Horoskopski znakovi koji ne ispunjavaju obećanja i ne zaslužuju povjerenje

GS
Foto: Ilustracija

Kad obećate da ćete nešto uraditi, održite li riječ? Ili samo pokušavate ugoditi nekome kako bi vas prestao gnjaviti? Lako je dati obećanje, ali je mnogo teže ispuniti ga, zbog čega su obećanja mnogih prazna.

 

Ako dajete mnogo praznih obećanja, stičete reputaciju nepouzdanog, jer samo nekoliko puta možete pogaziti svoju riječ, a da nikoga ne naljutite.

1. Blizanci (21. maj - 20. juni)

Kad Blizanci nešto obećaju, oni namjeravaju to ispuniti. Međutim, Blizanci stalno pokušavaju više nego što stvarno mogu učiniti i mogu biti zatrpani svim onim što moraju učiniti.

2. Vodolija (20. januar - 18. februar)

Vodolija može obećati nešto samo da bi dobio ono što želi. On koristi obećanja kao valutu i ​​nema garancija da će održati svoju riječ. Može biti manipulativan i sposoban je to opravdati kao viši interes.

3. Vaga (23. septembar  - 22. oktobar)

Vage imaju potrebu udovoljiti i žele sve usrećiti. Oni žele da ih vide kao nekoga kome se može vjerovati i nekoga ko je pouzdan, pa će dati obećanja koja vjerovatno neće održati, prenosi Kliks.

4. Ribe (19. februar - 20. mart)

Ribe su tako ljubazne i žele pomoći svima kojima je potrebna njihova pomoć. Problem je u tome što teško kažu ne. One pristaju na sve vrste stvari i daju obećanja lijevo i desno. Ali kada dođe vrijeme za ostvarivanje, Ribe su preopterećene i prezauzete da bi ispunile barem polovinu obećanja koje su dale.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana