Mlad mjesec 19. maja donosi samo dobre vijesti: Iskoristite ovaj period za fokus i negujuće rituale

G.S.
Mlad mjesec 19. maja donosi samo dobre vijesti: Iskoristite ovaj period za fokus i negujuće rituale

U petak, 19. maja, mlad Mjesec je u znaku Bika. Pogledajte šta to znači.

Konačno ćete svi odahnuti, zato udahnite i izdahnite, a onda znajte - slijedi olakšanje. Možete se konačno opustiti, slijedi lijep period.

Šansa za prizemljenje

Sa ovim mladim Mjesecom, transformativne i haotične energije pomračenja koje smo iskusili prethodnih nedjelja mogu početi da se poslažu i napokon krenu da se rastaču. Pomračenje je donijelo ogromne promjene, transformacije... Zato je logično da naš život sada izgleda mnogo drugačije u odnosu na 19. april. Desiće se i neki skokovi, koji će pomoći da život krene u pravcu u kom ste zamislili.

Bik je u vezi sa sigurnošću, a to je upravo energija koja će nam biti dostupna sa ovim mladim Mjesecom. Kako možete stvoriti više sigurnosti u svom životu? Koje korake možete preduzeti da biste se osećali stabilnije i sigurnije u sebi?

Evo koja pitanja morate sebi postaviti.

Šta nas tješi, šta nam donosi topli zagrljaj, šta nam omogućava da se prepustimo i ojsetimo podršku?

Upravo ovo što slijedi u petak podsjeća nas da se radujemo sitnicama.

Šta nam govori napetost?

Kada imate neku napetost, to je znak da je potrebna promjena, odnosno da nešto morate preduzeti. Kada je tenzija baš mnogo prisutna, potrebna je promjena da bi se to kanalisalo na pravi način. Zbog energije koja sada teče iz kosmosa, kreativna i plodna energija oko nas će se takođe povećati. 

U posljednje vrijeme prolazimo kroz mnogo transformativnih energija, tako da će nam biti od pomoći da imamo vremena da se fokusiramo, ukorenimo i vratimo svoja tijela i um na nulu, piše "Sensa".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana