Horoskop za 3. jul

G.S.
Foto: G.S.

Svaki dan donosi nove izazove i prilike, a astrologija može pružiti uvid u energije koje nas okružuju.

Pogledajte šta vas čeka danas.

Ovan

Iako vas mogu očekivati brojne prepreke ne smijete dozvoliti da vam se obaveze gomilaju, jer kasnije nećete imati dovoljno vremena da sve završite kako treba, zbog mogućih grešaka i propusta. Pored prošlosti, otvaraju vam se i dobre mogućnosti za nove, stabilne ljubavne priče. Budite oprezni u saobraćaju.

Bik

U svemu što budete pokrenuli ići ćete u dobrom smjeru, iako vas neke nepredvidive okolnosti koje neće zavisiti od vas mogu usporavati. Slobodni Bikovi interesantne ljubavne priče se mogu desiti potpuno neočekivano i kada se najmanje nadate. Pojačan stres.

Blizanci

Bićete dosta opterećeni pozivima, razgovorima i raznoraznim zahtjevima pa bi bilo dobro da se ne rasplinete na stotinu strana jer su moguće greške i propusti. Slobodni Blizanci će pronaći način kako da se više približe osobi koja im se dopada. Jedna neobična okolnost vam može donijeti susret koji toliko priželjkujete. Osjetljivost kostiju i zglobova.

Rak

Razlozi za brojna kašnjenja i odlaganja danas mogu biti različiti i prvenstveno tehničko-organizacione prirode, ali svakako neće ništa zavisiti od vas. Slobodni Rakovi bi trebalo da uživaju u pažnji i komunikaciji, kako sa novim tako i tajnim starim simpatijama. Pad energije.

Lav

Mogli biste imati pojačanu komunikaciju sa nadređenim ili najbitnijim osobama koje odlučuju, što će od vas zahtijevati pojačanu odgovornost i maksimalnu profesionalnost. 

Slobodni Lavovi, interesantna nova poznanstva očekuju vas u izlascima ili putem društvenih mreža. Uživajte u flertu i opuštenoj komunikaciji za početak. Ne žurite. Moguća nesanica.

Djevica

Kompletna radna atmosfera će odisati naznakom promjena koje vas tek očekuju u budućem periodu, stoga se držite prioriteta, svog dijela posla i ništa ne forsirajte. Očekujte dosta papirologije. Nije vrijeme za ishitrene poteze i bitne odluke, potrudite se da stvari posmatrate stavivši se u poziciju druge strane. Moguća osjetljivost grla.

Vaga

Odnosi sa kolegama su u suštini dobri, sa nadređenima zadovoljavajući, tako da vas ne očekuju neke ozbiljnije prepreke na poslovnom planu danas. Obostrano budite spremni da sagledate stvari na drugačiji način i ovo će brzo donijeti rezultate. Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

Škorpija

Moguća su manja talasanja prije svega na polju organizacije i komunikacije sa saradnicima, ali i sa nadređenima. Slobodni, uživajte u novim poznanstvima, u flertu, ovih dana ste i te kako primijećeni. Prijala bi vam umjerena fizička aktivnost.

Strijelac

Nemojte biti skromni i djelovati iz drugog plana, pokažite se u najboljem svjetlu i uspjeh će biti zagarantovan. Pokušajte da pronađete neki kompromis i zajednički se usaglasite o nekim bitnim stvarima. Stres nagomilan do maksimuma izbacite kroz fizičku aktivnost.

Jarac

Sigurno je da ćete se suočiti i sa nekim neprijatnim situacijama od strane najbližih saradnika danas, ali vas to neće mnogo poremetiti u vašim namjerama. Odličan dan je pred vama da svu pažnju posvetite ugađanju dragoj osobi koja će i te kako znati da vam uzvrati. Uživajte, čuvajte se upala, infekcija.

Vodolija

Nema razloga za zabrinutost, analizirajte i razrađujte postojeću problematiku i svakako imate velike šanse da razriješite te zamršene poslovne probleme uspješno. Slobodne Vodolije, trebalo bi da uživate u novom poznanstvu. Osoba koju ste upoznali ima i te kako stila. Zdravlje vrlo dobro.

Ribe

Pokušajte da završite sve što je zaostalo, pogurajte saradnike, pripremite se da date neuporedivo više snage i volje nego do sada. Slobodne Ribe, neko će pokušati da obnovi kontakt sa vama. I vjerovatno je da će uspjeti u tome. Moguća glavobolja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana