Horoskop za 31. jul

GS
Horoskop za 31. jul

Pogledajte šta su vam zvijezde pripremile za 31. jul 2024. godine.

Ovan

I danas ćete se uglavnom vrtjeti oko zaostalih obaveza, papirologije, formalnosti, a to baš i ne volite. Nemojte impulsivno odreagovati prema nekom od saradnika. Od vas se očekuje da budete pokretač neke ljubavne akcije, začinjene velikom količinom strasti. Dovoljno se odmarajte.

Bik

Mogu vam se otvoriti nove šanse za saradnju sa inostranstvom, što bi svakako trebalo da iskoristite. U dogovoru sa vašom dragom osobom možete otići na neko lijepo putovanje. Odlična je prilika da se na taj način dodatno povežete. Zdravlje vrlo dobro.

Blizanci

Očekuje vas dosta posla, a i nadređeni mogu biti dosta zahtjevni. Bilo bi dobro da zatražite na vrijeme pomoć od osoba od povjerenja, biće manje stresno po vas. Ma koliko se trudili da ne zapostavite drugu stranu, ipak nećete baš uspjeti u toj namjeri. Respiratorne tegobe.

Rak

Prilagodite se trenutnim okolnostima to je najbolje rješenje, jer ćete sačuvati svoje živce prije svega. Na neke stvari ne možemo da utičemo ma koliko se trudili. Novo intrigantno poznanstvo je na pomolu. Iako vas ova osoba veoma privlači, nema razloga da se ustežete i povlačite, naprotiv, dopustite da vam se približi. Moguća nesanica, glavobolja.

Lav

Još jedan povoljan dan je pred Lavovima da se pokažu u prvom planu i nametnu se kao lideri. Dobro raspoloženje i zadovoljstvo postignutim u sferi posla svakako će se prenijeti i na vašu emotivnu stranu. Priuštite dragoj osobi neko prijatno iznenađenje. Zdravlje odlično.

Djevica

Iako vas očekuje gomila obaveza, sastanaka, dogovora, informacija, bićete više nego spremni da sve to iznesete bez većih problema. Aktuelna su druženja, izlasci, širenje kruga prijatelja. Vaš društveni život je vrlo aktivan što je vrlo podsticajno i za nova poznanstva. Zdravlje vrlo dobro.

Vaga

Možete očekivati poslovne dogovore i nove kontakte, uključujući i kontakte sa inostranstvom pa se očekuje da budete na visini zadatka. Zauzete Vage trebalo bi da se potrude da izglade sve nesporazume i nesuglasice i porade na poboljšanju i jačanju odnosa. Zdravlje vrlo dobro.

Škorpija

Energije i motivacije za bilo koju vrstu poslovnih poduhvata neće vam nedostajati, ali akcenat neka vam bude na zaostalim obavezama. Vodite računa o formalnostima, papirologiji. Povoljan je period za sve vrste ljubavnih akcija baziranih na strasti, a vama to baš sada i treba. Zdravlje vrlo dobro.

Strijelac

Iskoristite prilike koje vam se budu nudile, budite ozbiljni, posvećeni i nadasve pozitivni i sami znate da se ovakve situacije ne dešavaju često. Imaćete možda potrebu da budete malo sami sa sobom pa nije loše da se malo pozabavite preispitivanjem šta i kako. Moguća nesanica.

Jarac

Budite odgovorni i profesionalni kao što i jeste i uspjećete sve prepreke da prevaziđete, naročito one koje vam budu servirane od strane nadređenih. Možda bi trebalo da se više pozabavite nekim planovima vezanim za odmor, treba vam opuštanje. Izbacujte stres kroz fizičku aktivnost.

Vodolija

Jedan od turbulentnijih dana je pred vama, gdje se mogu namiještati i povoljne i one manje povoljne profesionalne okolnosti. Budite strpljivi i više puta provjeravajte ono što radite. Ovaj dan donosi pozitivne fine vibracije u kojima bi većina vas trebalo maksimalno da uživa, posebno ukoliko ste skloni flertu, avanturi. Vodite računa o ishrani.

Ribe

Određene okolnosti danas bi Ribama mogle da idu naruku da ih prilagode sebi i sopstvenom načinu djelovanja, posebno kada su komunikacija i neka neriješena posla u pitanju. Ukoliko ste željni promjena na emotivnom planu možda bi mogli da pokrenete neku ozbiljniju inicijativu i saopštite osobi do koje vam je stalo kako stvari stoje. Moguće variranje krvnog pritiska.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana