Horoskop za 26. septembar

GS
Horoskop za 26. septembar

Pričitajte šta su nam zvijezde spremile za danas.

Ovan

Uz adekvatnu organizaciju i pomoć sa strane većina Ovnova uspjeće danas da bez većih prepreka ostvari zacrtane planove. Maksimalno iskoristite svoj šarm danas, imate solidne šanse da se opustite i uživate u bar jednom ljubavnom poduhvatu. Poradite na jačanju imuniteta.

Bik

Bikovima bi prioritet ovog dana trebalo da bude privođenje kraju već započetih obaveza i priprema terena za naredni period. Moguć susret ili poziv od stare simpatije. Slaba cirkulacija.

Blizanci

Vrlo dobar radni dan je pred Blizancima, posebno bi mogli da budu zadovoljni oni predstavnici koji imaju komunikaciju ili poslovanje sa inostranstvom. Pozitivna energija i vaš lični šarm trebalo bi da donesu i pozitivnu i finu razmjenu emocija sa dragom osobom. Zdravlje vrlo dobro.

Rak

Opušten radni dan je pred Rakovima, možete da očekujete dobru atmosferu i kvalitetne odnose sa poslovnim saradnicima. Na krilima pozitivnog raspoloženja mnogo toga lijepog možete napraviti i u sferi ljubavi. Uživajte. Zdravlje odlično.

Lav

Moguće uspostavljanje kontakata sa novim poslovnim saradnicima, vezano za realizaciju budućih projekata, davaće danas tipičnim Lavovima pravi osjećaj zadovoljstva. Ukoliko ste raspoloženi za dobar flert i uživanje u šarmiranju i zavođenju, evo povoljnog dana da pokažete svoje umijeće. Zdravlje odlično.

Djevica

Rad u kontinuitetu, bez nagovještaja bitnih promjena, na momente i opuštena atmosfera očekuje Djevice ovog četvrtka. Odličan je dan da se posvetite finim ljubavnim dešavanjima i bar jednu zamisao sprovedete u djelo, na obostrano zadovoljstvo. Zdravlje vrlo dobro.

Vaga

Mogli biste da očekujete dosta posla na polju komunikacije i raznih dogovora uz mogućnost da vam bude ponuđen rad na nekom novom projektu. Trebaće dosta kompromisa i dobre volje da sve dovedete u nivo koji odgovara objema stranama. Vrijedi potruditi se. Zdravlje vrlo dobro.

Škorpija

Uspjećete sebi da obezbijedite podršku ljudi koji su vam važni i moći ćete malo mirnije i stabilnije da funkcionišete. Povoljne su okolnosti za fine razgovore i eventualno koketiranje, ali bez velikih očekivanja, što će vam donekle i odgovarati. Zdravlje odlično.

Strijelac

Oslonite se na sopstveno iskustvo i kvalitete i uspjećete da sve organizujete i završite na svoj način, onako kako ste zamislili. Inicijativa za promjene u sferi partnerskih odnosa je isključivo na vama. Hladne glave razmislite u kom smjeru želite da nastavite dalje. Zdravlje bez značajnijih upozorenja.

Jarac

Bez značajnijih prepreka na poslovnom putu danas kod većine Jarčeva, što će za rezultat imati dobro raspoloženje i osjećaj zadovoljstva. To ste i zaslužili. Vrijeme je da neke stvari postavite na svoje mjesto, raščistite situaciju i krenete naprijed. Na vama je inicijativa. Pojačajte unos vitamina.

Vodolija

Većina Vodolija imaće pune ruke posla i ovog četvrtka, ali vas ne očekuju poteškoće u realizaciji. Samo naprijed. Pokušajte da se opustite, rasteretite od obaveza i uživate u pažnji koju vam nesebično pruža voljena osoba. Prijala bi vam fizička aktivnost.

Ribe

Povećan obim poslovnih obaveza mogao bi da očekuje Ribe i danas, pa bi bilo dobro da poradite na boljoj organizaciji i što manje se nervirate. Iako imate dobre aspekte za finu komunikaciju sa dragom osobom, nemojte dozvoliti da se sve vaše današnje aktivnosti u sferi ljubavi svedu na priču. Zdravlje vrlo dobro.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana