Horoskop za 9. avgust

GS
Horoskop za 9. avgust

Svakog dana trebate biti spremni na nove izazove, za koje vam može astrologija pomoći da ih bolje savladate. Pogledajte šta vas očekuje danas.

Ovan

Definitivno nije period za donošenje bitnih odluka, jedino ako se ozbiljno  ne posavjetujete sa nekim ko sada racionalnije i jasnije vidi od vas. Fino raspoloženje i na ljubavnom planu možete očekivati od strane nove simpatije, koja se trudi da vas na sve načine osvoji. Zdravlje je vrlo dobro.

Bik

Većina Bikova i ovog petka imaće dosta posla, što će se prvenstveno odraziti na polju energije. Nema razloga za brigu, u svom ustaljenom  ritmu uspijevate da izađete na kraj sa svim izazovima. Prija vam komunikacija sa osobom koju ste nedavno upoznali. Uživajte. Jačajte imunitet unosom vitamina.

Blizanci

Imate danas  sve predispozicije da vaše profesionalne sposobnosti pokažete na djelu. Posebno su naglašeni kontakti sa inostranstvom.

Ovaj dan donosi vam solidnu klimu za uspostavljanje novih poznanstava i pozitivnih ljubavnih vibracija, stoga krenite u provod. Boravite više u prirodi.

Rak

Vaši poslovni rezultati tokom ovog petka mogli bi da budu zapaženi kako od strane saradnika, tako i nadređenih. Očekuje vas dobra radna atmosfera. Slobodni Rakovi, susreti sa zanimljivim osobama mogu biti pod velom tajnosti. Zdravlje je vrlo dobro.

Lav

Većina tipičnih Lavova danas bi mogla da bez većih problema završi sa poslovnim obavezama za ovu radnu sedmicu. Ipak, savjetuje se oprez o pitanju investicija jer nije trenutak da ulažete više novca u posao.

Iako u vašoj blizini ima novih simpatija, sve je nekako površno i neozbiljno. Sačekajte povoljniji trenutak za kvalitetnija poznanstva.

Moguća nesanica.

Djevica

Za sav uloženi napor i prije svega praktičnost i marljivost u radu u prethodnom periodu Djevice bi mogle da očekuju i neku vrstu satisfakcije. Upotijebite sve svoje zavodničke adute ukoliko vam je stalo da privučete pažnju osobe prema kojoj već neko vrijeme osjećate izvjesne simpatije. Pripazite na osjetljivost zglobova.

Vaga

Ukoliko ste dobro isplanirali radne obaveze, vjerovatno vas danas očekuje opušteno privođenje kraju zacrtanih obaveza. Moguća najava novog poslovnog dogovora. Draga osoba podstiče u vama dobro raspoloženje i  pozitivne emocije. Iskoristite to na najbolji mogući način i uživajte u lijepim zajedničkim trenucima. Vodite računa o ishrani.

Škorpija

Nepremostivih prepreka za vas  tokom ovog dana nema u najavi, što znači da ćete zacrtano uspjeti da uspješno privedete kraju. Dobro raspoloženje mogli biste da začinite i finim momentima sa voljenom osobom. Ne suzdržavajte se da pokažete emocije. Očekujte respiratorne tegobe.

Strijelac

Dosta rasterećeniji Strijelčevi dočekuju ovaj petak, što u prevodu znači da ne bi trebalo da bude nekih neprijatnih iznenađenja. Kompletna atmosfera na polju ljubavnih odnosa trebalo bi da bude pretežno opuštena i naklonjena onim pripadnicima koji su željni izlazaka, provoda i novih poznanstava. Uživajte. Zdravlje je vrlo dobro.

Jarac

Jarčevi bi danas trebalo da odahnu jer ih očekuju pozitivni ishodi nekih dogovora odranije. Zadovoljni poslovnim rezultatima, nema razloga da ne pokrenete i bar jednu inicijativu u sferi ljubavi.

Zdravlje je vrlo dobro.

Vodolija

Možete očekivati prilično miran radni dan, bez većih turbulencija na polju profesionalnih djelatnosti kod većine Vodolija. Ipak, savjet je da završavate ono što ste već započeli. Prilika je da uživate u iskrenim emocijama i pažnji koju dobijate od voljene osobe. Zdravlje  je vrlo dobro.

Ribe

Danas bi mogle da se otvore neke nove poslovne mogućnosti i uljepšaju vam kraj ove nimalo lake radne sedmice. Uživajte u zajedničkim aktivnostima sa dragom osobom, prepustite se svojim osjećanjima i slušajte svoju intuiciju. Vodite računa o ishrani.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana