Kako horoskopski znakovi podnose apstinenciju?

metro-portal.hr
Kako horoskopski znakovi podnose apstinenciju?

Različiti znakovi horoskopa različito reaguju na nedostatak seksa, pročitajte i naučite kako se ponaša vaš partner.

Seks je delikatna tema, a kad ga nema, mnogi postaju nervozni, ljuti i potpuno nemogući za funkcionisanje. Pa da vidimo kako se koji horoskopski znak nosi s nedostatkom seksa...

Ovan

Strastveni Ovnovi su nezasitni zavisnici od seksa, tako da ni najkraće razdoblje apstinencije nije prihvatljiva mogućnost za ovaj znak. Za početak se tješe "filmovima" i literaturom, a onda tek polude i postaju živčani i goropadni.

Bik

Bikovi su pohotni do bola, ali to vrlo uspješno kontrolišu i skrivaju. Strastveni ljubavnicima treba malo duže da se zapale, ali onda su nezaustavljivi. No, ako je dugo bez seksa i njegova će samokontrola popustiti i sve će izbiti na vidjelo. A kad Bik poludi, bolje se skloniti s puta.

Blizanci

Blizanci su zaigrani i radoznali, vole seks i mijenjanje partnera čim se zasite u nekoj vezi. Za njih je seks važan oblik druženja, pa kad nema seksa osjećaju se dezorjentisano i ne mogu se usresrediti na normalne dnevne obaveze. Pokušaće da što brže nađu novog partnera, služeći se svim mogućim trikovima.

Rak

Rakovi mogu dugo apstinirati, iako su vrlo erotične osobe, jer nemaju snažnu potrebu za seksom, pa će tako radije biti sami nego ući u vezu samo zbog seksa. Rakovima je jednako važno da osjećaju nešto prema partneru kao i sam seks, tako da jedno bez drugoga ne ide. No, predugo čekanje otjeraće ih u depresiju.

Lav

Lavovima, starim pohotnicima, seks je na pameti cio dan i potpuno uživaju u nemu. No, njima je seks i potvrda vlastite vrijednosti, pa se hvale na sva usta i pokazuju sa što više partnera. Zato će uspješno prikrivati nedostatak seksa i neće se na njima primjećivati da su, zapravo, prilično zagorijeli.

Djevica

Djevice su samo naizgled hladne, a u seksu su prilično nezasite. Kako zapravo žele nježnost i maženje, apstinencija im pada vrlo teško i postaju džangrizavi, nezgodni i fitilj im se skraćuje, tako da su vrlo nezgodni za okolinu. Seks im je mnogo važniji od emotivne bliskosti.

Vaga

Vagama je samoća najgora stvar na svijetu, jer su pravi zavisnici od ljubavi koji često brkaju seks i ljubav. Zato im je vrlo teško da apstiniraju i pomire se s trenutnim stanjem, tako da nije rijetkost da se odaju promiskuitetu kako bi zadovoljili svoji potrebe.

Škorpija

Škorpije pate od sindroma prenaglašenog seksa, uvijek spremni za novi okršaj. Ako seksa nema, gube samokontrolu i postaju totalno opsjednuti seksom, kao i napasni i nametljivi prema suprotnom polu. Ako ništa drugo ne pomogne, posegnuće za društvom prostitutki oba pola.

Strijelac

Strelci vole seks u svim mogućim varijantama, ali nisu zavisni, pa im je jednako normalno imaju li seksa il ne. Apstinenciju podnose odlično jer seksualnu energiju mogu lako izbaciti zabavom i sportom. Štaviše, u sušnom će periodu to javno i priznati i praviti šale na svoj račun.

Jarac

Jarci jesu strastveni i požudni, alitakođe imaju samokontrolu kao ni jedan znak horoskopa. Nisu zavisni od seksa, biraju partnere prilično pomno, pa svoju seksualnu glad mogu staviti sa strane i umiriti je kad nađu partnera koji im potpuno odgovara.

Vodolija

Vodolije nisu zavisni ni o od čega, pa tako ni od seksa. Ako ga nema, zabavljaće se s prijateljima ili na neki samo njima svojstven način i čekati da se seks dogodi. Apstinirati mogu dugo bez ikakvih promjena u ponašanju, a potencijalnim će partnerima pristupati mirno i spokojno.

Ribe

Romantične Ribe često su žrtve svojih osjećanja koja utiču na seksualne aktivnosti. Njima je seks isto što i ljubav i uvijek su zaljubljeni u osobu s kojom vode ljubav. Imaju stalnu potrebu biti voljene, pa kad seksa nema, počinje panična potraga za pravim partnerom. U tim okolnostima prilično nasilno osvajaju drugi pol.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana