Na ova tri znaka će mlad mjesec u Djevici vrlo povoljno uticati

G.S.
Foto: Ilustracija

Septembar je krenuo pod uticajem poslednjeg ljetnjeg mladog Mjeseca i on će nam pomoći da jasnije sagledamo svoje ciljeve.

Ovaj Mjesečev ciklus dolazi u znak Djevice. Uticaj Sunca i Mjeseca u ovom zemljanom znaku naglašava značaj svakodnevne rutine, dobrih navika i naizgled malih delova planova koji bi inače mogli biti zanemareni.

Ovaj uticaj nas podstiče da bolje upravljamo vremenom, organizujemo životni prostor i uskladimo rutinu brige o sebi. Dok ćemo svi osetiti ovaj uticaj, neki znakovi će imati priliku da se detaljnije posvete svojim životnim okolnostima.

Djevica

Ovo je vaš godišnji mladi Mesec, i biće vam omogućeno da okrenete novi list. Ovaj Mjesec vam pruža priliku da analizirate kako se predstavljate svijetu i prilagodite se ako vam se ta slika ne dopada.

Razmislite šta biste željeli da promijenite na sebi kako biste maksimalno iskoristili svoj potencijal. Koje male promjene možete napraviti da bi mogle imati veliki uticaj? Budite iskreni prema sebi, ali izbjegavajte previše kritike. Promjene treba da budu vođene saosećanjem prema sebi.

Strijelac

Sezona Djevice vas usmjerava da se fokusirate na detalje svoje karijere tokom narednog mjeseca. Ovaj mladi Mjesec je u vašoj desetoj kući ambicija pruža motivaciju za započinjanje novih projekata i usavršavanje rada. Ako je vaš profesionalni put bio nejasan, sada je vrijeme da unaprijedite svoje planove i postavite raspored koji vodi ka produktivnosti. Sticanje novih navika na poslu i pragmatičan pristup su ključni za efikasno praćenje dugoročnih ciljeva.

Ribe

Sada je vrijeme da se fokusirate na bliske odnose i sagledate ih iz bliže perspektive. Ovaj mladi Mjesec u vašem polju partnerstva omogućava vam da napravite promjene i prihvatite zdraviju dinamiku sa ljudima koji su vam bliski.

Obratite pažnju na male stvari koje inače ne primjećujete, a koje mogu uticati na vašu vezu, poput nepotrebnih navika ili situacija koje mogu izazvati nesuglasice. Idealno je vrijeme da se posvetite rešavanju tih pitanja, prenosi Alo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana