Horoskop za 24. jul

GS
Horoskop za 24. jul

Svakog dana trebate biti spremni na nove izazove, za koje vam može astrologija pomoći da ih bolje savladate. Pogledajte šta vas očekuje danas.

Ovan 

Iako će mnogi biti iznenađeni vašim potezima, to ne treba da vas brine, jer se pred vama otvara jedan novi profesionalni period u kome bi vaše nove ideje, projekti, razni dogovori mogli da se pokrenu i uspješno realizuju. Slobodni Ovnovi i dalje postoji mogućnost da se zaljubite na prvi pogled ukoliko već niste. Zdravlje vrlo dobro.

Bik 

Još jedan povoljan radni dan je pred Bikovima, da se profesionalno istaknu i nametnu se kao lideri u svom poslovnom okruženju. Unesite više pozitive u vaš odnos, povoljan je period da se posvetite i nekim porodičnim vrijednostima. Budite umjereni u svemu.

Blizanci 

I danas su moguće iznenadne poteškoće u svakodnevnom funkcionisanju i to prije svega tehničke prirode na koje nećete moći mnogo da utičete. Uskladite djelovanje i razmišljanja na osobu koju volite i pokušajte da napravite što bolju i pozitivniju atmosferu jer sada to možete sa lakoćom. Stres i napetost izbacujte kroz fizičku aktivnost.

Rak 

Može doći do odlaganja ili pomjeranja rokova kod nekih poslova ili su mogući problemi sa papirima. Moguće je da vas draga osoba i prijatno iznenadi nekim finim poklonom. Dovoljno se naspavajte.

Lav 

Vodite računa o obavezama sa kojima ste možda u zastoju, rješavajte papirologiju, jer kasnije nećete moći sve na vrijeme da završite. Slobodni Lavovi, ili ne znate šta želite, ili niste još spremni da se upuštate u ozbiljne veze, a izazova ima i biće ih. Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Djevica 

Ono na šta bi posebno trebalo da obratite pažnju jesu problemi sa dokumentacijom, papirologijom, a postoji i mogućnost tehničkih problema, internet, telefoni, računari, i generalno protok informacija. Moglo bi dolaziti do prepucavanja i sitnih čarki, i to uglavnom zbog sitnica i nebitnih stvari. Moguće kardiovaskularne tegobe.

Vaga 

Budite oprezni u komunikaciji sa saradnicima, jer konkurencija ne spava, a moguće su i priče rekla-kazala, u koje svakako ne treba da se uplićete. Zauzeti predstavnici znaka Vage, trebalo bi da uživaju u zajedničkom provodu, izlascima, druženju sa prijateljima. Dovoljno se odmarajte.

Škorpija 

Nije isključeno da neka od vaših ideja naiđe na odobravanje od strane osoba od autoriteta, potrudite se da je nametnete i postanete lider tog novog projekta. Slobodne Škorpije se i dalje mogu premišljati i neozbiljno shvatati prilike koje im se nude. Dok ne probate nećete znati na čemu ste. Pričuvajte se virusnih infekcija.

Strijelac 

Obratite posebno pažnju na saradnike ukoliko želite da pokrenete neku inicijativu za udruživanjem. Danas bi vam prijala kućna varijanta, eventualno da pozovete zajedničke prijatelje na druženje. Vodite računa o ispravnosti namirnica koje konzumirate.

Jarac 

Ne očekuju vas neke ozbiljnije prepreke kada je u pitanju realizacija tekućih poslova, bićete možda i prezauzeti rješavanjem brojne papirologije, ali ćete i to uspješno okončati. Opuštena atmosfera daje vam dobru osnovu da pokažete želju i volju za malo većim angažmanom u sferi ljubavi. Budite oprezni u saobraćaju.

Vodolija 

Solidni rezultati na kraju radnog dana su realno mogući kod najtipičnijih Vodolija, ali uz dosta uloženog vremena i truda. Mogući su pojačani troškovi. Mali koraci i par sitnih pozitivnih stvari ipak su solidan motiv da se tokom ovog dana koliko-toliko aktivirate na polju ljubavi. Zdravlje vrlo dobro.


Ribe 

Preporuka je da se bavite svakodnevnim obavezama, kojih i te kako imate i polako pripremite teren za nove profesionalne mogućnosti i promjene koje uskoro dolaze. Bilo bi dobro da se ne oslanjate na pomoć i podršku drugih, jer možda vam u ovom trenutku neće moći dati ispravan savjet ili mišljenje. Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana