Horoskop za 5. septembar

GS
Horoskop za 5. septembar

Saznajte šta vas danas očekuje na poslu, u ljubavi, u domu i porodici, i kako će da vas služi zdravlje.

Ovan

Odličan dan je pred Ovnovima. Neke vaše kreativne ideje mogu se lako pokrenuti. Razumijevanje i podrška drage osobe vam izuzetno prijaju i mnogo znače. Potrudite se da uzvratite nekim sitnim znakom pažnje. Zdravlje odlično.

Bik

Bikovi imaju dosta ideja i planova što je dobro, ali bi bilo dobro da njihovo pokretanje odlože za neki dan, a pozabave se završavanjem započetih obaveza. Komunikacija sa novom osobom koju ste nedavno upoznali možda ide sporo, ali sigurno. Za sada se opustite i uživajte. Osjetljivost probavnog trakta.

Blizanci

Dosta pozitivnih stvari vas očekuje na polju posla tokom ovog četvrtka. Najbitnije je da završite sve ono što je u zaostatku. Nije realno očekivati velike preokrete kada su nova poznanstva u pitanju, sve se svodi na flert i neobaveznu priču, a i ne treba žuriti. Pad imuniteta.

Rak

Nema prepreka na vašem poslovnom putu danas. Brojni Rakovi mogu da očekuju i novu ponudu za saradnju sa inostranstvom. Određeni dio vremena i energije odnijeće vam i dešavanja u sferi ljubavi. Preispitajte svoje sumnje. Moguće respiratorne tegobe, osjetljivost grla.

Lav

Potrebno je da budete strpljivi i korektni u dogovorima i kontaktima sa onima koji su vam poslovno važni. Iskoristite slobodne trenutke da negdje izađete sa društvom, prijateljima, i očekujte bar jedno fino poznanstvo. Vodite računa o ishrani.

Djevica

Kontakti, dogovori, važne informacije, sastanci sve je u igri danas i možete napraviti bitan iskorak ka onome čemu težite. Moguće je da vam pažnju privuče pomalo intrigantna osoba pa ukoliko volite enigme i tajne slobodno se upustite u avanturu. Osjetljivost respiratornog sistema.

Vaga

Ulazite u fazu koja može donijeti velike pozitivne promjene, značajne informacije i nove ponude. Samo naprijed. Dobar dan u sferi ljubavi imaće svi oni koji žele da na adekvatan način odgovore pažnji koju dobijaju od voljene osobe. Zdravlje vrlo dobro.

Škorpija

Još jedan u nizu odličnih radnih dana je pred Škorpijama. Mogu vam se otvoriti mogućnosti za neku obuku, usavršavanje ili saradnju sa inostranstvom. Mnogi od vas bi nekim planom za putovanje, ljetovanje mogli obradovati svoju srodnu dušu. Čuvajte se prehlade.

Strijelac

Nastavite tamo gdje ste stali prethodnog dana, bez većih prepreka i problema trebalo bi da izađete na kraj sa današnjim poslovnim obavezama. Ukoliko ste spremni za pomjeranje granica ličnih ljubavnih iskustava hrabro naprijed, na sve strane ima zainteresovanih za bolje upoznavanje. Mentalna opterećenost.

Jarac

Treba da pojačate komunikaciju sa saradnicima i nametnete svoje stavove, viđenja i iskustva i ne odustajete od toga. Slobodni, ništa vas ne sprečava da izlazite, družite se, a moguće je i novo poznanstvo na putovanju, ili sa nekim ko živi u inostranstvu. Potrebno vam je više opuštenih trenutaka, relaksacije.

Vodolija

Nema razloga da i danas Vodolije ne budu na visini zadatka pa je izvjesno da ih očekuju i sjajni rezultati, a mnogima će se to pozitivno odraziti i na finansije. Dosta novih osoba cirkuliše u vašem okruženju, ali osim flerta i površne komunikacije ne očekujte ništa ozbiljnije. Osjetljivost respiratornog sistema.

Ribe

Dobra energija i radni elan pratiće Ribe tokom cijelog dana. Mnogima može stići nova poslovna ponuda o kojoj vrijedi razmisliti. Danas ne bi bilo loše da inicijativu prepustite voljenoj osobi, a vi se potrudite da uživate. Jačajte imunitet.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana