Horoskop za 3. avgust

GS
Horoskop za 3. avgust

Svakog dana trebate biti spremni na nove izazove, za koje vam može astrologija pomoći da ih bolje savladate. Pogledajte šta vas očekuje danas.

Ovan

Tipični Ovnovi bi veći dio dana mogli da provedu baveći se kućnim aktivnostima i odmarajući u porodičnom okruženju. Povoljan je dan da sa dragom osobom uživate u nekoj zajedničkoj aktivnosti, po mogućnosti organizujete neki izlet ili šetnju. Zdravlje odlično.

Bik

Drugog dana vikenda imate veoma povoljnu klimu da sve organizujete onako kako vama najviše odgovara, u krugu bližnjih. Ovaj dan nije loš za kućne posjete, druženje sa rođacima, kumovima. Uživajte. Vodite računa o ishrani.

Blizanci

Ako ste sebi danas postavili više ciljeva, hrabro naprijed, imate realne šanse da ih većinu ostvarite, samo se potrudite da ne raspete suviše energije. Pozitivna energija i šarm kojim zračite biće i te kako primjetni tokom ovog dana u ma kojem društvu da se nalazite. Iskoristite to na pravi način i uživajte. Moguće respiratorne tegobe, alergijske reakcije.

Rak

Rakove tokom ove subote očekuje bavljenje uobičajenim aktivnostima u kućnom, porodičnom okruženju, u čemu ćete uživati. Iskoristite povoljan dan i posvetite dovoljno pažnje i razumijevanja vašoj dragoj osobi, koja će to znati da cijeni. Možete je obradovati i nekom sitnicom. Zdravlje odlično.

Lav

Nije dan za forsiranje i velike poslovne poduhvate, ali za odmor i opuštanje svakako jeste, a to vam je i prijeko potrebno. Potrebno je da malo više vremena posvetite isključivo sebi i sopstvenim razmišljanjima. Dovoljno se naspavajte.

Djevica

Po svoj prilici očekuje vas jedan opušten i miran dan pa bi bilo dobro posvetiti se nekim manje zahtjevnim fizičkim aktivnostima. Potrebno vam je resetovanje. Sjajan dan je za druženje i opuštanje u krugu prijatelja i dragih ljudi. Možda neka kućna posjeta. Zdravlje vrlo dobro.

Vaga

Dan i nije tako loš za uspješno obavljanje neophodnih, osnovnih obaveza, a ostatak svako posvetite odmoru i opuštanju u krugu porodice. Solidan dan očekuje one predstavnike ovog znaka koji su zadovoljni postojećim stanjem na emotivnom planu, slobodni bi mogli da pokrenu neku inicijativu makar za druženje uz kafu. Zdravlje odlično.

Škorpija

Moguće je da dobijete ponudu za usavršavanje ili poslovno otputujete u inostranstvo. Imaćete dobar prvi dan vikenda za poneku lijepu i konkretnu akciju u sferi ljubavi. Možda najavite dragoj osobi neko putovanje. Zdravlje vrlo dobro.

Strijelac

Tokom ove subote Strijelčevi bi mogli da natovare sebi dosta obaveza. Ostavite dovoljno vremena za odmor i opuštanje. Moguć je susret sa starom simpatijom ili osobom iz vaše ljubavne prošlosti koju prosto nećete moći odbiti. Moguće alergijske reakcije.

Jarac

Dosta toga čeka da se pokrene na vašem profesionalnom planu. Danas su mogući i neki ozbiljniji razgovori o tom pitanju. Ne bi bilo loše da danas inicijativu na ljubavnom planu prepustite dragoj osobi, a vi se potrudite da se malo više opustite. Zdravlje odlično.

Vodolija

Vodolijama neće izostati dosta obaveza ni prvog dana vikenda, posebno što ćete neke poteze ili razgovore morati dva puta da ponovite. Treba da vam zajednički trenuci prolete bezbrižno i opušteno, a vi se potrudite da tako i ostane. Zdravlje vrlo dobro.

Ribe

Ribe bi ove subote mogle da budu angažovane u vezi sa nekim hobijem i da se odmore od ozbiljnijih poslovnih aktivnosti. Flert i neobavezna priča mogli bi da vas opuste i raspolože, podrazumijeva se ukoliko vam je to u interesu. Prijala bi vam fizička aktivnost, plivanje na primjer.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana