Horoskop za 23. jul

GS
Horoskop za 23. jul

Svaki dan trebate biti spremni na nove izazove, za koje vam može astrologija pomoći da ih bolje savladate. Pogledajte šta vas očekuje danas.

Ovan

Vrijeme je da prestanete sa čekanjem da se nešto desi i promijeni samo od sebe i stvar uzmete u svoje ruke. Sve što je bilo u zastoju i na čekanju sada kreće u dobrom smjeru. Danas je taj dan. Slobodni Ovnovi možete pokrenuti ono što priželjkujete, možete transformisati san u realnost. Od vas sve zavisi. Zdravlje vrlo dobro.

Bik

Sve je u vašim rukama, bićete spremni na prilagođavanje brzim promjenama koje vas mogu očekivati i sposobni da izgurate stvari na svoj način. Slobodni Bikovi, posao vam može donijeti neko zbližavanje i bolje upoznavanje. Neko vas je već šarmirao i unio dosta radosti u vaše srce. Budite umjereni u svemu.

Blizanci

Vjerovatno će ritam ići jedan korak naprijed dva nazad, ali to i nije tako loše da biste provjerili svoje planove i nacrte. Ne očekuju vas neke posebne prepreke na ljubavnom planu, naravno ukoliko ne napravite neki brzopleti potez i ne upropastite stvar svojom neozbiljnošću. Stres i napetost izbacujte kroz fizičku aktivnost.

Rak

Promjene u dogovorima će vas nervirati, a izvjesno je da ćete morati često da razgovarate sa ljudima koje biste najradije zaobišli kako god. Odličan dan je pred vama i na ljubavnom planu. Sav trud i pažnja koju ulažete biće vam višestruko uzvraćeni. Psihofizički umor.

Lav

Može dolaziti u posljednjem trenutku do promjena situacija, kako u dogovorima tako u komunikaciji sa osobama koje su vam poslovno bitne. Malo šta tu možete promijeniti, zato se ne nervirajte. Mogući su iznenadni pozitivni preokreti, koji će vas dodatno podstaći da se više posvetite partneru. Moguće kardiovaskularne tegobe.

Djevica

Prije svega povedite računa da u komunikaciji kako sa nadređenima tako i osobama sa kojim blisko sarađujete ne dođete u konflikt zbog nekih neriješenih stvari iz prethodnog perioda. Slobodne Djevice, ukolko ste već stupile u komunikaciju sa nekom osobom, ne očekuju vas neke bitnije promjene. Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Vaga

Moguće je da dobijete neku novu poslovnu ponudu neočekivano. Ne žurite sa odlukom dok ne provjerite sve informacije. Slobodne Vage, skupite hrabrost, presijecite i otvoreno saopštite osobi sa kojom ste u kontaktu kakve su vam namjere. Niko ne može da nagađa kakve su vam misli i osjećanja. Prijala bi vam fizička aktivnost.

Škorpija

Akcenat bi trebalo da vam bude završavanje već započetih poslova, imaćete i podršku iz okruženja. Slobodne Škorpije moguć je neočekivani susret sa osobom koja vas već duže vrijeme interesuje. Ni sami niste sigurni da li je to dobro ili ne, ali vi volite rizik, stoga šta bude neka bude. Zdravlje odlično.

Strijelac

Strijelčevi, i dalje ćete morati biti oprezni u dogovorima i saradnjama, kao i u svemu u vezi sa papirima, potpisima i formalnostima. Zauzeti, pravi je trenutak da odete na neko lijepo putovanje, po mogućnosti godišnji odmor u inostranstvo, jer to vam je u ovom trenutku najpotrebnije. Vodite računa o ishrani.

Jarac

Neke poslove koje ste završili ranije, neke zaostale naplate možete da očekujete da ćete realizovati, što će vam dati dodatnu stabilnost ali i motivaciju. Slobodni, možda sa osobom iz vaše prošlosti ili osobom koja se po godinama dosta razlikuje od vaših, otpočnete iznenada vezu. Zdravlje vrlo dobro

Vodolija

Nastavljate u dobrom ritmu, pomalo rastrgani na više strana, ali na zadovoljavajući način uz vrlo dobru ličnu organizaciju da obavljate tekuće obaveze. Period je pozitivan za sve vrste planova, putovanja i sve zajedničke aktivnosti koje volite. Moguća glavobolja.

Ribe

Neke odluke treba da sačekaju, neke informacije morate još dobiti, moraju se neke situacije pokrenuti koje će vam biti smjernica za dalje. Budite strpljivi. Strpljenje će vam biti potrebno i na polju ljubavi, ukoliko ne želite da se tenzije prošire i iskomplikujete odnose sa osobom koju volite. Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana