Mlad mjesec u Raku: Vrijeme da dubinski istražimo svoje emocije

G.S.
Mlad mjesec u Raku: Vrijeme da dubinski istražimo svoje emocije

Mladi Mjesec u znaku Raka 17. jula i pomjeranje Mjesečevih čvorova koji se događaju istog dana ukazuju na vrijeme povećane karmičke energije, piše foreverconscious.com. Ako obratimo pažnju, mogli bismo da primjetimo mrvice hljeba koje Svemir posipa, vodeći nas putem koji će ubrzati rast i razvoj naše duše.

Mladi Mjesec u znaku Raka takođe može da donese nove događaje i prilike u naše živote koji nas mogu uskladiti sa osjećajem vlastite svrhe. Obratite pažnju na stvari koje će se uzburkati pod ovim mladim Mjesecom, jer će nam one biti vodič u kojem smeru treba da idemo i na čemu treba posebno da radimo.

To od nas zahtijeva da uđemo unutra, da sjednemo sami sa sobom i usmjerimo viziju svojih života sa mesta unutrašnjeg znanja i intuicije. Odgovori nam možda neće doći odmah, ali vježbanje strpljenja je dio ovog procesa. Stvaranje namjera iz mjesta unutrašnjeg znanja znači povjerenje u proces i vjeru da će prava inspiracija i odgovori doći kada budu spremni. Ovaj proces zahtijeva predaju i puno vjere, ali lakoća obično slijedi kada im se predamo.

Mjesec je dom Raku

Pronalaženje te lakoće moglo bi nam biti lakše pod ovim mladim Mjesecom, jer Mjesec voli da bude u znaku Raka. Mjesec predstavlja naše emocije, osjećaj sigurnosti i prijatnosti. Mjesec takođe može da bude prikaz ženske energije u našim životima. To znači da ćemo se osjećati povezanije i usklađenije sa svojim emocijama i ženskom stranom, i lakše razumijeti šta nas čini sigurnima.

Kako će nam biti lakše da pristupimo svom emocionalnom, mogli bismo da budemo privučeni dubinskom istraživanju svojih emocija.
Problemi oko naše majke ili majčinstva takođe mogu da se pojave za vrijeme ovog mladog Mjeseca. Mogu da nam dođu bolna sjećanja iz detinjstva ili možemo da se nađemo u situaciji da treba da uravnotežimo svoje majčinske kvalitete. Majčina rana takođe može da izazove probleme oko udobnosti i sigurnosti.

Energija Raka može biti poput Božanske Majke, koja se brine za nas na sve načine na koje čeznemo da budemo zbrinuti. Može nas utješiti na pravi način, tako da se osjećamo sigurno i stabilno u velikom svijetu. Još jedna energija koju Rak može da nam da je energija hrabrosti, a ta hrabrost proizlazi iz čiste ljubavi. Kada volimo sebe bezuslovno, postaje nam druga prirodada se zauzimamo za svoju dobrobit, da se pobrinemo za sebe kada smo i pronađemo samopouzdanje da napravimo potrebne promjene.

Pod mladim Mjesecom u znaku Raka, možemo usmjeriti deo ove energije ljubavi prema sebi. Možemo da kanališemo ovu energiju ljubavi prema sebi i pretvorimo je u osjećaje hrabrosti, samopouzdanja i unutrašnje snage, prenosi Nportal.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana