Horoskop za 6. jul

G.S.
Horoskop za 6. jul

Pogledajte dnevni horoskop za četvrtak 4. jul 2024. godine i saznajte šta vam zvijezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Nema odmora prvog dana vikenda za tipične Ovnove. Poradite na svojim ambicioznim planovima i pripremite sljedeće korake. Potencijalno lijep dan vas očekuje i na polju ljubavi. Uživajte u pažnji koju vam posvećuje vaša draga osoba. Mogli biste da uzvratite i nekim finim poklonom. Zdravlje odlično.

Bik

Ukoliko je ostalo nešto od nezavršenih obaveza od prethodnih dana, mogli biste to danas da okončate i ostatak dana posvetite se prijeko potrebnom odmoru. Ukoliko ste razmišljali o nekim bitnim odlukama i promjenama, evo prilike za konstruktivan razgovor sa vašom dragom osobom. Budite umjereni u konzumiranju vaše omiljene hrane i pića.

Blizanci

Veoma povoljan dan očekuje tipične Blizance, posebno ukoliko su u pitanju dugoročni planovi i dogovori, od bitnog značaja za prije svega vaše vlastite interese. Moguće poznanstvo sa novom interesantnom osobom na neobičnom mjestu, moglo bi da zagolica vašu maštu. Uživajte u finoj i opuštenoj konverzaciji za početak. Zdravlje vrlo dobro.

Rak

Rakovi i ovog prvog dana vikenda će neumorno raditi, nema razloga da žurite, sve što ste zamislili, imate realne šanse da na vrijeme i postignete. Moguće poznanstvo sa sasvim novom interesantnom i na neki način tajnovitom osobom. Zdravlje sasvim zadovoljavajuće.

Lav

Dosta ambicioznni Lavovi, trebalo bi danas da nastave sa realizacijom svojih poslovnih poduhvata. Bilo bi dobro da određeno vrijeme posvetite i nekom vidu relaksacije. Nema razloga da se i ovog dana ne posvetite ljubavnim akcijama naoružani strašću i pozitivnom energijom. Uživajte. Zdravlje vrlo dobro.

Djevica

Dosta komunikacije, razgovora, dogovora sa poslovnim saradnicima o pokretanju nekih budućih projekata, mogle bi da očekuju Djevice ove subote. Nema nagovještaja nekih bitnih promjena na vašem ljubavnom horizontu, ipak nemojte biti samo nijemi posmatrač. Zdravlje odlično.

 

Vaga

Opušten dan, bez nekih većih obaveza očekuje Vage. Iskoristite ga za neki vid fizičke aktivnosti, sport i napunite svoje baterije pozitivnom energijom. Dan je veoma povoljan ukoliko ste naumili da svoju ljubavnu inspiraciju prenesete svojoj dragoj osobi. Uživajte. Zdravlje odlično.

Škorpija

Odličan dan je pred Škorpijama da se posvete planiranju i dogovorima o pokretanju nekih novih poslovnih zamisli. Pojava stare simpatije iz vaše ljubavne prošlosti, ponovo bi mogla da testira vaša osjećanja. Zdravlje odlično.

Strijelac

Najprije pokušajte da se adekvatno relaksirate ukoliko je to moguće, a onda se zabavite razmišljanjem i pravljenjem konstruktivnog plana realizacije nekih ideja za naredni period. Nemojte da vas iznenadi poziv osobe koju ste nedavno upoznali, sa željom za ponovnim susretom i bližim upoznavanjem. Potreban vam je dobar i kvalitetan san.

Jarac

Sasvim solidan dan je pred većinom Jarčeva da se sa svim izazovima danas izbore bez nekog većeg opterećenja i problema. Opuštena i neobavezna priča sa dragom osobom i uživanje u nekim zajedničkim aktivnostima mogli bi da obilježe ovaj vikend. Moguće sitne reumatske tegobe.

Vodolija

Povoljan je dan da se pozabavite reorganizacijom nekih obaveza i podjelom na manje cjeline, kako ne biste natovarili sebi suviše zadataka koje bi za kratko vrijeme trebalo da izvršite. Zatražite pomoć od provjerenih poslovnih saradnika. Bez nekih značajnijih promjena na vašem ljubavnom horizontu. Da li će tako i ostati najviše zavisi od vas. Posvetite se psihofizičkom odmoru i relaksaciji.

Ribe

Nema razloga da se Ribe, iako suočene sa gomilom obaveza, ne izbore do kraja na sasvim zadovoljavajući način. Neke odgovore koje očekujete od druge strane, danas bi mogli i da dobijete. Dovoljno se naspavajte.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana