Horoskop za 23. avgust

G.S.
Horoskop za 23. avgust

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za 23. avgust 2024. godine.

Ovan

Očekivano je da većina Ovnova osjeti dodatni pozitivan impuls prije svega kada su liderske uloge i poslovne inicijative u pitanju. Preokupacija profesionalnim zadacima i obavezama oduzeće Ovnovima mnogo vremena i energije pa nije isključeno pasivnije ponašanje kada je ljubav u pitanju. Zdravlje solidno.

Bik

Za tipične Bikove od velikog značaja je da i dalje pažljivo procjenjuju kompletnu situaciju na profesionalnom planu i taktički doziraju angažovanje, prvenstveno u segmentu organizacije. Akcenat bi mogao da bude na sređivanju utisaka i konsolidovanju sopstvenih snaga kada su ljubavna dešavanja u pitanju, a bolji period za konkretnije poteze tek nailazi.  Zdravlje vrlo dobro.

Blizanci

Na sve moguće načine pokušajte da iskoristite novi talas pozitivne poslovne klime, a ukoliko se dogodi manji zastoj nemojte nikako odustajati jer povoljnije okolnosti tek nailaze. Imate realne šanse da eventualne nesuglasice i verbalne nesporazume sa dragom osobom izgladite na zadovoljavajući način, stoga ne žalite truda i vremena. Zdravlje vrlo dobro.

Rak

Jedan posve užurban dan kako u dogovorima i pregovorima o poslovnim ciljevima tako i na planu realizacije jeste obaveza pred Rakovima. Rutinsko rješavanje aktuelnih stvari na polju ljubavnih relacija, trebalo bi da bude prioritet većine predstavnika ovog znaka. Zdravlje odlično.

Lav

Objektivno posmatrano više elemenata bitnih za profesionalno djelovanje naklonjeno je vašim nazorima i ciljevima, ali ipak malo bolje razmotrite ponuđene šanse i prilike posebno kada su nepoznanice u pitanju. Postoji talas pozitivne energije koji donosi nova poznanstva ili približavanje osobi koja je već zaokupirala vaše srce. Potrebna vam je fizička aktivnost.

Djevica

Uobičajena racionalnost i praktičnost u načinu korišćenja energije pratiće Djevice ovog radnog dana. Znatno stabilnija klima na emotivnom planu doprinosi i pozitivnijem osjećanju i ponašanju pripadnika ovog sazvježđa pa bi mogli malo više da se angažujete posebno kada su nova poznanstva u pitanju. Zdravlje vrlo dobro.

Vaga

Pred Vagama je period da iskažu svoj kreativni potencijal ili se eventualno istaknu na pronalaženju nekog kompromisnog rješenja koje niko do sada nije uspio da uvidi i realizuje. Potencijalno lijep dan očekuje vas i u sferi ljubavi, ali pod uslovom da ništa ne forsirate.  Zdravlje odlično.

Škorpija

Pokušajte da zbog slabije koncentracije ne napravite propust koji se može manje ili više odraziti na krajnje rezultate. Nikako nemojte bježati od suočavanja sa aktuelnom problematikom i ostavljati vremenu da učini svoje. Moguće kardiovaskularne tegobe.

Strijelac

Solidan radni dan nalazi se pred tipičnim Strijelčevima, bilo posmatrano iz ugla motivacije, bilo na polju organizacije i komunikacije. Uobičajen dan ispunjen rutinom sa svim pratećim stvarima očekuje Strijelčeve ovog dana na ljubavnom planu. Zdravlje odlično.

Jarac

Budite spremni da ozbiljno zapnete i da se dodatno angažujete na poslovnom planu, naročito u onim segmentima gdje nije vaša kompentencija presudna. Nikako nije povoljan trenutak za potenciranje ljubavnih dilema i njihovo razrješavanje. Budite strpljivi prije svega. Moguća glavobolja.

Vodolija

Najvažniji poslovni aspekti uklapaće se danas u vaš sistem vrijednosti i stvoriti solidnu osnovu za realizaciju ideja i vizija koje su često nerazumljive ili neprihvatljive za ostatak okruženja. Ukoliko želite da stavite tačku na nešto što vam ne ide u prilog kada su ljubavna dešavanja u pitanju, potrudite se makar da to ne uradite na surov način. Zdravlje vrlo dobro.

Ribe

Radni elan i odgovoran odnos prema poslu i obavezama biće prisutni kod većine pripadnika ovog sazvježđa, uz upozorenje na oprez u komunikaciji sa nadređenim osobama. Bilo bi dobro da raščistite neku dilemu zaostalu iz prošlosti, kako biste mogli opušteno da se upustite u nadolazeće ljubavne događaje. Mogući bolovi u kičmi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana