Horoskop za 2016. godinu

Agencije
Horoskop za 2016. godinu

.

OVAN

Ljubav

U prvoj polovini godine očekuje vas buran period. Ovnovi koji su u braku imaće mnoga iskušenja. Ako ste u vezi i do sada niste osjetili strast sa partnerom, nećete osjetiti ni ljubav. Krajem godine vas očekuje mnogo lijepih doživljaja. Slobodni Ovnovi će upoznati osobu koja neće biti iskrena.

Posao

Pokušajte da ostvarite bolju komunikaciju sa šefovima i kolegama. Ove godine uspjećete u svakom poslu kojem se posvetite. Sa trudom, brzo napredujete. Morate promijeniti rutinu zbog karijere, duže ćete ostajati na sastancima, pa nećete imati vremena za društveni život kao prije.

Zdravlje

Bavite se fizičkim aktivnostima. Sredinom godine ćete imati problema sa nervima. Povremeno ćete se osjećati depresivno, pa bi najbolje bilo da potražite stručnu pomoć. U drugom dijelu godine obratite pažnju na ishranu i alkohol, jer možete pretjerati.

BIK

Ljubav

Ako ste u dugoj vezi, osjetićete potrebu da je ozvaničite i krunišete brakom. Previše ste ljubomorni, imajte više razumijevanja za partnera. Slobodni Bikovi neće moći da se odluče da li da započnu vezu sa nekim ko dugo gaji osjećanja prema njima ili sa bivšim partnerom.

Posao

Bikovi koji imaju privatan biznis dobro će proći u 2016. godini. Moguće su manje nesuglasice sa poslovnim partnerima, ali to će na kraju rezultovati poboljšanjem vaše karijere. U drugoj polovini godine ostvarićete važne kontakte.

Zdravlje

Početkom godine imaćete grip koji će iscrpiti vaš organizam. Potrebno vam je više odmora i vremena za rekreaciju. U suprotnom možete imati problema sa grčevima u mišićima. Nemojte trenirati više sportova u isto vrijeme.

BLIZANCI

Ljubav

Ljubavni život biće mnogo bolji od profesionalnog i u njemu ćete naći podršku i snagu da nastavite dalje. Morate da se odlučite šta želite od vaše veze. Budite otvoreniji prema partneru. U drugoj polovini godine upoznaćete osobu koja će vam prirasti za srce.

Posao

Kao ni prethodnih godina, ni ove vaša karijera neće krenuti uzlaznom putanjom. Imaćete sukobe sa svih strana na poslovnom planu. Ni u timskom radu nećete bolje proći. Ako imate ponudu za posao koji nije u vašoj struci, prihvatite je i vrlo brzo ćete napredovati.

Zdravlje

Previše ste izloženi stresnim situacijama koje mogu izazvati razne bolesti. Radite vježbe za opuštanje i podmlađivanje, idite u duge šetnje sa osobama koje vam prijaju. Promjena ishrane biće od velikog značaja za vaše zdravlje, a budite i fizički aktivni.

RAK

Ljubav

U ljubavnom životu očekuje vas mir i harmonija. Imaćete sreće tokom cijele godine. Ako ste slobodni, sredinom godine upoznaćete osobu koja će biti ljubav vašeg života. Družite se više i izbjegavajte poznanstva sa ljudima putem društvenih mreža.

Posao

Na poslovnom planu nećete imati većih promjena. To ne važi za Rakove koji su bez posla. Oni će morati mnogo da se potrude da bi našli posao za koji su se školovali. Budite oprezni sa poslovnim partnerima, može se desiti da će jedan od njih željeti da vas prevari.

Zdravlje

Zdravstveno stanje će biti dobro tokom cijele godine. Ipak, ne precjenjujte sebe i nemojte pretjerivati sa fizičkim aktivnostima. Posvetite se dugim šetnjama u prirodi. Pazite šta jedete i izbjegavajte masnu hranu. Krajem godine možete imati problema sa vidom.

LAV

Ljubav

Ova godina na ljubavnom planu donosi nova poznanstva, eksperimente i romanse. Osobe suprotnog pola privlačiće vaša energija. Krajem godine odlučićete da li ostajete sa partnerom ili idete dalje sami. Slobodne Lavove očekuje tajna veza sa starijom osobom.

Posao

Vaš dugogodišnji trud konačno će dobiti zasluženo priznanje i nagradu. Ove godine bićete bolji kao solo igrač, dok timski rad neće donijeti očekivane rezultate. Krajem godine imaćete mogućnost da napredujete na poziciju koja će zahtijevati velika odricanja.

Zdravlje

Zdravstveno stanje i forma biće na zavidnom nivou. Nemojte se pridržavati opasnih dijeta jer vam mogu napraviti veće probleme od onih koje imate sada. Do ljeta ćete ostvariti dobre rezultate i bićete spremni da pokažete novu liniju ako budete redovno vježbali.

DJEVICA

Ljubav

Na ljubavnom planu ova godina donosi mnogo novih poznanstava. Budite otvoreniji prema dragim osobama jer je to način da riješite nesuglasice. U ovoj godini očekuje vas romansa koja će promijeniti vaše dosadašnje poglede na ljubav. Ako ste sami, ova godina donosi ljubav vašeg života.

Posao

Malo ćete usporiti sa poslom. Nemojte gubiti nadu, slušajte svoje instinkte. Moraćete da završite neke zadatke koji vam neće biti po volji, ali posao je posao. Sprijateljićete se sa uticajnim ljudima koji će vam pomoći. Prvi dio godine vam neće donijeti promjene, u drugom počinje period uzbuđenja.

Zdravlje

Zbog mnogobrojnih obaveza postali ste fizički neaktivni, pa biste morali da počnete da se bavite sportom. Trebalo bi zdravije da živite, da ostavite cigarete, alkohol i brzu hranu. Zdrava ishrana i vježbanje moraju postati nov način života, ako mislite sebi dobro.

VAGA

Ljubav

Pravo je vrijeme da prekinete sa vezama koje vas opterećuju i da se rastanete sa ljudima čije vam društvo ne prija već duže vrijeme. Ove godine naučićete da se više posvetite partneru, kao i da se prilagodite nekim situacijama koje su vam stvarale nesuglasice. Dajte partneru više slobode.

Posao

Vaša karijera će krenuti uzlaznom putanjom ove godine. Morate biti oprezni kod ugovaranja poslova, jer može doći do prevara. Ove godine ćete napredovati u poslu i šefovi će vam pokloniti povjerenje. Prvih šest mjeseci biće naročito uspješni za vašu karijeru.

Zdravlje

Posvetite se više svom zdravlju nego što ste to radili prethodnih godina. Vrlo ste nemarni što se tiče sportskih aktivnosti i ishrane. To vam može doći glave. Ova godina je idealna za promjenu načina ishrane. Imate problema sa visokim pritiskom i holesterolom.

ŠKORPIJA

Ljubav

Godina će početi razgovorima o vašem odnosu sa partnerom. Ovo je povoljan period da vaša veza napreduje i da se zbližite. Više se potrudite u vezi i partner će se osjećati prijatnije pored vas i znaće to da cijeni. Krajem godine imate mogućnost da počnete da živite zajedno.

Posao

Na poslovnom planu bićete mnogo zadovoljniji i ispunjeniji. Radićete više na svom usavršavanju, što će rezultovati dodatnim poštovanjem nadređenih. Nekoliko mjeseci moraćete da radite posao koji vam nije po volji. Godina je veoma povoljna i donosi mogućnost unapređenja.

Zdravlje

Zdravstveno stanje će biti zadovoljavajuće. Morate ići redovno na ljekarske preglede, da se stari problemi ne bi vratili. Trudite se da uzimate puno vitamina i minerala u ishrani, posebno gvožđa, da ne biste imali problema sa anemijom.

STRIJELAC

Ljubav

Ako ste u braku ili vezi, početkom godine imaćete nesuglasica sa partnerom. U prvoj polovini godine očekuju vas mnogobrojna poznanstva sa potencijalnim partnerima. Moguća je i veza sa osobom koju ste upoznali putem društvenih mreža.

Posao

Ova godina biće i više nego zadovoljavajuća kada je riječ o profesionalnom životu. Krajem godine trud će biti nagrađen pa vas očekuje unapređenje i velike promjene u poslovnom životu. Imate mogućnost da upoznate uticajne ljude koji će vam pomoći.

Zdravlje

Ova godina je period kada će opšte zdravstveno stanje biti bolje nego ranije. Obratite pažnju šta jedete, jer možete imati ozbiljnije trovanje hranom. Pripazite i na količinu alkohola koju unosite u vaš organizam. Iako imate dosta obaveza, posvetite sebi vremena za odmor vikendom.

JARAC

Ljubav

Na ljubavnom planu ove godine smjenjivaće se usponi i padovi. Slijedi period u kojem ćete biti upleteni u zamršen ljubavni odnos. Moraćete dosta toga da žrtvujete da biste imali zadovoljavajući ljubavni život. Morate biti realniji, previše ćete idealizovati partnera.

Posao

Ove godine morate biti spremni na rizik. Ako u prvoj polovini godine započnete projekte, suočićete se sa velikim otporom i konkurencijom. Ako uspijete, vaša karijera će krenuti uzlaznom putanjom. Pazite šta potpisujete i nemojte se previše oslanjati na kolege, jer vam svi ne žele dobro.

Zdravlje

Morate slušati svoje tijelo i reagovati na vrijeme da biste spriječili ozbiljnije posljedice. Ishrana vam je jednolična i nekvalitetna, pa morate početi da kuvate. Bolovi u zglobovima i glavobolja očekuju vas u prvom dijelu godine. Bavite se sportom.

VODOLIJA

Ljubav

Osobe suprotnog pola smatraju da ste veoma privlačni, pa postoji mogućnost da upoznate ljubav svog života sredinom godine. Morate imati više strpljenja za partnera i shvatiti da vaša mišljenja ne moraju uvijek da budu ista. Ne obećavajte ono što ne možete da ispunite.

Posao

Poboljšaćete poziciju na radnom mjestu i steći ćete povjerenje šefova bez mnogo truda. Potrudite se da se dokažete šefovima, jer vas imaju na umu za unapređenje. Izbjegavajte rasprave sa kolegama, nemojte da im namećete svoje ideje, ako vam ih sami ne traže.

Zdravlje

Imaćete manjih problema sa alergijskim reakcijama na hemikalije, polen i slično. Možete unaprijediti zdravstveno stanje odlaskom na avanturističko putovanje, planiranjem ili vožnjom bicikla. Raznovrsnije se hranite i uzimajte vitamine za jačanje imunog sistema.

RIBE

Ljubav

Morate promijeniti pristup emotivnim vezama i postati otvoreniji. U prvom dijelu godine možete očekivati lijepe vijesti na ljubavnom planu. Međutim, u drugoj polovini godine imaćete nesuglasice sa partnerom. Slobodni će upoznati srodnu dušu na ljetnom odmoru.

Posao

Potrudite se na poslu, bez obzira da to da li vam se sviđa ono što radite ili ne. Za sada, to vam je jedini izvor finansija i, uz malo veći napor, moći ćete da živite bolje nego prije. Ako se bavite novinarstvom ili nekim poslom koji ima veze sa medijima, očekuju vas priznanja u drugoj polovini godine.

Zdravlje

Ova godina neće biti povoljna na zdravstvenom polju. Imate loše navike koje negativno utiču na zdravstveno stanje. Pokušajte da se obuzdate  da više vodite računa o sebi. Problemi sa kostima i mišićima. Ako je potrebno, idite na bolovanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana