Najvažniji astro datumi u maju: Evo kada će Merkur prestati da nas mrači

GS
Foto: Ilustracija

Početak mjeseca obilježio je retrogradni Merkur koji gazi svom snagom, a imali smo i pomračenje Mjeseca u Škorpiji, koje je donijelo velike promjene, ali treba da znate da će druga polovina maja biti pozitivnija.

Merkur je retrogradan do 14. maja

14. maj označava dan koji vrijedi slaviti jer Merkur konačno završava svoju retrogradnu vladavinu, vraćajući nam sposobnost da razmišljamo i jasno komuniciramo. Dobre vibracije će nastaviti da teku kada Jupiter, planeta sreće i ekspanzije, uđe u prosperitetni znak Bika 16. maja, otvarajući godinu sreće za sve nas. Oslonite se na ovu kosmičku klimu tako što ćete ozbiljnije shvatiti svoje finansijske ciljeve i obavezno posadite seme za uspjeh i bogatstvo tokom mladog Mjeseca u znaku Bika 19. maja.

Mars u Lavu

Strasti će se rasplamsati kada Mars uđe u vatrenog Lava 20. maja, donoseći svima nama nalet samopouzdanja, kreativnosti i vitalnosti.

Koristite ovaj planetarni položaj kao izgovor da se ponovo povežete sa svojim omiljenim hobijima, zabavama i umjetničkim prostorima, jer će vaša duša žudeti za pokretom. Takođe možete osjetiti da se vaš ljubavni život zahuktava, posebno kada se bavite stvarima ljubavi sa samopouzdanjem i toplinom. Srećom, biće lako flertovati kada Sunce uđe u Blizance 21. maja, podižući naš um i sposobnost komunikacije.

Mjesec opozicija Mars 10.maja

Ovaj uticaj može da podstakne neku staru ranu iz prošlosti, ili da vas neki događaj podsjeti na patnju i razočarenje koje ste ranije doživeli. Ta emocija će biti i dalje prisutna, ako ne nađete za nju pravo mjesto.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana