Horoskop za 22. jun

G.S.
Horoskop za 22. jun

Svakog dana možete biti sigurni da vas čekaju novi izazovi. Pročitajte šta vam zvijezde govore danas na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Ako ima neodložnih stvari, naprijed u radne pobjede, ali nemojte ništa forsirati u danu koji je predviđen prije svega za odmor i relaksaciju. Provedite više vremena sa dragom osobom, uživajte u opuštenim zajedničkim aktivnostima i ne dozvolite da vam iko to poremeti. Zdravlje vrlo dobro.

Bik

Prvi dan vikenda jeste prvenstveno dan za odmor, ali nije isključeno da ćete izvjesno vrijeme provesti u komunikaciji sa nekim od saradnika vezanoj za neodložne poslove koje treba da obavite. Slobodni Bikovi, ukolko negdje putujete na kratko, mogli biste da očekujete vrlo zanimljivo poznanstvo. Osjetljivost kičmenog dijela.

Blizanci

Blizanci bi ovaj prvi dan vikenda trebalo da se maksimalno opuste i iskoriste povoljne aspekte za bavljenje nekim vidom rekreativnih aktivnosti. Sjajne prilike i brojne mogućnosti su pred vama ukoliko negdje izađete u provod. Bar jedna se može izdvojiti kao vrijedna pažnje i truda. Budite fizički aktivni.

Rak

Rakovi će imati dosta zaostalih kućnih poslova ovog vikenda, pa se očekuje da ovu subotu budete aktivni u porodičnom okruženju. Ostavite dovoljno vremena za neku šetnju ili druženje u krugu prijatelja. Opustite se i uživajte. Imunitet u manjem padu.

Lav

Vrlo dobar dan da Lavovi uspješno osmisle i u praksi realizuju ideju aktivnog odmora. Uživajte. Naizgled prosječan dan veoma lako se može pretvoriti u veoma zanimljiv poslije upoznavanja nove osobe koja je možda došla sa nekog puta iz inostranstva ili ima veze sa putovanjima. Zdravlje odlično.

Djevica

Djevice bi trebalo da današnji dan posvete sebi i odmoru, a nije isključeno da vas očekuje i neki poziv za pomoć nekom od prijatelja. Imate finu priliku da uljepšate sebi i dragoj osobi dan poklonivši joj neki lijep znak pažnje u vidu poklona. Moguća osjetljivost grla.

Vaga

Evo dana koji bi Vage trebalo da iskoriste i provedu u odmoru i rekreaciji, a možete se posvetiti i nekim kreativnim aktivnostima koje vam prijaju. Iskoristite povoljnu priliku i uživajte u najfinijim nijansama uzajamno pozitivnih partnerskih osjećanja. Neke kockice trebalo bi da su se već uklopile u vaš ljubavni mozaik. Zdravlje odlično.

Škorpija

Škorpije bi ove subote mogle biti zauzete obavezama vezanim za pomoć prijateljima ili nekom iz bliskog okruženja. Brojne Škorpije bi mogle da krenu na zajedničko putovanje, odmor. Uživajte. Zdravlje vrlo dobro.

Strijelac

Neki susret ili sastanak koji vam je bitan može biti odgođen ili prolongiran iz tehničkih razloga za naredni period. Ništa tragično. Ne bi bilo loše da inicijativu danas prepustite drugoj strani, a vi se opustite i uživajte. Možete očekivati prijatno iznenađenje. Zdravlje odlično.

Jarac

Evo dana da Jarčevi povuku kočnicu i naprave predah od poslovnih obaveza. Ipak, nekoliko zaostalih sitnica može vam oduzeti malo više vremena od očekivanog. Evo prilike da neki dogovor ili obećanje odranije dato dragoj osobi ispunite, što bi bio pun pogodak u pravom trenutku. Zdravlje vrlo dobro.

Vodolija

Provjeravajte sve informacije, bilo od vaših saradnika, bilo da dolaze iz eksternih izvora. Povoljne okolnosti su i na vašem ljubavnom horizontu pa se očekuje da dan provedete u opuštenoj i mirnoj atmosferi sa voljenom osobom. Dovoljno se naspavajte.

Ribe

Tokom ovog dana Ribe bi mogle da očekuju pozitivnu komunikaciju sa inostranstvom. Moguće je i da dobijete prijedlog za obuku i dodatno usavršavanje. Iskoristite dan za druženje i posjetu dragim prijateljima koje odavno niste vidjeli. Prijao bi vam razgovor sa osobom od povjerenja. Zdravlje vrlo dobro.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana