Koji horoskopski znakovi su skloni prevari?

metro-portal.hr
Koji horoskopski znakovi su skloni prevari?

Saznajte unapred da li je osoba koja vam se sviđa sklona švrljanju ili se radi o pouzdanoj i stabilnoj osobi?

Osobine koje nosi vaš horoskopski znak mogu otkriti da li ste skloniji prevarama ili ste ipak veran partner svojoj drugoj polovini...

Ovan

Ovan će aferu da razglasi na sve strane, a kako su strastveni, moguć je i prekid veze zbog toga što su se zaljubili u drugu osobu. Nevjerni su zbog potrage za uzbuđenjem koje je nestalo iz njihove veze, ali kad su uhvaćeni, krivcu prebacuju na drugu stranu.

Bik

Bik se boji prevare iako voli uživanje, pa je najčešće vjeran u dugoj vezu. Ako od partnera dobija seksualno i emotivno zadovoljstvo i finansijsku sigurnost, neće to ugrožavati svojim nevjerstvom. Razlog nevjerstva je gotovo uvijek nedostatak seksa.

Blizanci

Blizanci su nemirni i stalno na rubu flerta, ali jako teško prelaze granicu davanja komplimenata i razmjene poruka. Ako im je partner i dalje izazovan, nema šanse da postanu nevjerni, to se događa tek kad u njihovim glavama veza bude gotova.

Rak

Rak je vrlo vjeran znak jer ne rade drugima ono što ne bi željeli da se njima dogodi, tako da je njima najvažnije da imaju dovoljno nježnosti i ljubavi. Nevjerstvo im lako ide od ruke ako se osjete nesrećno i nevoljeno u vezi i tada nemaju nikakve kočnice.

Lav

Lav obožava drame i uzbuđenja, voli da bude u centru pažnje pa nije čudo da spada u znakove koji su skloniji prevari od drugih. Bez dovoljno komplimenata i igranja koje ih uzbuđuje, Lavovi su skloni nevjerstvu s mlađim osobama čija ih energija privlači.

Djevica

Djevica je jedan od odanijih znakova koji nikada ni ne razmišlja o prevari ako je zadovoljna u vezi, ali kada više ne osjećaju poštovanje, nevjera im postaje najnormalnija stvar. U tom će im slučaju prevjara poslužiti kao oruđe izlaska iz veze za koju misle da je gotova.

Vaga

Vaga je na jeziku brza i zabavna, stalno na granici flerta koji ih često dovodi u opasne situacije, ali kako ozbiljno shvataju obaveze, nisu skloni prevarama. U slučaju da partnera prestanu da smatraju prijateljem, vjeruju da imaju pravo na prevaru.

Škorpija

Škorpija je na lošem glasu kao znak koji je često nevjeran, ali to je više posljedica ponašanja nego djelovanja. Ipak, ako im veza pređe u rutinu, lako će se upustiti u seriju prevara za jednu noć kako bi dobili uzbuđenja koja i m nedostaju.

Strijelac

Strijelac je ljubitelj avanture, pustolovine i zabranjenog voća, pa je sklon nevjeri koju ne shvata dramatično. Za Strijelca vrijedi ona da prilika čini lopova i neće oklijevati ako im se ukaže šansa za malo zabave. S druge strane, lako opraštaju prevaru partneru.

Jarac

Jarac spada među najvjernije u Zodijaku jer je njima nevjera zapravo duhovna izdaja, tako da njihovi snovi ostaju na nivou flerta. Ako počnu vezu da doživljavaju kao lošu, počeće da se ponašaju kao Djevice i krenuće putem nevjere.

Vodolija

Vodolija izmišlja svoje granice nevjerstva koje niko drugi ne može da shvati, jer im rutina ide na živce pa će prevariti partnera s potpuno različitom osobom. Vodlije ostaju vjerne ako stvarno vole partnera i znaju da im neće biti oprošteno.

Ribe

Ribe ionako žive u svom svijetu mašte, pa kad im veza upadne u rutinu, njihov će mozak već smisliti novu fantaziju u kojoj ni prevara nije nemoguća. Ako se pritom i zaljube, nema više kočnica, pa ih treba držati zainteresovanim i održati strast kako im prevara ne bi postala stvarnost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana