Najvažniji dani u julu prema Zodijaku: Obratite pažnju na ovih pet datuma

GS
Najvažniji dani u julu prema Zodijaku: Obratite pažnju na ovih pet datuma

Jul je dinamičan mjesec, u kojem će biti dosta izazova, ali postoje i dani snage. Astrolozi su otkrili koji dani u mjesecu julu za nas mogu biti najuspješniji i zašto.

10. jul – Opozicija Merkura i Plutona

Opozicija ova dva planeta je vrlo jaka; 10. jul biće dan komunikacije, flerta, romantike, ali i uspješne kreativne i poslovne saradnje. S velikom vjerovatnošću, ljudi će na ovaj dan biti vrlo produktivni i spremni za početak dijaloga. Ako imate neprijatelje s kojima se želite pomiriti, učinite prvi korak. Ovo će svakako biti dobro rješenje. Čak i ako vam ne bude uzvraćeno, to će svejedno smanjiti stupanj negativnosti i pomoći vam da udahnete, uđete u pregovore.

11. jul – Merkur ulazi u Lava

Prolaz Merkura kroz znak Lava vrlo je povoljno vrijeme za one koji žele potrošiti dio svog novca i vremena na zabavu i dobijanje svijetlih emocija. Mnogi od nas moći će značajno uspjeti u ljubavnoj sferi, kao i pronaći priliku da uspješno ulože svoj novac – na primjer, u nekretnine. 11. jul je dan moći, na koji trebate izvršiti planirane kupovine.

20. jul – opozicija Mars/Saturn

Mars i Saturn ovog dana biće u stabilnom i povoljnom aspektu – opoziciji. Oni će se nalaziti na suprotnim stranama Zemlje, što će izazvati snažan val pozitivne energije. Pojaviće se motivacija, inspiracija, nove težnje i pozitiva. Život većine nas promijeniće se nabolje, jer će se mentalno stanje znatno poboljšati.

22. jul – opozicija Sunca i Plutona

Sunce i Pluton su dva najudaljenija objekta u Sunčevom sistema. Do njihovog sukoba dolazi vrlo rijetko. Ovo je vrlo zanimljiv događaj sa stajališta astrologije. Stručnjaci napominju da će ovaj dan proteći u znaku pozitivne energije i dobrog raspoloženja. Sunce i Pluton pomoći će ljudima da se oslobode ogorčenosti, depresivnih misli i sumnji. Ovaj aspekt će povoljno djelovati na naše samopouzdanje.

28. jul – Merkur ulazi u Djevicu

Merkur u Djevici ostaće do 4. oktobra u jednom od za sebe najboljih znakova. Tamo se osjeća jednostavno sjajno. Ovo će biti najbolje vrijeme za ovaj planet i za naše financijske poslove, komunikaciju i kreativnost. Što se tiče 28. jula, to će biti financijski dan snage - možete i čak trebate više raditi, tražiti nove prilike i stjecati nova znanja, piše Atma.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana