Horoskop za 22. avgust

G.S.
Horoskop za 22. avgust

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za 22. avgust 2024. godine.

Ovan  

Mogući su nesporazumi u komunikaciji sa saradnicima, stoga vodite računa i bar birajte riječi. Ukoliko ste negdje planirali da izađete sa novom simpatijom, nije isključeno da će taj susret biti odgođen. Dovoljno se odmarajte.  

Bik  

Vaši poslovni pristupi polako dobijaju na značaju, a na vama je da se još malo strpite dok se sve stvari ne postave na svoje mjesto. Danas biste mogli da budete u prvom planu kada je ljubavna sfera u pitanju. Zračite neodoljivim šarmom i pozitivnom energijom, što neće ostati neprimijećeno. Zdravlje vrlo dobro.  

Blizanci  

I dalje možete očekivati zastoje, prije svega kada je komunikacija i papirologija u pitanju, pa bi trebalo da pokušate da se prilagodite jer ne zavisi sve od vas. Najbolje će biti da danas inicijativu prepustite drugoj strani i po mogućnosti slobodno vrijeme provedete sa što manje priče. Jačajte imunitet.  

Rak  

Dosta naporan dan je pred Rakovima, jer vas očekuju brojne prepreke, prije svega u komunikaciji, ali ako je za utjehu, sve je prolaznog karaktera. Flert i neobavezna priča mogli bi da vas opuste i oraspolože, podrazumijeva se, ukoliko vam je to u interesu. Zdravlje vrlo dobro.  

Lav  

Ne očekuju vas danas neke ozbiljnije prepreke, ono što vas može nervirati su neozbiljni i neodgovorni saradnici. Ovaj dan valjalo bi da iskoristite prvenstveno za sređivanje ličnih oprečnih razmišljanja, ako ih imate, pa onda da planirate konkretnije ljubavne poteze. Zdravlje solidno.  

Djevica   

Kolebljiva energija može danas u velikoj mjeri Djevicama usloviti i ograničiti ostvarivanje profesionalnih ciljeva. Poradite malo više na fokusu. Nije povoljan dan za ozbiljne razgovore i polemike, sitnice su u pitanju, zbog kojih ne treba stvarati tenzije. Zdravlje vrlo dobro.  

Vaga   

Danas vam izazov može predstavljati komunikacija i razmjena informacija, stoga provjeravajte da li ste sve odradili kako treba da ne dođe do nesporazuma. Možda danas otkrijete da ste nekom već duže vrijeme tajna simpatija. Nije isključeno da je ta osoba na neki način nedostupna. Prijala bi vam fizička aktivnost.   

Škorpija   

Brojnim Škorpijama se može ukazati prilika za pokretanje neke nove saradnje. Možda ima veze i sa nekim vašim hobijem koji ste zapostavili. Moguć je susret sa starom simpatijom koji vam može pobuditi nostalgiju. Mogući problemi sa spavanjem.  

Strijelac   
Trebalo bi da pojačate komunikaciju sa saradnicima i nametnete svoje stavove. Moguće nesporazume u komunikaciji jedino možete riješiti iskrenom posvećenošću dragoj osobi i naporu da se zajednički izborite sa trenutnim problemima. Moguća nesanica.

Jarac  

Praktično sve današnje profesionalne aktivnosti najtipičnijih Jarčeva trebalo bi da budu precizne, vrlo konkretne, stoga budite na oprezu kada je komunikacija u pitanju. Nije isključeno da vas prijatno iznenadi mlađa simpatična osoba. Radite maksimalno na opuštanju.  

Vodolija  

Ovaj dan vam može donijeti nesporazume sa najbližim poslovnim okruženjem, pa je važno da to prebrodite sa što manje nerviranja. Ukoliko želite da promijenite rutinu svakodnevice na vašem ljubavnom planu, moraćete da se malo više potrudite. Vodite računa o tome šta jedete i pijete.  

Ribe  

Veoma je bitno da racionalno koristite energetske resurse, naročito zbog dodatnih obaveza koje se povremeno mogu pojavljivati. Skoro sva vaša današnja očekivanja u sferi ljubavi, ma koliko bila realna, teško da se mogu ostvariti bez vašeg ozbiljnijeg angažovanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana