Horoskop za 25. septembar

GS
Horoskop za 25. septembar

Pogledajte šta su nam zvijezde spremile za danas.

Ovan

Budite maksimalno angažovani, ali i istrajni u onome što radite i očekujte solidan krajnji rezultat. Mogli biste danas inicijativu da prepustite drugoj strani, jer se od vas ne očekuje neko pretjerano angažovanje. Prijaće vam kućna atmosfera. Poradite malo više na opuštanju.

Bik

Uz adekvatnu organizaciju, malo pomoći sa strane, sigurno i bez žurbe većina Bikova uspjeće danas da bez većih prepreka ostvari zacrtane planove. Ako ste zadovoljni situacijom na ljubavnom polju, onda i nema razloga da bilo šta mijenjate. Provedite što više vremena sa dragom osobom. Vodite računa o redovnoj i pravilnoj ishrani.

Blizanci

Veliko profesionalno angažovanje očekuje danas većinu Blizanaca, uz upozorenje da budu koliko-toliko strpljivi i pokažu dovoljno fleksibilnosti. Pokrenite vedriju stranu svoje ličnosti i obradujte svoju voljenu osobu nekim finim poklonom, znakom pažnje, biće vam uzvraćeno višestruko. Zdravlje vrlo dobro.

Rak

Vaše organizacione sposobnosti, promišljenost, praktičnost i racionalnost, pozitivan pristup saradnicima dolaze u prvi plan i vi ćete biti više nego zadovoljni postignutim. Današnja klima na vašem ljubavnom nebu nije ništa lošija od one radne, mogli biste da očekujete lijepo novo poznanstvo. Zdravlje odlično.

Lav

Ne bježite od odgovornosti, prionite na posao i privodite kraju sve ono što je već neko vrijeme bilo u fazi zastoja, imate realne šanse da sve okončate na zadovoljavajući način. Postoji još situacija i pitanja koje treba razriješiti, budite strpljivi biće prilika da se pozabavite i tim temama. Zdravlje vrlo dobro.

Djevica

Budite fokusirani i istrajni u tome što radite, očekuju vas brojni kontakti, dogovori, važne informacije, sastanci. Slobodne Djevice, moguća je neka fina komunikacija preko društvenih mreža, neko vas može jako zaintrigirati, savjet je započnite priču. Prijala bi vam fizička aktivnost.

Vaga

Imaćete mogućnost za bitan kontakt ili početak komunikacije sa osobom koja vam može dosta pomoći prilikom dobijanja novog posla ili projekta. Inicijativa na promjenama u sferi partnerskih odnosa je isključivo na vama. Hladne glave razmislite u kojem smjeru želite dalje. Zdravlje odlično.

Škorpija

Svojim potezima iz prethodnog perioda otvorili ste sebi nove šanse i one vam sada dolaze u susret. Ono što je dobro i što vam odgovara i pokreće vas u sferi ljubavi trebalo bi da održavate koliko je duže moguće. Zdravlje vrlo dobro.

Strijelac

Imate realnih razloga da se nadate uspješnom poslovnom danu ukoliko se organizujete na najbolji mogući način. Očekuje vas dosta posla, ali ne i prepreka. Poklonite više pažnje potrebama druge strane. Pokažite da vam je istinski stalo. Hronične tegobe.

Jarac

Rad u kontinuitetu bez nagovještaja nekih poteškoća očekuje danas većinu tipičnih Jarčeva. Nema prepreka na vašem ljubavnom putu. Na vama je inicijativa. Preporuka je neki zajednički izlazak ili druženje u krugu prijatelja. Potrebno vam je više opuštanja.

Vodolija

Ono što ste planirali to ćete i obaviti, čak i ako neke poteze budete možda morali da ponavljate. Realno gledano, nemate nikakvih razloga da budete nezadovoljni aktuelnom partnerskom slikom. Budite otvoreni jedno prema drugom i sve će biti u najboljem redu. Psihofizički umor.

Ribe

Iskoristite pomoć i savjet nekog od starijih saradnika ukoliko želite da lakše prebrodite još jedan naporan dan. Slobodnjaci i svi oni koji žude za većim promjenama posebnu pažnju trebalo bi da obrate na nova poznanstva u krugu prijatelja i poznanika. Budite fizički aktivniji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana