Horoskop za 26. avgust

GS
Horoskop za 26. avgust

Pogledajte šta su vam zvijezde pripremile za 26. avgust 2024. godine.

Ovan

Posebno ste nježni, maksimalno posvećeni voljenoj osobi. Možda vas treba više nego ikada. Iskoristite što više svoju snalažljivost i domišljatost na poslu. Na najboljem ste putu da napredujete. Prijala bi vam šetnja.

Bik

Nema nikakve potrebe da vas loše iskustvo zaustavi u ljubavnom uzletu. Okrenite se budućnosti. Nervira vas nervoza i napeta situacija u radnom okruženju. Najviše nemira unosi jedna osoba. Možete biti zadovoljni zdravljem.

Blizanci

Dopustite da vas voljena osoba ponekad iznenadi. I to je dio pažnje, brige, ljubavi, nježnosti. Sredite, najzad, svoje poslovanje ili planove. Nećete biti posebno zadovoljni, ali ni začuđeni. Zdravlje odlično.

Rak

Ostavite iza sebe sve što je loše. Nudi vam se nešto novo i uzbudljivo. Želite ljubav! Na rad vas motivišu finansije, obećanja ili pomisao da ćete sebi moći priuštiti nešto više.  Što više boravite na zraku.

Lav

Postoje svi uslovi da riješite ljubavne probleme. Nema potrebe da patite, da bilo šta odlažete. Imate veliku podršku za svoje aktivnosti na poslu. Možete se slobodno upustiti u nešto izazovno, veliko. Rekreirajte se.

Djevica

Oslobodite se sputanosti. Dopustite partneru da vam pokaže šta je ljubav bez ostatka. Skrivate svoje prave namjere na poslu i povlačite odlučne poteze. Ne plašite se rizika i neizvjesnosti. Osjećate zadovoljstvo.

Vaga

Ne obraćajte pažnju na nečije laži ili trač o vama. Bitno je da postignete emotivni mir. Pripazite kome pomažete iz poslovnog kruga. Neko može iskoristiti vašu popustljivost. Zdravlje više nego dobro.

Škorpija

Ne gubite se u lavirintu vlastitih snova. Otvoreno partneru govorite o svojoj ljubavi, planovima. Budite mirni, ne nasjedajte na provokacije na poslu. Pazite da ne izgubite strpljenje, čuvajte se brzopletosti. Koristite plodove ljeta.

Strijelac

Nemate dovoljno strpljenja za partnera. Veoma vas umara svojim prevelikim očekivanjima. I najmanja provokacija kolega, dovoljna je za nepromišljene odluke. Strpite se, sve je dobro. Zdravlje vrlo dobro.

Jarac

Ako osoba koju volite ima problema, budite uz nju. Nekada je najbolji lijek bliskost, nježnost. Potrebno je nekada i rizikovati. Prihvatite i neizvjesne prilike, ako želite ostvariti cilj i ambicije. Zdravlje odlično.

Vodolija

Osjetljivi ste na ogovaranja, mišljenje drugih. Obratite pažnju, voljena osoba žudi za vama. Pripazite pred kim i u kojoj prilici govorite. Kolege mogu krivo protumačiti vaše riječi. Odlično se osjećate.

Ribe

Nema potrebe da dramatizujete ljubavnu situaciju. Možda ste samo nesigurni u svoje emocije. Uz dobru volju i koncentraciju, postižete ne samo efikasne, već zadivljujuće rezultate na poslu. Puno je razloga za sreću.               

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana