Horoskop za 27. jun

G.S.
Horoskop za 27. jun

Svaki dan vas čekaju novi izazovi i neplanirane stvari, a astrologija može pružiti uvid u energije koje nas okružuju. Pogledajte šta vas čeka danas.

Ovan

Mogu se otvoriti nove šanse za poslovne početke koji mogu imati veze sa inostranstvom ili nekim državnim i javnim ustanovama. Današnja dešavanja u sferi ljubavi mogla bi da budu vrlo šarena. Bar jedno upoznavanje simpatične nove osobe može dan prevesti u domen pozitivnog. Zdravlje odlično.

Bik

Nešto sporiji i opušteniji radni ritam očekuje Bikove tokom ovog radnog dana. Pokušajte da uskladite visoke poslovne ciljeve sa okolnostima koje vas usporavaju. Skoro sve okolnosti na ljubavnom planu tokom ovog dana trebalo bi da vam idu u prilog. Uživajte u svemu što vas čini zadovoljnim. Zdravlje vrlo dobro.

Blizanci

Ustaljen tempo radnih aktivnosti očekuje vas i danas pa ćete bez većih prepreka završiti zacrtane obaveze. Mogući su i finansijski prilivi. Slobodni mogu očekivati dosta situacija, kako za flert tako i za pokretanje priče koja bi moga da ima veći značaj i duži rok trajanja. Promenljivo raspoloženje, poradite malo na duhovnoj sferi.

Rak

Prilično dinamičan dan je pred tipičnim Rakovima pa vas može pored povećanog obima posla očekivati i koja izmjena u planu realizacije zacrtanih obaveza. Uspjećete sve da završite. Minimum vremena i energije valjalo bi da odvojite za dešavanja u sferi ljubavi, jer vas očekuju fina dešavanja. Neko baš želi da vas bolje upozna. Moguća nešto slabija cirkulacija.

Lav

Za vas lično timski rad bio bi preporučljiv, kako biste lakše savladali eventualne prepreke ili zastoje. Iskoristite ovaj dan za druženje i uživanje u krugu prijatelja ili poznanika, nikad se ne zna možda baš u tom krugu upoznate nekog vrijednog pažnje. Zdravlje vrlo dobro.

Djevica

Mnogima može stići nova poslovna ponuda o kojoj vrijedi razmisliti. Danas će vam sve ići od ruke. Ukoliko nekako uspijete da što manje analizirate, onda imate realne šanse da kraj dana dočekate makar na pozitivnoj ljubavnoj nuli. Opustite se. Zdravlje vrlo dobro.

Vaga

Držite se sopstvenog plana i nema razloga da danas svoje zacrtane obaveze ne završite na sasvim zadovoljavajući način. Bilo bi dobro da usmjerite svoju energiju ka jednom cilju, iako izazovi mogu pristizati sa više strana. Budite fizički aktivni i vodite računa o ishrani.

Škorpija

Sve ide svojim ustaljenim ritmom, tako da vas očekuje jedan sasvim prosječan i opušten dan, da bez većih problema završite zacrtane obaveze. Troškovi su povećani, potrudite se da isplatite sve svoje račune. Od vas i vaše motivisanosti prvenstveno zavisi ishod današnjih potencijalnih ljubavnih dešavanja. Mogući problemi sa sinusima.

Strijelac

Odličan dan je pred Strijelčevima da se rasplinu na više strana, počev od predstavljanja novih ideja pa do privođenja kraju projekata odranije. Poslušajte svoje srce i napravite vi prvi korak ka zbližavanju sa osobom koja vam se dopada i koja vas motiviše. Mogući problemi sa sinusima.

Jarac

Povoljna je klima da se date u akciju i konkretne planove krenete da realizujete. Ukoliko je bilo problematične komunikacije sa saradnicima ili kolegama situacija se sada vraća u normalu. Lijepe i pozitivne okolnosti u sferi ljubavi valjalo bi da pokušate iskoristiti tokom ovog dana, prvenstveno iskrenim i direktnim pristupom dragoj osobi. Zdravlje vrlo dobro.

Vodolija

Ako obaveze podijelite sa najbližim poslovnim saradnicima, onda ćete biti vrlo zadovoljni krajnjim rezultatima. Još više razloga za zadovoljstvo imaćete na polju ljubavnih dešavanja, prije svega zbog činjenice da se za vas jako interesuje neko iz poslovnog okruženja. Zdravlje odlično.

Ribe

Većina osoba rođenih u znaku Riba imaće danas nešto niži nivo radnog elana i motivacije pa je logično da se fokusirate samo na ono najvažnije u sferi posla. Širite pozitivnu energiju oko sebe i radite na tome da vaš odnos bude još kvalitetniji i bolji. Prijala bi vam fizička aktivnost.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana