Horoskop za 27. avgust

GS
Horoskop za 27. avgust

Pogledajte šta su vam zvijezde pripremile za danas.

Ovan

Danas se od Ovnova očekuje veći fokus na timski rad. Komunikacija sa kolegama biće ključna za uspješno rješavanje zadataka. Partnerski odnosi su stabilni, ali ne pretjerujte sa očekivanjima. Dajte sebi vremena za introspekciju. Moguće su promjene raspoloženja, pokušajte da se opustite.

Bik

Tokom ovog dana pratiće vas dobar ritam i sigurnost u onome što radite. Moguće je da ćete pomoći nekom od kolega. Danas nema većih promjena u ljubavnom životu, ali stabilnost je vaša prednost. Zdravlje odlično.

Blizanci

Možete se susresti sa različitim izazovima danas, ali vaša fleksibilnost će vam pomoći da ih lako prevaziđete. Pazite na detalje kada su papiri i dokumenta u pitanju. Vaša energija će privući pažnju voljene osobe, ali ishod će zavisiti od vašeg truda. Iskoristite dan za fizičku aktivnost.

Rak

Nastavljate sa dobrim tempom u izvršavanju obaveza. Moguće je da ćete imati kratko poslovno putovanje. Ljubavni život je stabilan, ali bez većih uzbuđenja. Dovoljno se odmarajte.

Lav

Danas je vrijeme da se posvetite zaostalim obavezama i papirologiji. Ovo će vam pomoći da izbjegnete neprijatnosti kasnije. Partner se može osjetiti zapostavljeno, ne dozvolite kritike. Psihofizički umor, odvojite vrijeme za odmor.

Djevica

Vaš trud i rad su danas pod pažljivim okom nadređenih. Ovo je prilika da pokažete svoje vještine i sposobnosti bez ustezanja. Fino raspoloženje preliva se i na ljubavni plan, uz mogućnost prijatnog iznenađenja od partnera. Zdravlje vrlo dobro.

Vaga

Energija i motivacija trebalo bi da budu na visokom nivou da skoro sve zacrtane obaveze realizujete bez problema. Bez nekih većih talasanja na vašem ljubavnom moru danas, ipak, neki detalji i sitnice vas suviše opterećuju. Zdravlje vrlo dobro.

Škorpija

Posvetite se nezavršenim zadacima prije nego što se upustite u nove projekte. Papirologija je danas ključna. Ako imate jasne ciljeve u ljubavi, danas je pravo vrijeme da ih podijelite sa voljenom osobom. Bez značajnijih zdravstvenih upozorenja.

Strijelac

Pokušajte da ne rasipate energiju na previše aktivnosti. Završite započete zadatke, posebno one vezane za papirologiju, sastanke, dogovore. Budite oprezni sa procjenama, jer danas možete biti skloni iracionalnom razmišljanju. Moguća nervoza, napetost.

Jarac

Držite se činjenica i provjeravajte informacije kako biste uspješno završili sve zadatke na vrijeme. Ne u puštajte se u prepirke sa nadređenima. Iskoristite slobodno vrijeme za iskrenu komunikaciju sa partnerom. Moguće reumatske tegobe.

Vodolija

Danas biste mogli da se rasplinete na više strana i potrošite silnu energiju rješavajući neke tehničko-organizacijske poteškoće, ali uspjećete da sve završite kako treba. Neočekivani susret sa starom simpatijom može donijeti novu nadu i pozitivnu energiju. Mogući su manji problemi sa zglobovima.

Ribe

Ako je vaš plan dovoljno praktičan, onda nema razloga za zabrinutost, uspjećete završiti većinu zadataka na vrijeme. Iako nema u najavi spektakularnih dešavanja, mala iznenađenja su ipak moguća. Osjetljivost zglobova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana