Horoskop za 30. jul

GS
Horoskop za 30. jul

Pogledajte šta su vam zvijezde pripremile za 30. jul 2024. godine.

Ovan 

Najtipičniji predstavnici Ovnova danas bi trebalo da nastave gdje su juče stali na polju posla. Preduzimljivo, liderski i dobro raspoloženi. Najvjerovatnije ne veliko, ali prijatno iznenađenje možete očekivati tokom ovog utorka na ljubavnom planu. Zdravlje odlično.

Bik 

Veliko profesionalno angažovanje očekuje danas većinu Bikova, uz upozorenje da budu oprezni sa finansijskim transakcijama. Nije povoljan trenutak za riskantne poteze. Najviše zbog stresa i napetosti na poslu ovaj dan donosi lošu komunikaciju kod Bikova koji su u vezama. Zdravlje vrlo dobro.

Blizanci 

Potrebno je dva puta provjeriti sve prije nego što potpišete, voditi računa o dokumentaciji, a kada su dogovori u pitanju, imati jaču dozu opreza. Imate lijep period pred vama za uživanje u skoro svemu što poželite na ljubavnom planu, nemojte ga prokockati. Zdravlje vrlo dobro.

Rak 

Očekuje vas pojačan obim posla danas, a u fokusu su one zaostale obaveze, stoga bi bilo dobro da to što prije privedete kraju. Visok nivo tolerancije, strpljenja i kompromisa sa obje strane je dovoljan da sve prebrodite na lakši i jednostavniji način. Moguće respiratorne tegobe.

Lav 

Lavovi bi trebalo danas da budu vrlo uspješni u realizaciji već dogovorenih planova. Ne očekuju vas veći izazovi. Mogli biste danas inicijativu da prepustite drugoj strani, jer se od vas ne očekuje neko pretjerano angažovanje. Budite fizički aktivni.

Djevica

Većinu Djevica očekuje dosta prepreka u vezi sa formalnim završecima ranije započetih poslovnih obaveza. Slobodne Djevice, budite direktni i pokušajte da priču pokrenete na pravi način i druga strana će imati neku reakciju. Moguća glavobolja.

Vaga 

Neka vas ne uplaši pojačan obim obaveza, sve ćete uspjeti da završite na vrijeme samo se bolje organizujte. Situacija na vašem ljubavnom polju je generalno pozitivna, ali se potrudite da ne opteretite odnos nekim nebitnim sitnicama. Jačajte imunitet.

Škorpija 

Tempo dešavanja može biti na momente dosta spor, ali trenutno ne možete uraditi ništa sem da se prilagodite i čekate svoj momenat. Vašem partneru nedostaje više vašeg prisustva, više zajednički provedenog vremena, više strasti. Zdravlje odlično.

Strijelac 

Za Strijelčeve bi danas moglo biti iskušenje da olako ne prihvate nove neprovjerene poslovne prijedloge i ponude. Dobro procijenite sebe i sopstvene mogućnosti. Iskoristite dan za izlazak, provod i uživajte u zajedničkim trenucima. Ispunite neko od obećanja koje ste možda zaboravili da ispunite. Pad energije.

Jarac 

Dosta poslovnih aktivnosti očekuje Jarčeve i biće potrebna dobra organizacija, što uglavnom neće ići lako, jer će problemi samo iskakati. Budite istrajni. Što manje priče i analiziranja, vraćanja u prošlost i bićete mnogo zadovoljniji kada su ljubavna dešavanja u pitanju. Moguća glavobolja.

Vodolija

Danas vas očekuje dosta dobra komunikacija uz mogućnost postizanja nekog povoljnog dogovora. Možda nećete biti na istim talasnim dužinama sa svojom voljenom osobom. Potrudite se da sve prođe sa što manje emotivne štete. Potreban vam je odmor.

Ribe

Današnji dan bi mogao da vam bude dosta naporan, prvenstveno zbog brojnih obaveza koje još niste završili, a pritiskaju vas rokovi. Ukoliko razmišljate o povratku na staro, savjet je da ipak to ne činite ili makar dovoljno dobro razmislite. Umor, napetost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana