Mlad Mjesec je u Škorpiji: Evo koga čeka sudbinska ljubav, a koga razvod

GS
Foto: GS

Kad na nebu imamo mlad Mjesec u znaku Škorpije, tada je sve intenzivnije i emotivnije jer su Škorpije znak vode, emocija, intenziteta svega onoga što imamo unutar nas.

Mlad Mjesec u znaku Škorpije pokreće mnogo toga da se rješava i razrješava posebno za emotivne odnose i uopšte za emocije koje imaju veze sa prošlosti. Prošlost je aktuelna jer planeta koja vlada ovim Mjesecom je Pluton koji se nalazi u znaku Jarca, tako da prošlost i aspekti karmičkih odnosa mogu itekako da se pokrenu.

Mlad mjesec je uvijek neki novi početak, nešto što započinjemo pa je ovo idealan period za raščišćavanje stvari koje se tiču onoga što se ranije dešavalo, posebno kada su u pitanju ljubavni odnosi u periodu od juna do avgusta ove godine.

Mars je takođe vladajuća planeta koja vlada ovim Mjesecom i pošto se nalazi u znaku Škorpije, govori o tome da je intenzitet emocija veoma jak i da uticaj onoga što sada započnemo je veoma značajan posebno za vodene i zemljane znakove. Ribe, Rakovi i Škorpije počinju rad na svojim emocijama a zemljani znakovi Bik, Djevica i Jarac se bave svojim odnosima sa partnerom i sa članovima porodice.

Ovaj Mjesec je najizazovniji za Vodolije i Lavove jer pokreće teme koje su na neki način neprijatne i teraju ih da se mijenjaju. Lav i Vodolija ne vole promjene u domenu emocija pa je važno da se opuste,prenosi Alo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana