Horoskop za 7. jun

G.S.
Horoskop za 7. jun

Svaki dan vas čekaju novi izazovi i neplanirane stvari, a astrologija može pružiti uvid u energije koje nas okružuju. Pogledajte šta vas čeka danas.

Ovan

Kompromis je dobro rješenje pod uslovom da dobijate maksimum pažnje koju partner može da vam pruži. Razmislite o promjeni uslova u poslovnoj saradnji, upotrijebite autoritet u odlučujućem trenutku. Izbjegavajte intrigantne situacije koje vas uznemiravaju.

Bik

Ne želite emotivnu utjehu, ali nečije ponašanje vas podsjeća na unaprijed režiranu predstavu u kojoj vam se dodjeljuje sporedna uloga. Nema potrebe da učestvujete u novoj raspravi o poslovnim ciljevima, među saradnicima postoje različite interesne sfere i opredjeljenja. Prijaće vam psihofizička relaksacija i aktivan odmor.

Blizanci

Ako su vaša osjećanja u skladu sa glasom razuma, postupite po svojoj savjesti, bez detaljnih objašnjenja i osjećanja krivice. Postoje situacije kada je teško objasniti uzrok i posljedicu, važno je da ispunite svoje redovne obaveze. Obratite pažnju na zdraviji način ishrane, prijaće vam više vitamina.

Rak

Partner iznenada donosi novu odluku koju ne želi da objašnjava. Budite dovoljno strpljivi, sve će doći na svoje mjesto. Suviše forsirate lične ciljeve, tako da vaši saradnici reaguju na različite načine. Važno je da sačuvate dobar odnos. Potrudite se da poboljšate kondiciju.

Lav

Ukoliko vam je stalo da uljepšate odnos sa voljenom osobom, nema potrebe da postavljate pogrešna pitanja i provokativne situacije. Plan koji uporno pokušavate da ostvarite u krugu saradnika ne predstavlja najbolje rješenje. Važno je da neko uživa u vašem prisustvu i da se raduje vašim idejama.

Djevica

Djelujete uznemireno, zatražite nečiji oproštaj i izbjegavajte emotivno rivalstvo. Kontrolišite svoje impulse. Ne možete zavaravati saradnike pričom koja imponuje vašoj sujeti i zanemariti nečiju oštroumnost. Prijaće vam relaksacija uz omiljeni hobi.

Vaga

U susretu sa voljenom osobom preuveličavate svoje potrebe i preosjetljivo reagujete na različite sitnice. Važno je da razdvojite zajedničke interese od ličnih ambicija. Odgodite naporne situacije koje vas iscrpljuju. Prijaće vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na snove.

Škorpija

Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da započinjete prepirku ili da pravite novu ljubomornu scenu. Nemojte se zavaravati da su nečija obećanja dovoljna garancija za poslovni uspjeh, većinu stvari možete da ostvarite bez uticaja sa strane. Posvetite pažnju stvarima koje djeluju pozitivno na vaše raspoloženje.

Strijelac

U emotivnom smislu djelujete pomalo provokativno na voljenu osobu. Kontrolišite svoje strasti. Vaše ponašanje ukazuje na neskromnost ili na pretjerano isticanje ličnih sposobnosti, što remeti poslovnu saradnju. Usporite svoj ubrzani ritam.

Jarac

Nema potrebe da se ponašate teatralno u društvu voljene osobe. Prilagodite svoju ulogu u skladu sa zajedničkim potrebama. Važno je da odaberete situaciju koja paralelno ispunjava vaša duhovna interesovanja i donosi materijalnu korist. Prijaće vam šetnja ili boravak u prirodi.

Vodolija

Tople emocije uvijek djeluju ljekovito, stoga zadržite pažnju na voljenoj osobi. Planirajte neku omiljenu zabavu. Ne vrijedi da se izlažete velikom mentalnom naporu. Bolje je da rizik prepustite drugima i da izbjegavate sumnjive ponude. Usmjerite misli u pozitivnom pravcu. 

Ribe

Prija vam dodatna pažnja i razmjena nježnosti u odnosu sa voljenom osobom. Neko osvaja vaše simpatije i emotivnu naklonost. Nema razloga da mistifikujete svoje poslovno-finansijske planove ili da ignorišete nečije prisustvo i uticaj. Priuštite sebi više relaksacije, prijaće vam šetnja u prirodi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana