Horoskop za 3. septembar

GS
Horoskop za 3. septembar

Saznajte šta vas danas očekuje na poslu, u ljubavi, u domu i porodici, i kako će da vas služi zdravlje.

Ovan

Ovnovi su prepoznatljivi po individualnoj preduzimljivosti pa neće biti iznenađenje pokretanje bar jednog pitanja u vezi sa novim profesionalnim projektima. Mirno more bez nagovještaja nekih većih talasanja očekuje vas na ljubavnom planu. Vodite računa o ishrani.

Bik

Aktuelna poslovna situacija i prateće okolnosti neće biti baš naklonjene vašim ciljevima i željama, može biti ponavljanja i vraćanja na početak. Voljena osoba se osjeća nesigurno i potrebna joj je pažnja i podrška od vas pa ostavite malo svoje poslove po strani. Mogući manji respiratorni problemi.

Blizanci

Uključite sve raspoložive radne motore i spremno se suočite za najvećim profesionalnim izazovima, imate vrlo realne šanse da sve prepreke uspješno savladate. Za prepuštanje inerciji i ponašanje po principu linije manjeg otpora nema razloga u sferi ljubav, od vas sve zavisi. Zdravlje odlično.

Rak

Neće biti iznenađenje ukoliko vas danas sustignu ekstra obaveze, bilo nezavršene bilo dodatne nove. Nema razloga za žurbu ili preskakanje redoslijeda. Monotonija se uvukla u vaše ljubavne redove, ne dozvolite da se uspavate previvše. Jačajte imunitet.

Lav

Najtipičniji predstavnici ovog astrološkog znaka imaju vrlo dobre predispozicije za skoro sve profesionalne aktivnosti, bićete praktični, racionalni i brzo ćete razmišljati. Pokušajte da primjedbe zadržite za sebe, pokažite više razumijevanja za partnera. Povedite malo više računa o ishrani.

Djevica

Veoma je bitno da budete maksimalno precizni i jednostavni u svojim zahtjevima, a svaku nejasnoću sa druge strane na vrijeme pokušajte da otklonite. Pozitivne okolnosti na polju ljubavnih relacija valjalo bi iskoristiti, prije svega u namjeri da započnete neku novu priču.  Moguće su respiratorne tegobe.

Vaga

Biće problema sa papirima, dogovorima, može biti poteškoća u vezi sa finansijama mnogo više nego što ste računali, morate naći model da posao privedete kraju. Poslovno okruženje moglo bi da predstavlja prvu ciljnu grupu gdje su moguća nova poznanstva sa osobama koje zavređuju vašu pažnju. Čuvajte se prehlade.

Škorpija

Očekuje vas par vrlo bitnih sastanaka i mogu se pokrenuti nova dešavanja u pravcu koji želite i koji ste planirali. Potencijalnih varnica i ljubavnih signala trebalo bi da bude na sve strane i tokom ovog dana pa budite pripravni da adekvatno registrujete i reagujete bar na neku od njih. Iscrpljenost, umor.

Strijelac

Još jedan naporan dan je pred tipičnim Strijelčevima, a eventualni manji zastoji se mogu očekivati na polju tehničke organizacije i komunikacije. Dan je kao stvoren da uživate u uzajamnoj pažnji sa voljenom osobom i posvetite se nekim zajedničkim aktivnostima. Moguća glavobolja.

Jarac

Sve i da hoćete, nije realno bilo kakvo ubrzavanje realizacije već prihvaćenih poslovnih zadataka. Prisutni su sumnje i nepovjerenje, a prisutno je i da oboje brzo mijenjate raspoloženja i non-stop se igrate vruće-hladno situacija. Rješenje je samo komunikacija. Moguća glavobolja.

Vodolija

Praktično od prvih sati ovog radnog dana čekaju vas obaveze, ali i nerviranje zbog osjećaja skučenog prostora djelovanja na profesionalnom planu. Dobro procijenite situaciju i okolnosti prije nego što napravite naredni korak, ali se nemojte povlačiti. Moguća nesanica, nervoza.

Ribe

Više puta provjerite kontakte i komunikaciju putem tehničkih pomagala, mogući su previdi i nesporazumi. Iskoristite ovaj dan za rješavanje eventualnih partnerskih dilema, jer nije isključeno da druga strana pokrene neka pitanja na koja ne možete izbjeći odgovore. Iscrpljenost, moguća glavobolja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana