Horoskop za 23. oktobar

GS
Horoskop za 23. oktobar

Današnji dan donosi nove prilike i inspiraciju za mnoge znakove! Pročitajte kakve planove zvijezde imaju za vas.

Ovan

Očekujte izazove u komunikaciji sa kolegama. Budite strpljivi i fokusirajte se na zadatke. Slobodni Ovnovi mogu dobiti poziv od nekoga ko im se sviđa. Prihvatite, unesite pozitivnu energiju u svoj emotivni život. Energični ste, iskoristite to za fizičke aktivnosti.

Bik

Vaša kreativnost dolazi do izražaja. Radite timski i ne zaboravite da delegirate zadatke. Razmislite o zajedničkim planovima sa partnerom. Imate svašta na umu, bar nešto možete i realizovati. Bez značajnijih upozorenja za zdravlje.

Blizanci

Organizujte se kako biste završili sve što je preostalo. Budite otvoreni za nove ideje. Slobodni, flertovanje na više strana će vam donijeti nova uzbuđenja, ipak ne pretjerujte. Održavajte pravilan režim ishrane.

Rak

Očekujte prilike za napredovanje. Radite timski i budite otvoreni za sugestije. Osobe iz prošlosti se mogu pojaviti, razmislite o starim osjećanjima. Dobro se osjećate, ali vam treba malo više opuštanja.

Lav

Dobar je dan za pokretanje novih projekata. Očekujte podršku i nekog od prijatelja. Slobodni, obratite pažnju na signale iz neposrednog okruženja, ima tu zainteresovanih finih prilika. Zdravlje vrlo dobro.

Djevica

Očekujte konstruktivne razgovore sa kolegama. Povoljan je trenutak da usmjerite energiju na realizaciju novih ideja i projekata. Zajedničko vrijeme sa partnerom je važno, provedite ga kreativno, osmislite nešto romantično samo za vas dvoje. Zdravlje stabilno, ali se dovoljno odmarajte.

Vaga

Miran dan je pred vama, fokusirajte se na završavanje započetih obaveza. Očekujte zadovoljavajuće rezultate. Ova sedmica donosi vam mogućnost pomirenja. Slobodni, uzbudljiva poznanstva su na vidiku. Pazite na bubrege, hidrirajte se.

Škorpija

Očekujte dinamične promjene. Organizacija je ključ uspjeha. Strastveni trenuci su pred vama. Potrudite se da se na najljepši način povežete sa partnerom. Dovoljno se odmarajte.

Strijelac

Očekujte danas pozitivne povratne informacije. Razmislite o mogućim saradnjama. Slobodni, mogućnost zanimljivog susreta je visoka. Budite u svom elementu, pozitivni i nasmijani. Održavajte dobru hidrataciju i uključite fizičke aktivnosti u svoju dnevnu rutinu.

Jarac

Sredite prioritete i fokusirajte se na postizanje ciljeva. Dobar dan je za organizaciju i planiranje. Izvjesni nesporazumi mogu se razjasniti kroz otvoren razgovor. Vodite računa o ishrani.

Vodolija

Ne dozvolite da vas sitni problemi obeshrabre. Imajte strpljenja, uspjeh je na putu. Vaša mašta može donijeti uzbudljive trenutke u vezi. Slobodni, avanturistički duh vam može pomoći da upoznate nove osobe. Zdravlje vrlo dobro.

Ribe

Vaša kreativnost i intuicija dolaze do izražaja. Iskoristite ih da ostvarite ono što želite. Moguće su emotivne rasprave. Bitna je otvorenost u komunikaciji. Posvetite više vremena opuštanju i meditaciji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana