Horoskop za 27. jul

GS
Horoskop za 27. jul

Svakog dana trebate biti spremni na nove izazove, za koje vam može astrologija pomoći da ih bolje savladate. Pogledajte šta vas očekuje danas.

Ovan

Ovnove očekuje povoljan dan za sve vidove fizičkih aktivnosti, ali ipak nemojte pretjerivati. Mogli biste i neke poslovne dogovore odranije da preispitate, neće škoditi. Budite otvoreni, ali ne prestrogi u iznošenju svojih stavova i prijedloga, da ne biste naišli na negodovanje druge strane. Zdravlje odlično.

Bik

Ne bi trebalo danas donositi zaključke naglo, neka odluke ipak bi trebalo da odleže par dana. Počnite ozbiljnije da razmišljate o konkretnijoj akciji, ne opterećujte dragu sobu samo pričom. Moguća glavobolja.

Blizanci

Danas bi mogle da vas sačekaju neke zaostale obaveze iz prošlosti u vezi prije svega sa formalnostima i papirologijom pa je krajnje vrijeme da ih se riješite. Nije isključen susret sa osobom koju ste upoznali na nekom putovanju pa eto prilike da fino proćaskate. Zdravlje vrlo dobro.

Rak

Rakovi bi trebalo ovaj dan da posvete prvenstveno odmoru, ali će to nešto teže ići, jer vas očekuje još dosta toga da obavite mimo planiranog. Partnersko razumijevanje biće od presudnog značaja za prevazilaženje eventualnih razlika u stavovima. Zdravlje vrlo dobro.

Lav

Ovo je dan kada biste mogli da iznesete neke svoje ideje za promjene, a može se očekivati da naiđete na razumijevanje i dobar prijem kod onih koji odlučuju. Samo naprijed. Ukoliko ste zadovoljni postojećim stanjem, uživajte, u suprotnom sačekajte povoljniji period za ljubavnu inicijativu. Zdravlje odlično.

Djevica

Prvi dan vikenda koji je inače predviđen za odmor i opuštanje lako se može pretvoriti u nepotrebno opterećenje razmišljanjem o radnim obavezama. Mogli biste se posvetiti uživanju u nekoj zajedničkoj aktivnosti sa vašom dragom osobom, odete na neki izlet na primjer. Bez značajnijih upozorenja za zdravlje.

Vaga

Ukoliko se bavite kreativnim poslom, ovaj dan ćete imati priliku da neke nove ideje i zamisli konkretizujete. Bez nekih značajnijih preokreta na vašem ljubavnom horizontu. Malo se pritajite, prijaće vam. Moguća glavobolja.

Škorpija

Prilika da radite biće i tokom vikenda, a na vama je da razmislite o prioritetima. Očekuje vas dosta razgovora u vezi sa nekim budućim dogovorima i planovima. Dosta dobru komunikaciju možete očekivati i na ljubavnom planu. Moguće zajedničko putovanje. Čuvajte se brzopletih pokreta.

Strijelac

Visok nivo energije daje vam dobru osnovu za uspješan dan čega god se dohvatite, međutim nemojte se iznenaditi ako stvari budu išle malo usporenijim tokom. Sa vaše strane danas nije realno očekivati neki posebno veliki angažman na polju ljubavi, ali nemojte da vas iznenadi poziv osobe iz prošlosti. Mogući problemi sa cirkulacijom.

Jarac

Iako imate snage i energije za još jedan uobičajeno uspješan poslovni dan, nemojte ništa forsirati. Svi vaši ljubavni planovi usmjereni su na zajedničke trenutke i aktivnosti sa voljenom osobom. Uživajte. Zdravlje odlično.

Vodolija

Koliko vrijede neke vaše originalne ideje mogli biste da testirate baš danas i tako napravite dobru pripremu saradnika za buduće korake i realizaciju. Vaša razmišljanja nekako će biti okrenuta ka prethodnim ljubavnim događajima i prošlosti pa ne bi bilo čudno da susret sa nekom starom simpatijom aktivira emotivne duhove prošlosti. Budite oprezni u saobraćaju.

Ribe

Radni zadaci okupiraće vašu pažnju i zahtijevaće dodatnu reorganizaciju aktivnosti za ovaj vikend, ali vrijedi truda. U sferi ljubavi trebalo bi da dobijete makar jedan jasan signal od osobe koja vam duže vrijeme privlači pažnju. Razmislite o potencijalnom susretu. Budite umjereni u svemu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana