Horoskop za 7. septembar

G.S.
Horoskop za 7. septembar

Trebate biti spremni svakog dana na nove izazove, za koje vam može astrologija pomoći da ih bolje savladate.

Pogledajte šta vas očekuje danas.

Ovan

I prvi dan vikenda izuzetno je povoljan da predstavnici Ovnova započnu važne razgovore i pregovore o novim profesionalnim projektima. Moguće je uvećanje finansija. Stabilna situacija na vašem ljubavnom horizontu, nagovještava prijatne trenutke i fino raspoloženje u društvu voljenog vam bića. Zdravlje vrlo dobro.

Bik

Bikovi bi trebalo da budu oprezni sa finansijama i ne ulaze ni u kakve rizične transakcije, jer može biti posljedica. Pokušajte da nađete balans između poslovnih i ljubavnih aktivnosti, kako bi ublažili potencijalno nezadovoljstvo druge strane. Čuvajte se prehlade.

Blizanci

Vikend iskoristite za odmor od poslovnih aktivnosti i posvetite se sebi. Na ljubavnom planu sve ide kako ste zamislili, a mogli biste voljenu osobu iznenaditi nekim poklonom ili kraćim putovanjem. Zdravlje vrlo dobro.

Rak

Vrlo dinamičan dan očekuje Rakove i tokom ovog prvog dana vikenda. Potrudite se da malo vremena odvojite i za sebe. Ukoliko ste slobodni, ovo je period sjajan za druženja i izlaske sa prijateljima, iskoristite ga maksimalno, opustite se i uživajte. Moguća osjetljivost grla, respiratorne tegobe.

Lav

Potrudite se da budete dovoljno jasni u stavovima da ne bilo previše pogrešnih tumačenja, a onda i pravdanja i objašnjavanja. Osjećaj nepovjerenja koji vas prati kada su ljubavne relacije u pitanju, najbolje ćete prevazići iskrenim razgovorom o svemu što vam nije po volji. Zdravlje vrlo dobro.

Djevica

Potrebno je da budete vrlo pažljivi u svojim izjavama, jer mogu da se ne dopadnu nekome ko vam je poslovno vrlo važan. Umijete voljenoj osobi da priđete na pravi način i pružite pravi savjet, lijepu riječ, i iz tih razloga nemojte biti škrti. Hronične respiratorne tegobe.

Vaga

Moguće je da vas očekuje nova ponuda za poslovnu saradnju pa bi bilo dobro da izvagate argumente za i protiv i pripremite se za razgovor na tu temu. Moguće novo interesantno poznanstvo stiže vam iz kruga prijatelja ili poznanika pa evo prilike da se opustite uz finu priču za početak. Zdravlje odlično.

Škorpija

Dosta sporije nego što očekujete ali ipak talas promjena je zahvatio vašu poslovnu sferu. Mogu vam se otvoriti mogućnosti za neku obuku, usavršavanje ili saradnju sa inostranstvom. Moguće je da vas kontaktira stara simpatija i prijaće vam ta komunikacija. Čuvajte se prehlade.

Strijelac

Zadovoljni učinjenim u prethodnom periodu Strijelčevi bi ovaj dan trebalo da iskoriste i maksimalno se posvete sebi i adekvatnom odmoru i relaksaciji, kako bi napunili baterije za naredni period profesionalnih aktivnosti. Nema razloga da sumnjate u iskrena osjećanja i naklonost koju vam pruža voljena osoba. Čuvajte se respiratornih infekcija.

Jarac

Jarčevi imaju veoma realne šanse da sprovedu u djelo skoro sve zamisli za prvi dan ovog vikenda. Identična, skoro idilična situacija bi mogla da vas očekuje i na vašem ljubavnom planu. Zdravlje odlično.

Vodolija

Držite se plana i nema razloga da današnje obaveze završite bez većih prepreka. Moguća je i pomoć od strane provjerenih saradnika. Potrudite se da prevaziđete neke škakljive situacije kroz koje prolazite iskrenim razgovorom i kompromisom. Zdravlje vrlo dobro.

Ribe

Nije loš dan da se posvetite planiranju za narednu sedmicu u opuštenom ritmu, bez žurbe i forsiranja. Nema naznaka nekih kapitalnih promjena na vašem ljubavnom horizontu tokom ove subote, ipak nemojte se ni previše uspavati i uljuljkati u samozadovoljstvu, odnosno pomisliti da je baš sve pod vašom kontrolom. Čuvajte se infekcija, prehlade.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana