Nedeljni horoskop od 8 do 14. jula: Ribe očekuje ljubav, a Strelčevi da obrate pažnju na prijatelje

G.S.
Nedeljni horoskop od 8 do 14. jula: Ribe očekuje ljubav, a Strelčevi da obrate pažnju na prijatelje

Saznajte šta su planete pripremile za vas naredne sedmice

Ovan

Dinamična energija dolazi vam sa Mjesecom u Lavu u ponedjeljak, podstičući vašu potrebu za društvenim vezama i interakcijom. Mjesec Djevice 9. jula uvodi vas u dobru rutinu sa plodonosnim dugoročnim prednostima sve dok ste fokusirani na rad. Nećete biti iscrpljeni u ovom periodu.

Bik

Kada vam je potreban odmor ili vrijeme za razmišljanje, Mjesec u Lavu može vam donijeti mir i smirenost. Takođe je odličan period da provedete kvalitetno vrijeme sa voljenima.

 Blizanci

Stvari postaju uzbudljive sa Mjesecom u Lavu dajući vam optimističniji način razmišljanja sve dok ne dođete do praktičnog trenutka kada vas Mjesec u Devici prizemlji i pomogne vam da postavite nove ciljeve da stignete tamo gdje želite.

Konačno, Mjesec u Vagi 11. jula daje vam energiju dok pravi trigon prema vašem znaku, pomažući vam da pronađete željeni put. Možete se osjećati sigurnije u svoj plan i proces karijere.

Rak

Mjesec u Lavu vas postavlja u produktivnu energiju koja vam pomaže da se podignete. Kada Mjesec uđe u Devicu, držanje fokusa postaje mnogo lakše. Motivisani ste i imaćete dobre saradnje koja će vas održati u pobjedničkom režimu. To je takođe intelektualno stimulirajući tranzit koji će vam pomoći da ostanete u fokusu dok vam Mjesec u Vagi ne pomogne da pokrenete sve planove koje ste smislili tokom Mjeseca u Devici.

 Lav

Ljubav, zabava i avanture su teme početkom nedelje. Osjećate se mnogo angažovanije i društvenije dok se pripremate da Sunce uskoro uđe u vaš znak. Sa Merkurom i Venerom takođe u istom znaku, vidjećete kako će vaš um biti veoma inspirisan ljudima i knjigama koje čitate.

Krstarenje Mjesecom u Devici biće buđenje jer vidite svoju vrijednost i vrijednost. Mjesec u Vagi vam donosi mnogo mogućnosti za umrežavanje i druženje, tako da ćete se osjećati prijatno i u centru pažnje.

Djevica

Odmor će biti glavna tema tranzita Mjeseca u Lavu, koji će vas uskladiti sa vašom svrhom i ciljevima. Takođe je vrijeme da razmislite i pogledate unazad dok otkrivate one kvalitete u sebi koji vas čine borcem.

Mjesec u vašem znaku će vam pogići energiju, pomažući vam da vidite svoju snagu i hrabrost. Mjesec u Vagi može da učini da se osjećate spremno za nove avanture i istraživanja.

Vaga

Imati Mjesec u Lavu od početka nedelje znači da će vam biti uzbudljivo jer to može biti vrijeme kada možete da slavite pobjede iz posla koji ste završili u poslednjih šest Mjeseci. Sada možete dobiti neko priznanje. Mjesec u Djevici će vam omogućiti da odvojite vreme sami i fokusirate se na ono što ste možda zanemarili.

Sa Mjesecom u vašem znaku krajem nedelje - vi ste romantičniji i kreativniji.

Škorpija

Mjesec u Lavu donosi dramu. Fokusirajte se na diplomatski pristup kako biste spriječili stresne susrete sve dok Mjesec u Devici 9. ne pomogne u ublažavanju tenzija. Možete vidjeti sebe kako uspostavljate pozitivnije veze sa ljudima koje upoznate tokom ovog vremena, čija će vas radna etika inspirisati. Konačno, Mjesec u Vagi vas smiruje da se opustite i uzmete slobodno vrijeme ako je potrebno.

Strijelac

Mjesec u konjukciji Merkura i Venere u Lavu je prelijep tranzit početkom nedelje tokom kojeg se osjećate mnogo više u svom elementu i optimističniji u pogledu vašeg puta koji je pred vama. Mjesec u Devici vam pomaže da napravite neophodne planove da biste ostvarili svoje snove.

Radite sporo, ali ste odlučni znajući da možete stići gdje ste zamislili. Kada Mjesec uđe u Vagu, vidjećete kako je napredak koji ste napravili u poslednjih godinu dana uobličio ono što postajete.

Jarac

S obzirom da Mjesec u Lavu pokreće stvari ove nedelje, može se osjećati neodoljivo, ali vi to vidite kao neophodan izazov za podizanje. Mjesec u Devici dodaje prijateljsku energiju, gurajući vas da izađete iz svoje zone komfora i družite se sa drugima u vašem poslovnom prostoru. Mjesec u Vagi vam omogućava da preuzmete liderske uloge i ujedinite se sa prijateljima, školskim drugovima ili kolegama.

Vodolija

Energija veze se intenzivira sa Merkurom, Venerom i Mjesecom u Lavu dajući vam do znanja šta zaista tražite od partnera. Mjesec Djevice vam pomaže da otkrijete sebe kroz razmišljanje o prošlim iskustvima. Mjesec Vaga uveličava vaše samopouzdanje, okrećući vas na vaše zasluge. Uvidjećete da ste nezaustavljivi i moćni kada verujete u svoje sposobnosti.

Ribe

Očekujte period produktivnosti i napretka.

Mjesec u Devici može doneti napredak u dinamici odnosa dok nosite lekcije Punog Mjeseca. Spremni ste da otvorite svoje srce nekome ko vas uvuče u romansu zvezdanog neba. Mjesec u Vagi vam pomaže da otkrijete elemente romantične veze koji su vam važni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana