Horoskop za 24. jun

G.S.
Horoskop za 24. jun

Svakog dana možete biti sigurni da vas čekaju novi izazovi. Pročitajte šta vam zvijezde govore danas na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Možete da očekujete da ćete uspjeti u svojim namjerama na polju poslovnih aktivnosti i biti zadovoljni na kraju dana. Na ljubavnom planu možete da očekujete finu atmosferu i dobro raspoloženje. Ne kvarite. Čuvajte se prehlade.

Bik

Obaveza ima na pretek, ali sve ide svojim nekim tokom kod većine Bikova, tako da razloga za veću zabrinutost što se posla tiče ne bi trebalo da bude. Slobodni Bikovi mogu imati određene dileme i sumnje kada je osoba koja ih privlači u pitanju jer je nisu još dovoljno upoznali. Zdravlje vrlo dobro.

 

Blizanci

Jedan u najavi solidan radni dan je pred Blizancima da opušteno i bez većih problema završe zacrtane obaveze. Mnogo toga počeće da dolazi na svoje mjesto, na vama je da ispratite taj ritam. Možete očekivati intenziviranje raščišćavanja začkoljica na ljubavnom polju. Bilo bi dobro da budete fleksibilniji nego inače. Pojačan stres, nervoza.

Rak

Mogu vam se ukazati nove poslovne prilike za nove kvalitetne dogovore ili saradnje koje će vas pokrenuti u dobrom smjeru. Samo polako i ne žurite. Povoljan je dan za izlaske, druženja sa prijateljima i opuštanje, iskoristite ga na pravi način i uživajte. Bez značajnijih upozorenja što se tiče zdravlja.

Lav

Povoljan je dan pred Lavovima da se predano i energično posvete poslovnim obavezama. Ono o čemu bi trebalo da vodite računa jesu papiri i dokumenta koje potpisujete. Potrudite se da dragoj osobi ne dajete povod za ljubomoru i sumnju o pitanju vaše vjernosti, u suprotnom čeka vas prilično buran dan. Zdravlje vrlo dobro.

Djevica

Djevice bi sa što manje nerviranja trebalo da se uhvate u koštac sa mogućim novim poslovnim izazovima i pokušaju da uz pomoć ili savjet osobe od povjerenja pronađu najbolje rješenje. Ne ustručavajte se da iskreno pokažete svoje emocije, posebno ukoliko uživate u punoj pažnji i razumijevanju koje vam pruža voljena osoba. Jačajte imunitet, dovoljno se odmarajte.

Vaga

Iako niste baš u najboljem raspoloženju i voljni za rad, potrudite se da makar tekuće obaveze završite na vrijeme kako ne biste dospjeli na metu kritika od strane nadređenih. Uprkos vašoj želji i naporu da dan protekne u laganom ritmu u sferi ljubavi, sa druge strane možete očekivati dosta primjedaba i negativnih komentara. Zdravlje vrlo dobro.

Škorpija

Posao ove sedmice iziskuje mnogo energije kod pripadnika znaka Škorpije, slijedi dosta turbulencija i bićete dosta napeti, ali nećete moći ni na šta da direktno utičete. Prema partneru budite tolerantni, ali u isto vrijeme i obazrivi jer može biti sitnih provokacija i izazova sa druge strane. Zdravlje odlično.

Strijelac

Ne budite nestrpljivi kada je realizacija nekih poslova u pitanju nema razloga za zabrinutost. Provjeravajte sve informacije iz više izvora. Realno je očekivati da vas i danas iznerviraju neke sitnice u ponašanju voljene osobe. Nisu to toliko bitne stvari koliko to vama sada izgleda, stoga pokušajte da nekako pronađete kompromis. Zdravlje vrlo dobro.

Jarac

Bilo bi dobro da pokušate strpljivo odreagovati na moguće sukobe mišljenja koji bi mogli danas da vas očekuju sa poslovnim saradnicima. Na ljubavnom planu možete očekivati bar jedno prijatno iznenađenje od osobe do koje vam je stalo, što bi svakako trebalo da vam popravi raspoloženje. Moguća glavobolja.

Vodolija

Neki ishitreni potezi i odluke vam se sada zaista ne preporučuju, samo ono o čemu ste debelo i dobro razmislili, svjesni i prednosti i mana takvih odluka. Svi oni koji imaju nedovoljno definisane partnerske relacije, ili vuku repove prošlosti, moraće prije svega to da raščiste pa tek onda da se pitaju šta žele i hoće u narednom periodu. Mogući problemi sa kičmom, preventivno djelujte.

Ribe

Ne možete na sto strana odjednom jer će vam takav način funkcionisanja samo donijeti ili greške ili polovično odrađene poslove koji vam neće dati rezultate koje očekujete. Fokus vam i dalje treba biti na druženjima, izlascima i opuštanju, iako nema nagovještaja ozbiljnijem ljubavnom početku. Moguća glavobolja

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana