Lavica voli da naglasi kosu, Riba nokte, Vaga oči...

Super žena
Lavica voli da naglasi kosu, Riba nokte, Vaga oči...

Kažu da horoskopski znak predstavlja prvenstveno vašu pojavu. Bilo da čitate horoskop samo iz zabave, postoje određeni stilovi kojima ste skloni.

Pročitajte šta vam zvijezde savjetuju kada je ljepota u pitanju:

Ovan

Dame rođene u znaku Ovna imaju prirodno lijepo lice pa im se savjetuje da obrate pažnju na frizuru koja će naglasiti crte lica. Budući da su djevojke ovog znaka rođene u elementu vatre, preporučuju im se crvene boje u odijevanju i šminkanju.

Bik

Astrološki savjet za izgled dama rođenih u znaku Bika je da koriste neutralne boje. Bronzane i rumenilo u boji breskve savršen su izbor. S obzirom na to da ovim znakom vlada Venera, planeta ljepote blagosloveni ste odličnom kožom, koju bi trebalo maksimalno da čuvate.

Blizanci

Bliznaci obožavaju kvalitetne parfeme, što im je zapravo i najvažnije. Budući da Blizanci važe za dvostruku ličnost, stil koji ih u šminkanju karakteriše jesu svijetle i tamne nijanse. Inače, dame rođene u ovom znaku poznate su po lijepim rukama i ramenima pa bi trebalo da ih pokazuju.

Rak

Žene rođene u znaku Raka trebalo bi naglase svoju ženstvenost svjetlucavim losionima. Ove dame obično imaju ubistvena tijela, koja bez obzira na građu izgledaju savršeno u svakoj haljini. Još više, kada im svjetluca koža.

Lav

Simbol ljepote koji krasi Lava jeste njihova kosa, pa vam horoskop savjetuje da posebnu pažnju obratite na nju. Nemojte se stidjeti da je tapirate i naglasite. Sjetite se samo Dženifer Lopez, koja uvijek zna da iznese svoju divnu kosu.

Djevice

Kako su Djevice pomalo nevine za razliku od ostalih znakova one streme ka prirodnom izgledu. To je dobro, jer im se ponekada dešava da pretjeraju s puderom. Ipak, nekada se možete malo opustiti i probuditi svoj alter ego.

Vaga

Vage bi trebalo što više da ističu oči kvalitetnim sijenkama i maskarama. Mnoge dame rođene u ovom znaku izgledaju dosta mlađe, zbog čega bi trebalo dodatno da obraćate pažnju na svoju kožu.

Škorpija

Škorpije uvijek zavode, a krasi ih misterioznost koju bi trebalo da naglase „smouki ajs" stilom. Inače, Škorpije su poznate po dobrom tijelu, pa se savjetuje da ga redovno održavaju u formi zbog čega će muškarci uvijek juriti za njima.

Strelac

Dame rođene u znaku Strelca mogu da iznesu apsolutno svaki stil, zato bi najbolji savjet za njih bio da uvijek eksperimentišu kada je njihova pojava u pitanju. Jarke i ljetnje boje u odjevanju i šminkanju naglasiće vašu slobodu i nespremnost da se zadovoljite prosjekom.

Jarac

Pripadnice ljepšeg pola rođene u znaku Jarca krasi neka neobjašnjiva harizma, koja im dozvoljava da se igraju raznim stilovima i tehnikama. Ipak, opšte je poznato da obožavaju dobre cipele pa slobodno dodajte neke zanimljive boje u predstojeći par.

Vodolija

Žene rođene u znaku Vodolije nastoje na prirodnom izgledu. Iako ne vole preteranu šminku, one vole da eksperimentišu kada je u pitanju njihova pojava. Nemojte se plašiti da dodate malo boje vašem prelepom licu.

Ribe

Ribama se savjetuje da se okrenu svojoj kreativnoj strani i uključe jarke boje u svoj mejk ap. Inače, postoji jaka veza između Riba i urednih noktiju, zbog čega pripadnice ovog znaka pored šminke dosta pažnje posvećuju i notkima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana