Horoskop za 28. jun

G.S.
Horoskop za 28. jun

Svaki dan vas čekaju novi izazovi i neplanirane stvari, a astrologija može pružiti uvid u energije koje nas okružuju. Pogledajte šta vas čeka danas.

Ovan

Dosta izazova mogli biste i danas da očekujete na poslovnom planu pa je savjet da što bolje iskontrolišete povremene nalete adrenalina. Nedostatak strpljenja i osjetljivost na svaku sitnicu nisu dobri ni za partnerske odnose. Potrudite se da se opustite. Moguća glavobolja.

Bik

Dosta sitnica i detalja moglo bi da vam ostane nezavršeno, ali ne vašom krivicom. Pokušajte da se opustite i eventualno provedete malo vremena u društvu prijatelja, prijaće vam ta pozitivna energija. Potrebna vam je relaksacija.

Blizanci

Uspjećete, na veliko zadovoljstvo, da uspješno pregurate ovaj petak zahvaljujući, prije svega, dobroj radnoj atmosferi i podršci koju budete imali od saradnika. Dan je kao stvoren za druženje, izlaske. Očekuje vas dosta zanimljivih susreta. Uživajte. Zdravlje vrlo dobro.

Rak

Posljednji radni dan u nedjelji Rakovi dočekuju veoma zadovoljni i sa velikim planovima za budućnost. Obostrano razumijevanje i kompromis ključ su svake uspješne veze, ali vi to sve već vrlo dobro znate. Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Lav

Vaš urođeni optimizam i motivacija ruše sve prepreke. Pričuvajte se zluradih komentara konkurentski nastrojenih saradnika. Bilo bi dobro da dragu osobu ne zamarate suviše nekim nebitnim detaljima iz prošlosti. Unesite nešto novo u vašu vezu, treba vam promjena. Izbjegavajte nagle pokrete.

Djevica

Djevice kraj radne sedmice dočekuju poprilično psihofizički izmorene, ali zadovoljne postignutim. Pokušajte da se na neki način izvučete iz kolotečine u koju ste možda upali. Na vama je inicijativa. Prijala bi vam fizička aktivnost.

Vaga

Posljednji radni dan u sedmici većini Vaga donosi nešto manje posla i sveukupno profesionalnih obaveza. Višak vremena iskoristite na kreativan način. Danas vas na ljubavnom planu mogu dočekati neki ozbiljni razgovori pa se očekuju i konkretni odgovori s vaše strane. Zdravlje vrlo dobro.

Škorpija

Vrlo dobar radni dan je pred Škorpijama uz mogućnost da bez većih problema završe zacrtane obaveze. Moglo bi doći do nekih novih poslovnih dogovora i projekata. Vrlo lijep dan mogli biste da očekujete na ljubavnom planu ukoliko upotrijebite dovoljno mašte kako biste se približili osobi koja vas interesuje. Moguća glavobolja.

Strijelac

I danas bi Strijelčevi trebalo da prikoče sa poslom i dio obaveza prebace na ostale članove tima. Imaćete prilika za nova poznanstva pa se očekuje da uživate u bar jednom lijepom i opuštenom druženju. Zdravlje odlično.

Jarac

Vrlo dobri profesionalni rezultati očekuju Jarčeve na kraju ove radne sedmice, što vam daje i stabilnu poslovnu poziciju. Organizujte neko fino druženje u manjem krugu ljudi, opustite se. Zdravlje vrlo dobro.

Vodolija

Iako biste mogli da očekujete izvjesne poteškoće kada su neki poslovni dogovori i komunikacija sa saradnicima u pitanju, nemojte se nervirati, budite istrajni u svojim namjerama. Budite oprezni u saobraćaju.

Ribe

Povedite računa o koncentraciji i datim obećanjima, kao i unaprijed dogovorenim poslovima.                                                                     

Dobro raspoloženje podijelite sa dragom osobom, a moguće je da vas tu sačeka i neko prijatno iznenađenje. Uživajte. Vodite računa o ishrani, moguće stomačne tegobe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana