Horoskop za 4. septembar

G.S.
Horoskop za 4. septembar

Saznajte šta vas danas očekuje na poslu, u ljubavi, u domu i porodici, i kako će da vas služi zdravlje.

 Ovan

Prihvatite konstruktivan savjet i razmislite o promjeni neke poslovne koncepcije, nemojte biti zatvoreni za nove ideje koje vam dolaze iz provjerenih izvora. Odličan je dan za pokretanje novih projekata. Trebalo bi da ste zadovoljni aktuelnom partnerskom slikom, trudite se da vam to niko ne pokvari. Vodite računa o ishrani.

Bik

Mogu se zagubiti neki dijelovi veoma važne dokumentacije i sve to dovesti do još većeg usporenja i mogućeg razilaženja i pojačavanja svađe sa saradnicima. Nemojte biti neobavezni u komunikaciji, bolje precizirajte do najsitnijih detalja svaku sitnicu koja vam smeta. Mogući manji respiratorni problemi.

Blizanci

Vrlo dobar radni dan očekuje Blizance bilo da je riječ o uspješnom rješavanju aktuelne problematike vezane za ranije prihvaćene obaveze ili da su u pitanju inicijative za pokretanje novih poslovnih projekata. Na ljubavnom planu možete da očekujete lijep susret i fin razgovor sa simpatičnom osobom. Jačajte imunitet.

Rak

Kod zaostalih obaveza ostalo je dosta toga da se razradi, da se papirološki sredi prije nego što dođe do finalizacije nekog poslovnog dogovora. Idite korak po korak i razloga za zabrinutost neće biti. Prijatno iznenađenje mogli biste danas da očekujete od drage osobe, pa eto razloga da budete dobro raspoloženi i zadovoljni. Jačajte imunitet.

Lav

Sve se pokreće u dobrom smjeru i mogli biste da napravite dobar temelj za nove poslovne dogovore. Imaćete podršku nadređenih i pomoć u svakom segmentu. Malo se volite, pa se malo svađate sa partnerom i to je nekako postalo dio vaše svakodnevice. Suzdržite se od nesmislenih komentara na svaku sitnicu. Povedite malo više računa o ishrani.

Djevica

Izvjesna doza nestrpljenja i vidljivog nezadovoljstva zbog neophodnosti promjena planova i prilagođavanja drugačijim poslovnim pristupima pratiće Djevice ove srijede. Budite strpljivi i ne upadajte u konflikte. Ma koliko se draga osoba trudila oko vas i da vam udovolji, vama to kao da nije dovoljno. Budite realni. Moguće su respiratorne tegobe.

Vaga

Očekuje vas dosta dobrih mogućnosti, a na vama je da ne propustite ono što vam se bude nudilo. Moguća je komunikacija sa nekom bitnom osobom iz prošlosti. Prije nego što se pozabavite sopstvenim stavovima i očekivanjima u ljubavi, provjerite da li ima neriješenih dilema iz prošlosti. Čuvajte se prehlade.

Škorpija

Bez većih trzavica i manjkavosti na vašem profesionalnom planu danas, uz možda par ispravki vezanih za papirologiju ili neki propust vezan za dokumentaciju. Slobodne Škorpije, ukoliko do sada niste upoznali neku zanimljivu osobu i započeli komunikaciju, imaćete bar jednu priliku i to preko prijatelja ili društvenih mreža. Iscrpljenost, umor.

Strijelac

Iako može biti manjih zastoja, to ne bi trebalo da vam predstavlja veći problem, jer ste vi riješili da se maksimalno organizujete i pripremite za poslovni period koji je pred vama. Pokušajte sve da radite u paru i samo tako uspjećete da prebrodite sve izazove. Moguća glavobolja.

Jarac

Neke informacije vam mogu pristići iz inostranstva. Moguća su i putovanja poslovnog tipa. Mora se raditi, ali isto tako treba pronaći prostora i vremena i za lijepe životne momente i trenutke uživanja, a vašoj dragoj osobi je to baš potrebno. Moguća glavobolja.

Vodolija

Klima na poslovnom horizontu nagovještava vrlo dobre rezultate, samo je bitno da precizno odredite fokus i dosljedno sprovodite realizaciju profesionalnih prioriteta. Pokušajte da izbjegnete teme iz prošlosti, da se hvatate za sitnice jer ništa pozitivno nećete postići. Moguća nesanica, nervoza.

Ribe

Moguće je da vas danas očekuje dodatno angažovanje na polju koje nema direktne veze sa osnovnim profesionalnim djelatnostima, što bi moglo da od vas zahtijeva dodatnu reorganizaciju. Vrlo lijep dan očekuje vas na ljubavnom planu uz moguće prijatno iznenađenje od drage osobe. Jačajte imunitet.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana