Horoskop za 21. septembar

G.S.
Horoskop za 21. septembar

Pogledajte šta su nam zvijezde spremile za danas.

Ovan

Posebno je povoljan dan za sve vrste komunikacija i dogovora vezanih za buduće poslovne poduhvate. Odredite prioritete, nemojte da nehotice zapostavite potrebe druge strane, mogli biste da uživate u nekoj zajedničkoj aktivnosti. Zdravlje odlično.

Bik

Budite pribrani i staloženi u situacijama koje bi vam mogle danas biti stresne. Pomoć prijatelja i iskren savjet bi vam dobrodošli. Bilo bi dobro da ne isključite iz glave ljubavnu sferu potpuno, vrlo moguće je da vas tu očekuje neko prijatno iznenađenje. Zdravlje vrlo dobro.

Blizanci

Iako ste isplanirali najveći dio današnjih obaveza, potrudite se da plan sprovedete, mada nije isključeno da dođe do neočekivanih promjena. Nikako nije povoljan dan za duge priče i rasprave sa voljenom osobom. Tipični Blizanci danas mogu biti veoma osjetljivi o mnogim pitanjima iz ljubavne sfere. Zdravlje vrlo dobro.

Rak

Povoljan dan je da se Rakovi izbore sa svim zacrtanim obavezama bez većeg opterećenja. Iskoristite dan i za druženje sa dragim prijateljima, prijaće vam pozitivna atmosfera. Pokušajte da prevaziđete osjećaj nesigurnosti i poradite na definisanju sopstvenih želja i očekivanja kada je ljubavna sfera u pitanju. Zdravlje odlično.

Lav

Potrudite se da se držite poslovnog plana za danas i izbjegnete neslaganje sa poslovnim okruženjem u vezi sa podjelom odgovornosti ili nadležnosti. Budite jasni i konkretni u iznošenju svojih stavova kako ne biste naišli na pogrešno protumačene poruke.  Zdravlje odlično.

Djevica

Vrlo je realno da tipične Djevice danas budu poslovno angažovane više od očekivanog, posebno ukoliko su vezane za poslove sa inosranstvom ili putovanja. Trebalo bi da ste raščistili sa prethodnom ljubavnom pričom i razriješili sve dileme sa samim sobom ukoliko želite da se posvetite potpuno novoj ljubavnoj priči koja je na pomolu. Prijala bi vam fizička aktivnost.

Vaga

Vagama će danas dosta vremena biti potrebno za aktivnosti vezane prije svega za neke nezavršene obaveze vezane za finansije. Bez naznaka nekih značajnijih dešavanja u vašem ljubavnom životu. Pozabavite se eventualnim dilemama iz prošlosti koje vas mogu opterećivati i iznova tjerati na razmišljanje. Nema razloga za veću zabrinutost o pitanju zdravlja.

Škorpija

Povoljan dan je pred Škorpijama da sumiraju prethodne rezultate i pozabave se razmišljanjem o novim profesionalnim planovima i uspješno se pripreme za promjene koje slijede u narednom periodu. Evo dana kada možete očekivati više situacija da uživate u razmjeni finih emocija sa vašom dragom osobom. Zdravlje odlično.

Strijelac

Još jedan naporan dan za većinu osoba rođenih u znaku Strijelca na polju radnih obaveza. Nema razloga za strah, sve se može postići uz dobru organizaciju. Ovaj dan nije povoljan da većina tipičnih Strijelčeva vodi duge i iscrpljujuće razgovore o detaljima koji opterećuju aktuelne partnerske odnose. Grlo i respiratorni sistem mogu biti posebno osjetljivi.

Jarac

Tipični Jarčevi bi ovu subotu trebalo da posvete prije svega nekoj fizičkoj aktivnosti, sportu i aktivnom odmoru te da na taj način napune svoje radne baterije. Sve poslovne obaveze trebalo bi danas da budu u drugom planu. Nemojte da vas iznenadi činjenica da ste predmet interesovanja osobe iz vašeg bliskog poslovnog okruženja. Zdravlje vrlo dobro.

Vodolija

Dosta planova i novih ideja mota vam se po glavi i nestrpljivo čeka da se pokrene, ali ipak najviše aktivnosti će vam danas biti usmjereno na kuću i porodicu, gdje bi trebalo da očekujete i najviše zadovoljstva. Prijaće vam da se opustite uz druženje sa starim prijateljima u kućnoj varijanti. Budite umjereni u svemu.

Ribe

Ovaj dan je kao poručen da ga posvetite druženju sa dragim prijateljima, izlasku i prijeko potrebnoj relaksaciji. Najbolje bi bilo da svoje sanjalačke ideje prethodno preispitate kako ne biste ispali naivni. Promjenljivo raspoloženje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana