Jezivo predviđanje za 29. jul: Niko im ne vjeruje, ali teško nama ako je ovo tačno VIDEO

Agencije
Jezivo predviđanje za 29. jul: Niko im ne vjeruje, ali teško nama ako je ovo tačno VIDEO

Da li želite prvo da čujete dobre ili loše vijesti? Dobre su da nećete morati da kupujete poklone za Novu godinu, a loše da će stiže smak svijeta 29. jula.

Šalu na stranu, iz nekog razloga teoretičari zavjere su opsednuti ovom idejom o kraju svijeta i civilizacije. Ali, zapravo ne cijele civilizacije! Preživjeće samo oni hrišćani koji odgledaju ovaj Jutjub video.

Naime, ekipa sajta „End Time Prophecies" upozorava u svom novom snimku da će se upravo ove godine dogoditi smak svijeta. Doduše, nije im za vjerovati jer je ista ekipa predvidjela da će nas asteroid udariti 6. maja (a nije), kao i da će Barak Obama u junu otkriti da je Antihrist (što nije uradio).

Prema njihovim najnovijim tvrdnjama 29. jula nas očekuje smak svijeta i to ne bilo kakav: Isus Hrist će drugi pu doći na zemlju što će se dogoditi u isto vrijeme kada se pomjere magnetne ploče Zemlje i stvore globalni zemljotres.

"Zemlju će pogoditi nevjerovatno jak zemljotres, a Sunce će postati crno, dok će se Mjesec potpuno izokrenuti. Zvijezde će padati po zemlji, kao velike smokve koje padaju sa drveća kada ih jak vjetar trese. Svaka planina i ostrvo će se pomjeriti sa svog mjesta. Stvoriće se vakum koji će isisati čitavu Zemljinu atmosferu", navodi se u videu.

Mnogima je upravo ovaj video poslužio kao odlična ideja za šalu, pa su u komentarima iznosili svoja razmišljanja i želje šta bi zaista radili u slučaju da se krajem mjeseca dogodi „smak svijeta".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana