Horoskop za 29. jul

GS
Horoskop za 29. jul

Pogledajte šta su vam zvijezde pripremile za 29. jul 2024. godine.

Ovan

Prilično ste optimistični kada su komunikacija i zajednički projekat sa stranim saradnicima u pitanju. Ukoliko ste slobodni emotivna sfera vas ne zanima. Prvenstveno ste fokusirani na poboljšanje finansija. Kosti su problematične. Čuvajte se u prevozu.

Bik

Niste zadovoljni saradnjom sa inostranim saradnicima tako da dolazi do njenog prekida. Očekuje vas novo poznanstvo. Druga strana biće zainteresovana za komunikaciju sa vama, ali vi ćete biti suzdržani. Mogući su problemi sa kožom na nervnoj bazi.

Blizanci

Pravite nove poslovne dogovore i planove koji su racionalni, pragmatični, izvodljivi. Komunikacija sa kolegama je odlična. Partner inicira razgovor sa vama. Niste u potpunosti otvoreni prema njemu i ne želite otvoreno da ispoljite svoje misli i osjećanja. Skloni ste neraspoloženju.

Rak

Malo ste se zanijeli dosadašnjim uspjehom pa pravite nove, grandiozne planove uvjereni da ćete ih bez problema realizovati. Prilično ste optimistični kada je brak u pitanju. Ponovo se nadate da će odnos sa partnerom da se stabilizuje. Ojačajte imunitet pod hitno.

Lav

Oblast posla je u fazi stagnacije. Ukoliko ste nezaposleni ili zaposleni i tražite novi posao frustrirani ste nemogućnošću da ga nađete. Očekuje vas novo poznanstvo. Druga osoba je skoro izašla iz veze, nije raskrstila sa prošlošću te nije zainteresovana za nastavak druženja. Imunitet je slab. Organizam je preosjetljiv.

Djevica

Veoma ste zabrinuti za poslovno-finansijsku budućnost. Posla nema, kao ni novca. Plašite se da se ova situacija ne oduži. Očekuje vas novo poznanstvo. Ostavljate odličan utisak i druga osoba želi da vas vidi ponovo. Vi nemate istu želju. Cirkulacija je slaba. Obratite pažnju na srce.

Vaga

Zadovoljni ste situacijom na poslu. Očekuju vas novi kontakti, planovi, proširenje posla. U finansijskom smislu osjećate sigurnost. Emotivno ste nezadovoljni bilo da ste slobodni ili u vezi. Veoma teško podnosite samoću. Ne umijete da funkcionišete samostalno.

Škorpija

Imate veoma mnogo obaveza, ali sve uspijevate da odradite na vrijeme i odgovorno. Odlično ste organizovani. Bračna partnerka je nezadovoljna. Ima utisak da je sama u braku i da vas zanima isključivo posao. Zdravlje je stabilno.

Strijelac

Privatni biznis se odlično razvija. Pravite nove poslovne planove sa kolegama. Prilično ste zadovoljni saradnjom. Inicirate razgovor sa partnerkom, ali ona nije otvorena prema vama i sve što je muči zadržava u sebi. Imunitet je u padu. Ojačajte ga hitno.

Jarac

Očekuje vas kraći poslovni put na kome odlično prolazite. Prilično ste zadovoljni dogovorom koji ste postigli. Razmišljate o prošlosti i bivšem partneru. Ubi vas nostalgija. Da vam je sadašnja pamet, a nekadašnje godine znali biste šta vam je činiti. Generalno ste osjetljivi. Najugroženiji su disajni organi.

Vodolija

Ukoliko se bavite privatnim biznisom očekuje vas tajni priliv novca. Posao stagnira, ali vi ste ubijeđeni da ćete ga aktivirati. Nezadovoljni ste emotivnom sferom. Osjećate se usamljeno, nevoljeno, neshvaćeno. Pripazite na srce i cirkulaciju.

Ribe

Kao što ste i očekivali dolazi do prekida dugogodišnje poslovne saradnje. Prilično ste neraspoloženi zbog toga. Očekuje vas razgovor sa bračnim partnerom. On ima problema, neraspoložen je i potrebno mu je vaše razumjievanje. Čuvajte srce i kosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana