Horoskop za 20. jun

G.S.
Foto: G.S.

Svakog dana možete biti sigurni da vas čekaju novi izazovi. Pročitajte šta vam zvijezde govore danas na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Moraćete da rješavate neke zaostale obaveze, papirologiju, da obavite stvari koje ste pomalo zapostavili, ali krajnji rezultat će biti više nego dobar. Ako vas nešto opterećuje i muči, ne prenosite to na partnerske relacije. Unesite više optimizma i pozitive u svakodnevicu. Meteoropatske reakcije.

Bik

Na dobrom ste putu, samo nastavite u svom stabilnom ritmu ka zacrtanom cilju. Pripazite na eventualne greške i nenamjerne propuste. Uprkos vašoj želji i naporu da dan protekne u laganom ritmu u sferi ljubavi, s druge strane možete očekivati dosta primjedaba. Zdravlje vrlo dobro.

Blizanci

Usporite, sačekajte, provjerite prethodno sve informacije, ne reagujte na svaku sitnicu iako bi vam mnogo toga danas moglo zasmetati u komunikaciji sa saradnicima. Isplanirajte zajednička dešavanja, iznenadite voljenu osobu nekim izlaskom, provodom ili kratkim putovanjem. Hronične tegobe.

Rak

Većina Rakova imaće danas na profesionalnom planu povoljne uslove za postizanje novog poslovnog dogovora. Samo naprijed. Na ljubavnoj strani svi bitni parametri trebalo bi da su pod kontrolom. Opustite se i uživajte. Zdravlje vrlo dobro.

Lav

Ovo nije baš najpovoljniji dan da Lavovi tvrdoglavo insistiraju na sprovođenju sopstvenih primarno isplaniranih profesionalnih obaveza. Razmišljajte malo i o kompromisima. Ne dozvolite da se u vaš i partnerov odnos uvuče distanca, potrebno je da se više potrudite jedno oko drugog. Moguća osjetljivost donjeg dijela leđa.

Djevica

Kod većine Djevica danas će sva energija vezana za poslovne aktivnosti biti usmjerena na planiranje i izradu strategije za naredni period. Očekuje vas pozitivno poslovno okruženje. I dalje je povoljan dan za flert, druženje, nova poznanstva. Opustite se i ništa ne forsirajte. Prijala bi vam fizička aktivnost.

Vaga

Iako vas i danas očekuje dosta posla, nema razloga za zabrinutost, sve ćete stići da završite na vrijeme i kako ste zamislili. Ako su vaši partnerski odnosi malo zategnuti, danas svakako nije najpovoljniji dan da preduzimate bilo kakve radikalne poteze. Moguća prehlada.

Škorpija

Potrebno je još malo strpljenja i taktičnosti, prije svega u sferi komunikacije i organizacije, pa da sve dovedete na nivo koji vama odgovara. Samo naprijed. Evo povoljnog dana da se dodatno angažujete, ali i da očekujete više prijatnih iznenađenja od drage osobe. Moguće manje reumatske tegobe.

Strijelac

Mnogo toga danas imate u planu, možete očekivati da dosta toga i uradite, ali nemojte se previše brinuti ako ostane dio poslovnih obaveza za sutra, na primjer.
Pokušajte da svojim ponašanjem ne izazivate ljubomorne komentare druge strane. Zdravlje sasvim solidno.

Jarac

Još jedan veoma praktičan i efikasan radni dan nalazi se pred Jarčevima. Nemojte samo mnogo da zamjerate onima koji nisu na vašem nivou. Nova, ili osoba koju znate odranije, ali sada u drugačijem svjetlu, može se pojaviti tokom dana na vašem ljubavnom horizontu. Zdravlje odlično.

Vodolija

Postoje realne šanse da napravite

pozitivan preokret na polju karijere. Budite samo istrajni i uporni, vrijeme je na vašoj strani. Moguća komunikacija ili novo poznanstvo vreba vas danas u poslovnom okruženju. Zdravlje vrlo dobro.

Ribe

Trebalo bi da pokrenete one priče i aktivnosti koje su do sada bile u nekoj formi zastoja. Imate realne mogućnosti da ih uspješno realizujete u budućem periodu. Slobodne Ribe, neka komunikacija je pokrenuta, ali vi još ne znate u kom pravcu bi to moglo da ide. Nećete saznati dok ne probate. Zdravlje vrlo dobro.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana