Horoskop za 31. avgust

GS
Horoskop za 31. avgust

Pogledajte šta su vam zvijezde pripremile za 31. avgust 2024. godine.

Ovan

Povoljna je prilika da se pozabavite kreiranjem nekih novih ideja i planovima za njihovo pokretanje. Odličan dan vas očekuje na ljubavnom iskoristite priliku za neki izlazak i provod sa dragom osobom i zajedničkim prijateljima. Zdravlje odlično.

Bik

Razmišljajte o načinima da se adekvatno prilagodite promjenama koje vas očekuju na profesionalnom planu. Budite spremni na neke novitete. Bilo bi dobro da manje razmišljate. Očekujte od drage osobe razumijevanje i podršku. Zdravlje vrlo dobro.

Blizanci

Odličan dan je da Blizanci naprave bar jedan dobar poslovni dogovor. Moguć kraći put. Na prvi pogled stvari na polju ljubavnih relacija idu tokom koji vam potpuno odgovara. Zdravlje odlično.

Rak

Jedan prilično dinamičan radni dan nalazi se pred većinom Rakova. Dobro razmislite u vezi sa prijedlogom za nove poslovne projekte. Moguće je da vas voljena osoba iznenadi nekim finim poklonom. Moguća glavobolja.
 

Lav

Suštinski nije loš dan da se najtipičniji Lavovi angažuju i uspješno obave neke poslovne razgovore i dogovore. Potrudite se da budete jasni i konkretni. Ovaj dan bi trebalo da bude u granicama već poznatih dešavanja. Korigujete sitnice kojima niste zadovoljni. Zdravlje odlično.

Djevica

Tokom većeg dijela prvog dana vikenda Djevice čeka dosta obaveza, posebno onih nezavršenih. Nije baš povoljan dan za neke kapitalne promjene, ali nije realno očekivati ni da budete pasivni kada je ljubav u pitanju. Dobro se naspavajte.

Vaga

Ovaj dan bi mogao da protekne u prilično opuštenoj atmosferi, bar kod najtipičnijih Vaga. Ono najbitnije odradite, ostalo ostavite za neki drugi dan. Dobar dan je pred Vagama za sve vrste ljubavnih akcija. Budite opušteni, šarmantni i zavodljivi i prije svega uživajte. Zdravlje odlično.

Škorpija

Uz dosta već isplaniranih obaveza, vrlo je realno da vas očekuju i neki veoma uspješni dogovori sa saradnicima. Prolazni flert, novo poznanstvo, moglo bi da vam dodatno popravi raspoloženje tokom ovog dana. Zdravlje odlično.

Strijelac

Nije loš dan za započinjanje nekih novih projekata ili saradnje, posebno za one pripadnike koji su vezani za inostranstvo. Solidan dan na polju ljubavi mogu da očekuju Strijelčevi, ukoliko uspiju da izbalansiraju između poslovnih i ljubavnih relacija. Zdravlje odlično.

Jarac

Manje-više sve je pod kontrolom i tipični Jarčevi imaju realne šanse da sprovedu u djelo skoro sve zamisli za prvi dan ovog vikenda. Na ljubavnom planu sve je pod vašom kontrolom, imate dovoljno povjerenja u voljenu osobu i to je najbitnije. Zdravlje vrlo dobro.

Vodolija

Ne bi bilo loše da svoje želje uskladite sa aktuelnom situacijom, odnosno da revidirate prvobitne ambiciozne planove. Razlike u ljubavnim stavovima zahtijevaće od vas izvjesnu fleksibilnost i spremnost na kompromis, što vam baš i neće odgovarati. Odmarajte se dovoljno.

Ribe
Vi ste jako zadovoljni onim što trenutno imate. Počinjete više da cenite male stvari i sitnice u svom životu, ali i ljude koji vas okružuju. Ovo je vreme kada ćete naučiti nove stvari o sebi, ali i o svojim strastima. Dobićete poziv od jedne specijalne osobe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana