Najbolje kombinacije horoskopskih znakova za ljetnju šemu

GS
Foto: Ilustracija

Uzbuđenje se osjeća u vazduhu leti više nego inače. Svaki horoskopski znak ove godine sigurno ima najsrećniji dan ljeta koji može da iskoristi i obrne stvari u svoju korist. I srećom za sve nas, nema retrogradne Venere ovog ljeta koja planira da izazove romantičnu dramu.

Stvari izgledaju bolje za sve.

Znamo koliko su ljetnje avanture dobrodošle, ali ima onih koji jednostavno nisu za šeme. Zaljube se, ne snalaze se ili jednostavno ne vole da se upuštaju u bilo šta sa osobama koje površno poznaju.

Bik i Rak su sigurica

Stabilnost u ovu šemu donose Bikovi. Oni ne vole da se mnogo jure ni sa kim, a emotivni Rakovi samo žele nekoga kome će dati svu tu ljubav i pružiti brigu i emocionalnu podršku. Ova dva znaka, ako se sretnu i prepoznaju čekaju zaista nježne noći, dirljivi trenuci i ovo i te kako ima potencijala.

Vaga i Blizanci imaju o čemu da pričaju

Društveni Blizanci i nežne Vage su dobar kombo. Blizanci su spretni i dovitljivi, nije njima problem da zavedu ni Vage koje se baš ne daju nikako. A kada Blizanci otkriju da sa Vagama mogu da se povežu na dubljem, intelektualnom nivou, evo nečega što može da potraje duže od jedne senzualne noći.

Ovan i Lav su živa vatra

Ma ima li čega ljepšeg nego kada se u očima prepozna da neko i vas želi koliko vi njega? A ko bolje može da se snađe u razmjenjivanju značajnih pogleda od dva vatrena znaka? Ovan je hrabar i preduzimljiv, a Lav voli da bude osvojen i titran. Ovna će samo još više razjariti lavovsko nećkanje. Strast je na vrhuncu, ali teško da tu ima mjesta za nešto veće.

 

(Ona.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana