Horoskop za 28. avgust

GS
Horoskop za 28. avgust

Pogledajte šta su vam zvijezde pripremile za danas.

Ovan

Danas ćete biti brzi, u žurbi, ali ne donosite impulsivne odluke. Mogli biste se naći u situaciji gdje je potrebno inovativno rješenje. Pokušajte da sagledate situaciju iz drugog ugla i nađete kompromis. Možete biti emotivno osjetljiviji pa pazite da ne reagujete previše oštro prema dragoj osobi. Moguća napetost u mišićima.

Bik

Možda je vrijeme da preispitate svoju poslovnu strategiju i napravite izvjesna prilagođavanja. Emotivna stabilnost je ključna, ali pazite da ne budete previše kruti. Pokušajte da budete realni i ne idealizujete suviše partnera. Promjenljivo raspoloženje.

Blizanci

Vrlo povoljan je dan za preuzimanje inicijative, ali pazite da se previše ne rasplinete u svojim aktivnostima. Vaš šarm je na vrhuncu, ali budite pažljivi da ne budete previše lepršavi u komunikaciji sa voljenom osobom, jer može biti sumnjivo.  Potreban vam je balans između rada i odmora.

Rak

Ovaj dan Rakovima donosi intuitivne uvide koji vam mogu pomoći da riješite poslovne dileme. Fokusirajte se na unutrašnju stabilnost i ne dozvolite da vas spoljašnji pritisci izbace iz ravnoteže. Emocije su danas pojačane, što može dovesti do dubokih razgovora sa partnerom. Moguća napetost.

Lav

Vrijeme je da se pozabavite detaljima i obavezama koje ste možda zanemarili u prethodnom periodu. Možete otkriti skrivene prilike za napredovanje kroz vaš jedinstven analitički pristup. Vaš partner možda osjeća da mu posvećujete manje pažnje zbog poslovnih obaveza. Psihofizički umor.

Djevica

Ovaj dan vam može donijeti konfuziju u vezi sa nekim aspektima posla pa provjeravajte sve informacije dva puta. Moguć je susret sa osobom koja će vas zaintrigirati na duhovnom nivou. Pazite da ne idealizujete previše i pokušajte da zadržite objektivnost. Zdravlje vrlo dobro.

Vaga

Danas je idealan dan za rješavanje dugotrajnih problema koji se vuku već neko vrijeme. Bićete motivisani da preduzmete korake ka ostvarivanju dugoročnih ciljeva. Podijelite svoje dublje emocije sa partnerom i očekujte pozitivan odgovor. Zdravlje vrlo dobro.

Škorpija

Ovo je dan kada biste mogli da napravite veliki korak naprijed u karijeri, ali samo ako pažljivo sagledate sve aspekte i čvrsto se držite svog plana. Vaš optimizam je zarazan, ali pazite da ne budete previše lepršavi, jer postoji mogućnost nesporazuma ako ne obratite pažnju na partnerove potrebe. Izbjegavajte pretjerano fizičko naprezanje.

Strijelac

Ovaj dan je idealan za rješavanje složenih zadataka i organizaciju. Fokusirajte se na detalje i budite temeljni u svom pristupu. Vaša posvećenost poslu može stvoriti distancu u odnosu sa partnerom. Iskoristite slobodno vrijeme za kvalitetan razgovor i planiranje zajedničkih aktivnosti. Moguće su reumatske tegobe.

Jarac

Ovo je dan kada možete napraviti vrlo dobre poslovne poteze, naročito kroz preciznost i organizaciju. Romantika je na vrhuncu i postoji mogućnost da vas partner iznenadi nečim posebnim. Iskoristite ovaj dan za produbljivanje veze uz zajedničke aktivnosti koje volite. Pokušajte da napravite balans između obaveza i odmora.

Vodolija

Iskoristite svoju kreativnost za razvoj novih ideja, ali budite oprezni u komunikaciji sa kolegama, koji možda neće na prvu razumjeti šta vam je na umu i o čemu pričate. Neočekivani susret sa starom simpatijom može probuditi davno uspavane emocije. Ovaj dan donosi nove mogućnosti za ljubav, ali pazite da ne reagujete impulsivno. Izbjegavajte stresne situacije i praktikujte tehnike opuštanja.

Ribe

Ovo je dobar dan za planiranje, postavljanje dugoročnih strategija i dublje promišljanje o svojim ciljevima.  Možete očekivati izazove u organizaciji, ali uz dobru analizu možete ih uspješno prevazići. Moguće su emotivne dileme, ali ako se oslonite na intuiciju, možete donijeti ispravne odluke. Osjetljivost zglobova može biti izraženija.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana