Kome će se u narednih šest mjeseci otvoriti vrata ljubavi

GS
Kome će se u narednih šest mjeseci otvoriti vrata ljubavi

Mjesec vlada znakom Raka, a to znači da će se on naći u svom prirodnom okruženju, zato će biti prilika za nova poglavlja. Posljednjih nekoliko mjeseci su bili haotični, puni sudbonosnih obrta koji mogu da vas pošalju na nov put. Imaćete energiju da emocionalno vodite aktivnosti.

Evo kako će mlad Mjesec da utiče na svaki horoskopski znak.

Ovan

Pojaviće vam se majčinski instinkti, pošto će se aktivirati vaša četvrta kuća, ona koja označava porodicu i dom. Narednih šest mjeseci ćete regenerisati porodične veze, što će vam više nego ikada značiti. Trebaće vam porodica isto koliko i vi njoj, a bez obzira na to šta budete radili, napravite sebi prioritet.

Bik

Vaše srce će vas voditi u razgovorima sa drugima. Slušajte svoja osjećanja jer će vam biti pojačano polje razgovora i komunikacije. Svaka interakcija u narednih šest mjeseci će imati dublje značenje. Biće trenutaka kada će čitanje nečijeg tona biti neizbježno, a povući će vas osjetljivost u razgovorima, pa povedite računa.

Blizanci

Vama će se aktivirati druga kuća, odnosno ona koja se tiče bogatstva i sigurnosti. Materijalna imovina može da naruši vašu stabilnost, a ako vaše potrebe budu zadovoljene - procvjetaćete. Ako želite da se osjećate emocionalno bezbjedno, napravite sigurnosni "pojas" oko sebe. I bez obzira na to šta vam to predstavlja, pružiće vam udobnost da radite na sigurnosti.

Rak

Trebalo bi da poštujete osobu koja ste nekad bili. Pošto se Mjesec dešava u vašoj kući identiteta, mogu vam se javiti neke vizije prošlih partnera. Tokom godina, vaša percepcija, maniri i izgled su se dosta promijenili. Nemojte da žalite šta ste nekad bili, već treba da slavite osobu u koju se pretvarate i koju poznajete. Raširite ruke i uživajte.

Lav

Vama nije lako da naučite da zavolite samog sebe. Vama će se aktivirati polje podsvijesti u narednih šest mjeseci. Pokušaćete da sretnete sebe u određenoj sjenci kada budete obrađivali svoje strahove i slabosti. Možda ćete biti testirani da se uvidi dokle ste stigli, a iako bi ovaj period mogao da bude težak, ipak možete da se uzdignete iznad svega.

Devica

Vama će prijateljstva varirati, čas će rasti čas će se raspadati. Na neki način ćete doživjeti emocionalni vrhunac, pošto Mjesec "udara" na polje prijateljstava. Ako vam je sada neko prijatelj, ne znači da će to biti i za šest mjeseci jer neke veze neće potrajati. Moguće je da ćete se distancirati od slabih i neispunjenih veza u korist fokusiranja na pronalasku srodne duše, piše Lepa i srećna.

Vaga

Interesantno, vaša reputacija će rasti, pošto će Mlad mjesec da pojača vašu desetu kuću, odnosno polje nasleđa i uspjeha. Imaćete snažnu želju da se istaknete i uradite nešto što će svi zapamtiti. Ovaj period obećava jer ćete najvjerovatnije uspjeti da pobijedite neki svoj strah da budete u centru pažnje. Dozvolite sebi da uživate u pohvalama i priznanjima.

Škorpija

Sada će vama biti aktivirana kuća putovanja i negdje daleko u sebi ćete osjećati da postoji dom daleko od kuće. Međutim, vrijeme je da se vratite na mjesto svog nasljeđa. Vjerovatno ćete osjetiti jaku želju da odete negdje, posebno ako je mjesto gdje možete duhovno da se uzdignete. Razmislite o tome gdje biste mogli da se otisnete na put.

Strijelac

Vaša ranjivost će emotivnu vezu da učini jačom, vjerovali ili ne. Dozvolite svojoj emotivnoj strani da izađe na površinu jer će Mlad mjesec da pokrene vašu osmu kuću, kuću tabua. Ne možete za jedan dan da osjetite bliskost sa nekim, pa zato budite oprezni u narednih šest mjeseci. Svaki trenutak sa voljenom osobom je dragocjen i šansa je da produbite odnos.

Jarac

Vi ćete prosto osjetiti da li vam je neko namijenjen ili ne. Vjerujte svom srcu, bez obzira na status emotivne veze, jer će vam se aktivirati polje veza i odnosa. Narednih šest mjeseci može doći do nečeg ozbiljnog. Savet je da budete emocionalni spremni i dostupni za nove relacije, pa zato dozvolite sebi da budete ranjivi i pozovete pravu osobu na razgovor.

Vodolija

Život ne mora da vam bude pun uspona i padova, iako će mlad Mesec biti u vašoj prirodnoj kući zdravlja. Imate veliku priliku da pojednostavite svoj život u skladu sa svojim potrebama. Vaše mentalno ali i fizičko zdravlje će postati najbolje kada napravite raspored po kojem ćete se rukovoditi. Posao vam možda u narednom periodu neće teško pasti.

Ribe

"Ubacite" u svoje srce i dušu stvari koje volite da radite i odvojte vrijeme da uživate u životu. Mlad Mjesec će dati energiju vašoj kući zadovoljstva i radosti. Kao i posao, i vaš hobi, strasti i načini samoizražavanja zaslužuju da budu u fokusu. Moraćete da preduzmete akciju ako želite da uživate u svojoj zabavi. Znajte da nećete zažaliti zbog toga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana