Najveći srcelomci u horoskopu: Ova tri znaka brzo se zaljube, a još brže odljube

GS
Foto: Ilustracija

Svako je osjetio postupke pravog srcolomca, a prema astrolozima oni se najčešće nalaze u određenim horoskopskim znakovima.

Koji horoskopski znakovi lako lome srce i odlaze bez imalo žaljenja možeš otkriti u nastavku, a ko zna - možda otkriješ da si među njima.

Škorpija

Tajanstvena Škorpija ne pušta lako ljude u svoju blizinu i vrlo je teško doći do njegovog srca. No ipak se radi o jako emotivnom znaku i ako osjete nepravdu vrlo lako odbacuju osobu. No ne treba se bojati veze osobom rođenom u ovom znaku jer ako je odnos iskren i pun ljubavi Škorpija će biti odana...sve dok se ne slomi njeno povjerenje.

Lav

Jedna stvar je specifična za ovaj horoskopski znak - uvijek traži sljedeću najbolju stvar. Uvijek su u potrazi - od trendova do ljubavnih veza. Ovaj vatreni horoskopski znak se brzo kreće i nije im problem ako trebaju rastužiti ljude u tom procesu. Lavovi takođe obožavaju biti u centru pažnje, pa je moguće da kada nestane početno ushićenje požele novu osobu koja će ih opet osvajati i pružati im dovoljno pažnje.

Djevica

Mirne i staložene Djevice nikada ne ulaze u vezu kako bi nekome slomile srce, nikada to ne rade namjerno. No kao znak koji želi da sve bude savršeno, čak su opsjednuti time, ne treba se iznenaditi ako odustanu od odnosa bez upozorenja. Ovaj zemljani znak zna svoju vrijednost i što zaslužuje, pa ako osjeti da druga strana ne ispunjava očekivanja vrlo lako prekida odnos te očekuje da se partner brzo spakuje i nestane. Ono što Djevica često ne shvaća je da su njezina očekivanja često previsoka i nerealna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana