Nedeljni horoskop od 1. do 7. jula: Mašta će nas zavesti

GS
Nedeljni horoskop od 1. do 7. jula: Mašta će nas zavesti

Retrogradno kretanje Neptuna će započeti 2. jula. To će s jedne strane izazvati porast intuicije kod polovine svetske populacije, ojačaće glas savesti i ispoljavanje milosrđa i ljubavi.

S druge strane, negativne posledice će biti uranjanje u iluzije i fantazije, izbegavanje rešavanja problema u proricanju sudbine, meditaciji i besplodnom razmišljanju.

Naredni će biti trigon Merkura i Neptuna koji će ojačati maštu, ali uprkos tome će svima biti teško da pronađu praktičnu primenu za svoje sposobnosti. Blizanci i Device će moći da kombinuju logiku i intuiciju zahvaljujući čemu će postići značajan uspeh u profesionalnim poslovima. Bikovi i Jarčevi će imati priliku da svoje odnose sa partnerima usaglase na polju romantike. Za Vagu će posećivanje psihologa biti povoljno.

Trigon Venere i Saturna u sredu će biti povoljan za one koji su posvećeni ozbiljnim partnerstvima, kako u romantičnoj, tako i u poslovnoj sferi. Škorpije će moći da poboljšaju svoje finansijske poslove i da sklapaju isplative dugoročne ugovore. Sposobnost da ispunite svoja obećanja će biti važan kvalitet što ne samo da će poboljšati vašu reputaciju, već će doneti i značajn prihod na duži rok.

Opozicija Merkura i Plutona će donekle pokvariti celokupnu sliku nedelje. To će nas učiniti sumnjičavim, stvoriti emocionalni stres, a može izazvati i zdravstvene opasnosti. Ovo poslednje će biti posebno relevantno za one čije su aktivnosti vezane za životnu sredinu, drumski saobraćaj i organizovanje javnih manifestacija. Od srede do četvrtka bi trebalo da ograničite kontakte, putovanja i posete bilo kakvim događajima.

Mlad Mesec u Raku u petak će malo neutralisati napeti aspekt Merkura i Plutona. U najmanju ruku, česte manifestacije agresije će nestati, a snažne emocionalne tenzije će se izgladiti.

Nedelja će biti završena harmoničnim sekstilom Marsa i Saturna koji se može uspešno koristiti za poslovna unapređenja, kao i onih oblasti gde su potrebni strpljenje i istrajnost, doslednost, razumno planiranje i jasnoća upravljanja. Svi ugovori i porazumi zaključeni u ovom periodu će biti realizovani na vreme i doneće planiranu dobit.

Nedeljni horoskop od 1. do 7. jula

Ovan (21. mart – 20. april)

Ovnovi će morati da reše važne probleme povezane sa radom na sebi. Neke situacije će vas primorati da analizirate svoja životna uverenja u korist promena. Ovo će pomoći da poboljšate psihičko zdravlje, ali i da vidite nove perspektive za sebe. Druga polovina nedelje će biti posvećena kreativnosti i romantici.

Bik (21. april – 20. maj)

Bikovi će mnogo vremena posvetiti odnosima sa svojim partnerima. Porodični predstavnici znaka će morati da se prilagode kako bi isplanirali zajedničko vreme, ali će za sada oni koji nisu u vezi imati priliku da upoznaju svog budućeg partnera. Moguće su i neke promene u materijalnoj sferi zbog velikih izdataka na dugo planirane stvari ili imovinu. Zdravlje će biti stabilno ukoliko se spreče hronični problemi.

Nedeljni horoskop od 1. do 7. jula: Blizanci (21. maj – 20. jun)

Blizanci će većinu vremena biti zauzeti profesionalnim zadacima. Predstavnici znaka će moći uspešno da organizuju sve procese i da što efikasnije pokažu svoje sposobnosti, pa čak i da zabeleže srednju ličnu zaradu. Romantična sfera će biti posebno emotivna i inspirativna za one koji su na početku veze. Zdravlje se može blago pogoršati krajem nedelja, ali pravilna ishrana, zdrav način života i dobar san će pomoći da se održi njihovo blagostanje.

Rak (21. jun – 22. jul

Rakovi će posebno osetiti uticaj Neptuna i Meseca. Početkom nedelje bi mogli da dožive povećanu nervnu napetost, opsesivne strahove i anksioznost. Nemiri i zastrašujući snovi takođe mogu negativno da utiču na opšte stanje, pa se preporučuje poseta psihoterapeutu i meditativnoj praksi. Nakon mladog Meseca, vaše stanje će se stabilizovati, a raspoloženje i zdravlje će se značajno poboljšati. Finansije će ostati nepromenjene u odnosu na prethodni period.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Lavovi će pronaći odličan način da se suoče sa nevoljama. Dok će drugi znaci biti nervozni i opsesivni, oni će se radije povući i baviti kreativnim projektima. To mogu biti zanati i umetnost. U svim aktivnostima u koje predstavnici znaka ulažu svoju ljubav i strast, kako u emotivnoj tako i u materijalnoj sferi. Romantična sfera može biti u fokusu tokom druge polovine nedelje, naročito ako vaši partneri pripadaju vodenom znaku. 


Devica (23. avgust – 22. septembar)

Početkom nedelje, Device će početi da dobijaju prve rezultate svojih prethodnouloženih napora. Mnogi će imati materijalnu potvrdu ispravnosti izabranih pravaca u poslovanju, kao i nove izglede za napredovanje. Romantična sfera se može malo promeniti ka većoj stabilnosti i predvidljivosti što će takođe omogućiti da zajedno sa partnerom pravite realne planove za budućnost. Finansije će se malo poboljšati i trebalo da obratite pažnju na svoje zdravlje.

Nedeljni horoskop od 1. do 7. jula: Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Vage će imati priliku da ostvare neke svoje dugogodišnje materijalne snove ili planove. Kupovina imovine obećava da će biti uspešna i korisna. Profesionalna sfera će oduševiti one koji su uključeni u finansijske segmente poslovanje. Biće dobre izglede za poboljšanje prihoda. Izvestan emocionalni pad je moguć u drugoj polovini nedelje. Takođe nisu isključene fluktuacije u osećanjima prema partnerima. Predstavnici znaka treba da obrate pažnju na svoje zdravlje.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Predstavnici ovog znaka će imati veoma napet i težak radni deo nedelje. Ovde će predstavnici znaka provesti dosta vremena na novim projektima, sklapanju unosnih ugovora, ulasku uu konfrontacije sa konkurentima i boreći se za povećanje sopstvenih prihoda. Većina preduzetih akcija će biti prilično uspešna. Vikend posvetite opuštanju i komunikaciji sa bliskim prijateljima. Romantična strana života opčiniće Škorpije ispoljavanjem fizičke strasti. 

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Strelčevima će produktivni periodi biti zamenjeni emocionalnom padom. U prvim slučajevima, mnogi će se uspešno nositi sa profesionalnim zadacima i problemima, efikasno komunicirati sa svim ljudima. U drugom slučaju, predstavnici ovog znaka će uroniti u samopreispitivanje, neurotična i opsesivna stanja i doživljavaće neizvesnost, strah i anksioznost. Za neke predstavnike ovog vatrenog znaka moguća je čak i promena pogleda na svet. Zdravlje i finansije će biti stabilne.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Jarčevi će mnogo vremena posvetiti rutinskom poslu, čak i kod kuće. Mnogi će početi da dovode stvari u red u okonom prostoru i oslobodiće se nepotrebnih stvari i predmeta. monotoni rad sa uranjanjem u detalje na kraju će doneti dobre rezultate. Čvrsta partnerstva mogu nastati među onima koji traže saputnike ili istomišljenike za posao ili hobije. Poslovna putovanja treba planirati za ponedeljak-utorak, a sredinom nedelje je bolje izbegavati grupna događanja. Vaše zdravlje obećava da će se poboljšati tokom vikenda.

Nedeljni horoskop od 1. do 7. jula: Vodolija (20. januar – 18. februar)

Vodolije će moći da postignu dobre rezultate, pod uslovom da su potpuno uronjene u temu ili oblast u kojoj treba da se dokažu. Skrupuloznost i disciplina će biti veoma traženi u profesionalnoj oblasti. Međutim, ova reputacija će odigrati izuzetno pozitivnu ulogu u životu Vodolije jer možete dobiti zanimljive obećavajuće ponude za posao. 

Ribe (19. februar – 20. mart)

U toku ove nedelje, Ribe će se suočavati sa mnogo emotivnih poteškoća koje će biti preterane. Zato se kod prvih simptoma emocionalne nestabilnosti treba obratiti psihologu ili preduzeti neke druge neophodne mere. Mnogima je zagarantovana anksioznost, strahovi, brige, neizvesnost i nemoć, prenosu LjepotaiZdravlje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana