Horoskop za 21. avgust

GS
Horoskop za 21. avgust

Svakog dana trebate biti spremni na nove izazove, za koje vam može astrologija pomoći da ih bolje savladate. Pogledajte šta vas očekuje danas.

Ovan

I danas ćete se uglavnom vrtjeti oko zaostalih obaveza, papirologije, formalnosti, a to baš i ne volite. Od vas se očekuje da budete pokretač neke ljubavne akcije, moguće je i da je u pitanju tajna simpatija ili osoba iz vaše ljubavne prošlosti. Dovoljno spavajte.

Bik

Mogu vam se otvoriti nove šanse za saradnju sa inostranstvom, što bi svakako trebalo da iskoristite. U dogovoru sa vašom dragom osobom možete otići na neko lijepo putovanje. Odlična je prilika da se na taj način dodatno povežete. Zdravlje vrlo dobro.

Blizanci

Očekuje vas dosta posla, a i nadređeni mogu biti dosta zahtjevni. Bilo bi dobro da zatražite na vrijeme pomoć od osoba od povjerenja. Ma koliko se trudili da ne zapostavite drugu stranu, ipak nećete baš uspjeti u toj namjeri. Respiratorne tegobe.

Rak

Prilagodite se trenutnim okolnostima, to je najbolje rješenje, jer ćete sačuvati svoje živce prije svega. Novo intrigantno poznanstvo je na pomolu. Iako vas ova osoba veoma privlači, nema razloga da se ustežete i povlačite, dopustite da vam se približi. Moguće respiratorne tegobe, alergijske reakcije.

Lav

Moguće nesporazume sa poslovnim okruženjem najbolje ćete riješiti kompromisnim rješenjem i jasno definisanim stavovima. Dobro raspoloženje i zadovoljstvo postignutim u sferi posla svakako će se prenijeti i na vašu emotivnu stranu. Priuštite dragoj osobi neko prijatno iznenađenje. Zdravlje odlično.

Djevica

Budite oprezni, ne žurite, jer u žurbi možete napraviti greške koje kasnije teško možete ispraviti. Aktuelna su druženja, izlasci, širenje kruga prijatelja. Vaš društveni život je vrlo aktivan i vama sve to odgovara. Zdravlje vrlo dobro.

Vaga

Možete očekivati važne poslovne dogovore i nove kontakte, uključujući i kontakte sa inostranstvom pa se očekuje da budete na visini zadatka. Zauzete Vage trebalo bi da se potrude da izglade sve nesporazume i nesuglasice i porade na poboljšanju i jačanju odnosa. Moguće su infekcije.

Škorpija

Energije i motivacije za bilo koju vrstu poslovnih poduhvata neće vam nedostajati. Ono na šta bi trebalo da obratite pažnju jesu potencijalne dezinformacije, stoga sve provjeravajte. Novih simpatija zainteresovanih za vašu malenkost ima, samo je potrebno da pružite šansu da vam se približe i bolje upoznaju. Moguće respiratorne tegobe.

Strijelac

Naporan dan je pred Strijelčevima. Mogući su problemi u komunikaciji i zastoji u dogovorima. Pokušajte da se što manje nervirate. Imaćete možda potrebu da budete malo sami sa sobom pa nije loše da se malo pozabavite preispitivanjem šta i kako. Moguća nesanica.

Jarac

Budite odgovorni i profesionalni kao što i jeste i uspjećete sve prepreke da prevaziđete, naročito one koje vam bude namještala konkurencija. Makar neki fini znak pažnje usmjeren ka voljenoj osobi, mogao bi da unese dodatno dobro raspoloženje. Budite oprezni u saobraćaju.

Vodolija

Komunikacija sa saradnicima može biti povremeno naporna, najviše zbog nerazumijevanja vašeg načina sagledavanja aktuelne problematike. Najviše zbog stresa i napetosti na poslu ovaj dan donosi lošu komunikaciju kod Vodolija koje su u vezama. Zdravlje odlično.

Ribe

Određene okolnosti danas bi Ribama mogle da idu naruku da ih prilagode sebi i sopstvenom načinu djelovanja, posebno kada su komunikacija i neka neriješena problematika u pitanju. Potrebno vam je da se opustite, da se smijete, da budete u pokretu i da putujete i da se družite. Na vama je izbor. Mogući problemi sa zglobovima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana