Horoskop za 7. avgust

G.S.
Horoskop za 7. avgust

Svakog dana trebate biti spremni na nove izazove, za koje vam može astrologija pomoći da ih bolje savladate. Pogledajte šta vas očekuje danas.

Ovan

Upućujete značajne signale, kada je vaš poslovni zalet u pitanju. Na neke događaje niste mogli uticati u većoj mjeri. Ukoliko ste zaljubljeni u jednu Djevicu ili jednu Škorpiju, ne očajavajte kada su u pitanju sitni impulsi koji vas nerviraju, jer su oni prilično prolaznog karaktera. Moguće su povrede.

Bik

Posao bi mogao mnogo brže da vam ide ukoliko se budete udružili sa određenim poslovnim partnerima. Osvajate veći dio tržišta. Partnerski odnosi vam daju dodatan stimulans da budete u top emotivnoj formi. Niste od onih koji čekaju da se konkretne stvari dese, već se sami zalažete za njih. Zdravlje odlično ovaj put.

Blizanci

U formi ste koja vam daje dosta elana za nove poslovne prilike. Imate dovoljno dobar razlog da na neke detalje obratite pažnju. Zaljubljeni ste i još ste pod uticajem Amorove strijele. Osjećate da ste puni života i elana. Pazite se u saobraćaju.

Rak

Dobili ste ideju da neke detalje skockate, kada je riječ o novcu. Morate da budete spremni da smanjite troškove. Pojačava se tenzija između vas i partnera. Budite opušteniji u komunikaciji i ne dozvolite da vas nešto posebno izvuče iz takta na negativan način. Potreban vam je odmor.

Lav

Neke su se stvari doslovno složile u vašu korist. Ne morate da žalite za vremenom koje je prošlo, vježbajte da pozitivno razmišljate. Želite da neke emotivne događaje zauvijek ostavite iza sebe i pokušate da dovedete u red određene detalje. Psiha vam je naglašena.

Djevica

Na polju finansija imate dovoljno prisutan stav da ste uspjeli da napravite nešto što vam zapravo daje određenu satisfakciju. Osjećate da ste u jakoj ljubavnoj vezi i da se neki detalji apsolutno dobro uklapaju u vaš emotivni segment. Možda planirate da uđete u brak. Odlično se osjećate.

Vaga

Osjećate određenu doza straha kada je riječ o poslovnim aktivnostima. Postoji i nezaobilazna solucija u kojoj možete da budete spokojni. Prema jednoj osobi osjećate određenu bliskost i može da se kaže da ste na odličnom putu ka jakoj ljubavnoj vezi. Nemate tegobe.

Škorpija

Ukoliko ste od onih koji su rođeni u trećoj dekadi vašeg znaka, možete osjetiti određene vibracije na polju finansija i pokušati da nađete izlaz iz trenutne situacije. Isuviše ste gordi da vam se nešto posebno lijepo desi. Moraćete da mislite na svoje ponašanje koje proizvodi dosta loš stav kod osoba suprotnog pola. Pojačan strah od neuspjeha.

Strijelac

Pokušavate da doprete do boljeg poslovnog aranžmana, ali u tome ne uspijevate. Nije loša ideja da se ovaj put nešto konkretno i desi povodom promjene na koju ste već duže vrijeme čekali. Ukoliko ste od onih koji nemaju loše mišljenje o okruženju, vi radije provodite vrijeme sa nekim ljudima koje ste nedavno upoznali. Donosite pravilnu odluku. Nemate loš imunitet.

Jarac

Pojačavate tempo rada i u tome uživate do neke mjere. Morate da budete dovoljno otvoreni, kada je u pitanju loše okruženje. Neke detalje samo vi možete da promijenite. U skladu ste sa sobom i imate odlične ideje, kada je u pitanju zajednički život udvoje. Želite nešto konkretno na svom emotivnom segmentu. Zdravlje odlično.

Vodolija

Pokušavate da se otvoreno postavite i ne gajite iluzije kada su u pitanju određene poslovne ponude na polju inostranstva. Želite konkretne stvari. Ukoliko ste slobodni, bićete dovoljno otvoreni za nekoga. Jedan Bik bi mogao da vas nasmije.

Ribe

Veću zaradu možete da očekujete za neko vrijeme. Ne otežavajte sebi stvari, ukoliko se budete premišljali i pravili kompromise. Budite decidniji u svojim odlukama. Bićete spremni da uđete u tajnu ljubavnu avanturu i nećete odustati od jedne Djevice. Smatrate da ste u društvu ove osobe posebno otvoreni. Nesanica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana