Horoskop za 29. jun

GS
Horoskop za 29. jun

Svaki dan vas čekaju novi izazovi i neplanirane stvari, a astrologija može pružiti uvid u energije koje nas okružuju. Pogledajte šta vas čeka danas.

Ovan

Dosta energije vam danas curi mimo kontrole pa je zbog toga važno da najtipičniji Ovnov, prije svega rade polako i strpljivo, jednu po jednu stvar. Bilo bi lijepo da ovaj dan iskoristite za mala, ali konkretna, djela u sferi ljubavi. Ne skrivajte svoja osjećanja. Vodite računa o ishrani.

Bik

Povoljan je dan da najtipičniji predstavnici Bikova obave neke važne poslovne razgovore ili se pozabave sklapanjem novih dogovora. Ovo je solidan dan da provjerite neke važne detalje u sferi ljubavi ili razmislite o podizanju aktuelne partnerske priče na viši nivo. Zdravlje odlično.

Blizanci

Više stvari interesovaće tipične Blizance tokom ove subote. Može i sve p malo, ali ukoliko odredite prioritete, veća je vjerovatnoća da budete uspješniji. Fine, lagane priče, flert i eventualno poneka opuštena akcija bez velikih pretenzija, vrlo su izvjestan scenario kada su današnja ljubavna dešavanja u pitanju. Uživajte. Zdravlje vrlo dobro.

Rak

Evo prilike da se Rakovi opuste i obave samo ono najhitnije od obaveza, a sve ostalo može i da sačeka. Iskoristite dobro raspoloženje i posvetite se nekoj zajedničkoj aktivnosti sa dragom osobom, prijaće vam svaki zajednički trenutak. Zdravlje odlično.

Lav

Iako će tipični Lavovi biti raspoloženi za realizaciju brojnih ideja, nemojte ništa forsirati. Podijelite obaveze i odgovornost, biće lakše i efikasnije. Prilično buran dan možete očekivati u sferi ljubavi. Malo zbog vaših neispunjenih velikih očekivanja, a nešto više zbog ponašanja drage osobe. Zdravlje vrlo dobro.

Djevica

Malo strpljenja i provjera biće vam od koristi danas, jer možete postići neke značajnije poslovne pomake. Samo naprijed. Što se tiče potencijalnih dešavanja na polju ljubavi, očekuje vas takođe povoljan dan pa bi bilo dobro da pokažete bar minimum ličnog angažovanja. Zdravlje vrlo dobro.

Vaga

Odličan je dan pred Vagama da se posvete nekoj sporednoj kreativnoj aktivnosti ili uživaju u druženju, izletu sa prijateljima. Eventualno ponavljanje nekih poteza na ljubavnom planu usmjerenih ka dragoj osobi moglo bi da vam donese više korisnih stvari. Zdravlje odlično.

Škorpija

Ovaj radni dan Škorpijama može donijeti dosta posla u vezi sa sređivanjem nekih obaveza ili papirologije koji se vuku već duži period. Mnogo toga pozitivnog danas možete pružiti na polju ljubavi. Fokusirajte se na jednu, ali posebno vrijednu stvar za vašu dragu osobu. Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Strijelac

Obratite pažnju na konkurenciju i osobe iz poslovnog okruženja koje vam nisu naklonjene. U principu ne mogu vam ništa. Ovaj dan i solidne astrološke aspekte mogli biste da prvenstveno iskoristite za uspostavljanje novih kontakata u sferi ljubavi, bez forsiranja konkretnih akcija. Zdravlje vrlo dobro.

Jarac

Za tipične Jarčeve ovaj dan je povoljan za razgovore i dogovore, ali ne očekujte da ćete odmah sve završiti. Nema ni potrebe da bilo šta požurujete. Mnogi od vas će iskoristiti povoljne okolnosti i negdje otputovati na odmor. Lijep provod je zagarantovan. Zdravlje odlično.

Vodolija

Sve će danas ići nekim tempom, kreni - stani - razmisli, tako da ćete biti zbog svega nervozni, ali razloga za brigu ne trba da bude, jer ćete na kraju sve završiti na zadovoljavajući način. Na ljubavnom planu sve može biti sasvim korektno ako se dovoljno opustite i prepustite dragoj osobi inicijativu. Zdravlje vrlo dobro.

Ribe

Ovaj radni dan za većinu Riba predstavljaće dobar test koliko su spremni da svoje ideje udruže sa osobama sličnih sklonosti i razmišljanja. Pred vama je vrlo dobar dan da napravite najmanje jedan uspješan, konkretan korak ka osvajanju nove simpatije. Uživajte. Zdravlje vrlo dobro.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana